Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Η ΣΑΤΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΑΡΑ ΠΕΪΛΙΝ: ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΕΡΙΨΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΟΣ!!!!
Καυλιάζει εμπαίζοντας την Ελληνοχριστιανική Ιερατική Ευλογία Του Χριστού!
.
Η ΣΑΤΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΑΡΑ ΠΕΪΛΙΝ: ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΕΡΙΨΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΟΣ!!!!
.
Όλοι ηλίθιοι, αφελείς, βλάκες, ψευδοεξελιγμένοι και προδότες Έλληνες να αναγνώσουν τί λέγει μία σατανική πουτάνα κατωτέρω. Πόση βαρβαρότητα, είμαστε τα παράσιτα της ανθρωπότητος και της δημοκρατίας, τραγελαφικόν μίσος της Κόλλασης. Ο λύκος ξεσκεπάστηκε, εις το παραλήρημα της μαθαίνουμε πως σκέπτοντε οι Σιωνιστές διά τους Ελληνοχριστιανούς, τους Έλληνες, τους Χριστιανούς. Αν έχουμε τιμήν «θα κάνουμε τον διάβολον κομμάτια» όπως λέγει η παροιμία διά να μην νικήσει αυτή η πόρνη το βδέλυγμα του Βελιάρ!!!! 
.
Ο Τριαδικός Θεός κανόνισε ν’ αποκαλυφθεί η σατανική συνομωσία της πολυγενοκτονίας των Ελλήνων. Με τον Ιουδαίο Τσίπρα και τα μνημόνια της απάτης, μετά θα έρθη ο Ιουδαίος Μητσοτάκης κ.ο.κ, με τους δούρειους ίππους των Μεταναστών, με την πολυοικονομική απάτη, με την ύφεση της χρηματοεχίας μας ούτως ώστε να είμαστε φειδωλοί εις την τεκνοποιία. Είμαστε επίσης φειδωλοτεκνοποιητικοί ένεκα της υπέρμετρης φιληδονίας, οκνηρίας, ματαιοδοξίας μας, γυρίστε εις τα Μοναστήρια, εκεί υπάρχει η παλαιά κλασσική σχολή υπέρ Του Τριαδικού Θεού, της Ηθικής, του τρόπου πάσας επιβίωσης και σωτηρίας της ψυχός. Συνεχίστε να επιβιώνετε μαζί και η Γλώσσα μας διότι δεν υπάρχει Ιστορία χωρίς Γλώσσα και καλύτερα να χαθή η Ιστορία παρά η Γλώσσα, διότι αν η Ιστορία είναι η καρδία η Γλώσσα είναι η ψυχή και η ψυχή είναι αθάνατη. Αν χαθή η Γλώσσα ό,τι Ιστορία και αν έχουμε δεν θα έχουμε επαφή ούτε με την Ιστορία ούτε με τη ψυχή μας, θα είμαστε καραγκιόζηδες, αν επιβιώσει η Γλώσσα Ιστορία φτειάχνουμε όση θέλουμε με το τσουβάλι «παλειά μας τέχνη κόσκινο!».
.
Η Ρωμιοησύνη εν φυλή συνότζαιρη του κόσμου, κανένας δεν ευρέθηκεν για να την ηξηλέψει, κανένας γιατί σιέπει την που τ’ άψη ο Θεός μου.... είπε ο αείμνηστος Υπερεθνικός μας Ποιητής Βασίλης Μιχαηλίδης. Ας αποδείξουμε ότι ισχύει! Ζήτω το Έθνος της Τιμής, της Αγάπης, του Φωτός!!!!
.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
.
Σοκ: Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, να πέσει πάνω στην Ελλάδα,
οι Έλληνες είσαστε παράσιτα…
Η πρώην υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων για την αντιπροεδρία Σάρα Πέιλιν, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη λέγοντας, σε καταγόμενη από την Ελλάδα δημοσιογράφο, ότι η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, πρέπει να πέσει πάνω από την Ελλάδα!
Απολαύστε τη συνέντευξη που κάνει το γύρο του κόσμου…:
Κυρία Πέιλιν, πριν από λίγες ημέρες καλέσατε ανοιχτά για τη χρήση πυρηνικών όπλων για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία. Εξακολουθείτε να υποστηρίζετε την θέση σας;
Φυσικά και την υποστηρίζω. Είμαι πολιτικός με μυαλό, σταθερή και ακλόνητη. Το πυρηνικό όπλο σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιηθεί όπως και κάθε άλλο όπλο. Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν, χωρίς να φοβάται οποιαδήποτε απειλή, εγκαταστάθηκε στην Κριμαία. Η δράση του πρέπει να μετριαστεί με την κατάλληλη αντίδραση, αν δεν το κάνουμε, κάποιος άλλος θα το κάνει για εμάς. Δυστυχώς σήμεραγίναμε ένα πράο και διαλλακτικό έθνος, κάτι που δεν ήταν έτσι στην πρόσφατη ιστορία μας, απλά πάρτε το παράδειγμα με τον βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι.
Και πού πιστεύετε ότι πρέπει κατά προτίμηση να γίνει το πυρηνικό πλήγμα, έχετε μια ιδέα;
Δεν έχω! Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας θα πρέπει να πέσει στην Ελλάδα και στη συνέχεια στην πρωτεύουσα την Αθήνα.
Με συγχωρείτε, περιμένετε ένα λεπτό, είμαστε από τη Ελλάδα. Θέλετε να μας κάψετε, και είμαστε μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ; Πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος!
Πώς τολμάς! Είμαι λάθος; Δεν υπάρχει κανένα λάθος. Έχω μελετήσει την ιστορία της Ευρώπης και γνωρίζω πολύ καλά τι είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι ένας «δούρειος ίππος» της Ρωσίας στην Ευρώπη και επομένως η καταστροφή της θα είναι ένα σαφές μήνυμα προς το Πούτιν, για το τι τον περιμένει. Μπορεί να υιοθετηθήκατε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, η περιοχή σας, αλλά όχι το έθνος σας. Οι Έλληνες είναι παράσιτα και αυτό είναι σαφές ακόμα και στα νηπιαγωγεία της Αμερικής. Ποιοί άλλοι άνθρωποι μπορούν να ανεχθούν να ζουν περίπου πεντακόσια χρόνια κάτω από τον ζυγό και ποιος ξέρει πόσα ακόμη θα είχατε ανεχθεί, αν δεν είχατε απελευθερωθεί, δυστυχώς, από την Ρωσία. Οι Έλληνες μπορούν να επιβιώσουν κάτω από όλες τις συνθήκες, σε κάθε αυτοκρατορία. Είστε παράσιτα και ποτέ δεν προσφέρατε τίποτα για την ευημερία εκείνων με τους οποίους έχετε συνδεθεί. Με την απώλειά σας, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ δεν θα χαθεί, και τα κέρδη από την καταστροφή σας θα είναι το σταμάτημα της Πουτινικής Ρωσίας για να μην αποκαταστήσει την επιρροή της στην Ευρώπη, αλλά και για να διευκολυνθεί η χρήση του εδάφους σας για την υλοποίηση των στρατηγικών στόχων μας.
Μα θα πεθάνουν ηλικιωμένοι, μητέρες, παιδιά!
Στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι ήταν ηλικιωμένοι, μητέρες και παιδιά, αλλά αυτό δεν εμπόδισε κανέναν. Όπως είπα, οι Έλληνες είναι περιττή και παρασιτική φυλή, την οποία η ύπαρξής της κατά πλειοψηφία ήταν κάτω από τη δουλεία, οπότε δεν βλέπω να σας αγνοεί πραγματικά κανείς στο μέλλον. Η απελευθέρωση της ατομικής βόμβας πάνω από την Αθήνα θα δείξει με σαφήνεια ότι δεν υπάρχει κανένα αστείο από την πλευρά μας. Ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να μείνουμε απαθείς με τα διαβολικά σχέδια της Ρωσίας να υπονομεύσει τον ευρω-ατλαντικό προσανατολισμό του πλανήτη, μέσα από τις τονώσεις των ρωσόφιλων στην Ευρώπη.
Αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί πώς μια τέτοια πράξη θα επηρεάσει τους ανθρώπους στην Ουκρανία που θέλουν τώρα να ενταχθούν σε σας; Τι θα σκέφτονται όταν βλέπουν ότι εσείς θυσιάζετε τα μέλη σας;
Είμαι βέβαιη ότι θα αντιληφθούν σωστά αυτή την πράξη. Επαναλαμβάνω, εμείς καταστρέφουμε τον «δούρειος ίππο» της Ρωσίας στην Ευρώπη. Το έδαφός σας είναι ήδη συνδεδεμένο με εμάς, απλά θα απαλλαγεί από τα φιλορωσικά στοιχεία. Μην περιμένετε να ρίξουμε ατομικές βόμβες σε εκείνους που απλά αναζητούν απεγνωσμένα να ενωθούν μαζί μας. Αν βομβαρδίσουμε την Κριμαία, τότε πώς μπορούμε να ελπίζουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ; Όχι, η μόνη σωστή απόφαση είναι η πρώτη ατομική βόμβα να πέσει πάνω από την Αθήνα.
Και ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ειλικρινά θέλουν να είναι Ευρωπαίοι και οι οποίοι ολόψυχα συμμετέχουν, πρεσβεύουν και κηρύττουν τις ευρωατλαντικές αξίες; Τέτοιοι βομβαρδισμοί δεν θα ήταν άδικο για αυτούς;
Ειλικρινά δεν τους λυμάπαι. Χώσαμε πολλά χρήματα στις τσέπες τους, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν αυτό που έκαναν οι Ουκρανοί συνεργάτες μας στο Κίεβο με τόσα λίγα χρήματα. Με τέτοιες πλουσιοπάροχες χορηγίες, η μόνη λογική εξήγηση για την αποτυχία σας είναι ότι δεν πιστεύετε ειλικρινά για αυτό που αγωνίζεσθε, αλλά σέρνετε μόνο τα πράγματα για να μαδάτε περισσότερα χρήματα. Έλα, δεν είμαι ανόητη και γνωρίζω την φύση των Ελλήνων.
Αυτοί οι Έλληνες που είχαν πράγματι φιλοδυτικό προσανατολισμό, μετανάστευσαν. Έτσι, οι Ελληνικές δυτικές αξίες είναι ήδη μαζί μας. Ωστόσο, θέλω να παρηγορήσω εκείνους που είναι ακόμη στην Ελλάδα, εκεί μαζί με τα χρήματά μας, και εξακολουθούν να αγωνίζονται για την υπόθεσή μας, για αυτούς και όλα τα άλλα θύματα, μετά την ήττα της Πουτινικής Ρωσίας θα ανεγερθεί ένα μνημείο. Και αν υπάρχουν τυχόν ειλικρινείς, πιστοί στις ευρω-ατλαντικές αξίες μας, που εξακολουθούν να ζουν στην Ελλάδα, να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα υψηλότερο από το να πέσουν θύματα στο όνομα της δημοκρατίας και της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Όλοι σας θα αποτελείτε ένα μνημείο – στη μνήμη των θυμάτων της Πουτινικής Ρωσίας, και τα ονόματα όλων σας θα γραφτούν με χρυσά γράμματα – σε μαύρο μάρμαρο! Ακόμη μπορώ να σας πω ότι όπως έχουμε ανακοινώσει αυτό το σχέδιο, έχουμε εγκρίνει μια σύμβαση για την κατασκευή του μνημείου. 
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

3 σχόλια:

  1. Tsakiri Eyaggelia Σάρα πειλίν η κομμουνιστοφάγος...απομεινάρι των Μακαρθιστών? και φιλαράκι του Τράμπ? https://archive.is/qgdMi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγιώτης Γέριμος Μακάρι να μην έκανε τέτοια δήλωση αλλά δεν γνωρίζουμε αν τα δημοσιεύματα της Βουλγαρίας δεν είναι παραπλανητικά για να χωθή η αλήθεια, αφού αναφέρεται ότι έκανε και δήλωση ότι ο κακός με την ατομική πρέπει να αντιμετωπίζεται από τον καλό με ατομική. και ποίος είναι ο καλός; η Αμερική; έτσι θέλει αυτή να είναι ο καλός η Αμερική. και όταν η Αμερική έριξε τις ατομικές βόμβες σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι ήταν ο καλός;;;; αυτό θέλει να μας πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είτε εις την Ελλάδα είτε εις την Βουλγαρία είτε αλλού η Σάρρα θέλει να ρίχνει τις ατομικές βόμβες, όπου κρίνει εκείνη και η κλίκα της ότι εισίν "κακοί" ενώ αυτοί όπου έχουν ξεκληρίσει τους Άραβες και άλλες χώρες και τους στέλνουν έντεχνα σ' εμάς διά να ξεκληρίσουν επάνω εις την απελπισία τους και την μισοφθονίας τους εναντίον των Ελληνοχριστιαών δεν είναι κακοί! Και διατί να θέλει να ρίξει ατομική βόμβα εις την Βουλγαρία; Τι είναι η Βουλγαρία ιστορικά; Ενώ η Ελλάς είναι το Μοναδικόν Λίκνον του Παγκόσμιου Πολιτισμού!!!! Και ο νοών νοείτο!!!! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή