Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΔΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ!!!!

Κλασσική βλακεία και ματαιόδοξη υπεροψία του Ευρυπίδου εκτός και αν δεν το είπε και του τό βαλαν εις το στόμα άλλοι. τόσον π.Χ. όσον και μ.Χ. οι Έλληνες κυβερνήθηκαν και κυβερνόντε από ελεύθερους βάρβαρους με τους Έλληνες να εισίν δούλοι. Επίσης όπως θα διαπιστώσετε πάρακατω αμφισβητείτε σοβαρά με επιχειρήματα περί του ποίος είναι ο βάρβαρος, ο Έλληνας ή ο μή Έλληνας ή μήπως δεν έχει σημασία η καταγωγή αλλά η ποιότητα κάνει την καταγωγή έκαστος ενός ανώτερη ή κατώτερη; Εκτός και αν η μετάφραση είναι εσσφαλμένη! Όπως και αν έχει οι Έλληνες ευμόρφωσαν τους Έλληνες και οι βάρβαροι εξεπέρασαν πλην της ιεράς γλώσσας όπου ελάχιστοι Έλληνες γνωρίζουν τους Έλληνες, κάνωντας τους Έλληνες βαρβαρότερους των βαρβάρων. Οι Πέρσαι, οι Ρωμαίοι και άλλοι κυβέρνησαν Έλληνες εις την Μικρασσία, την Αραβία, την Βόρρειο Αφρική, εις το Γιουνάν της Κίνας οι Κινέζοι και αλλού έγινε διοίκηση Ελλήνων από βαρβάρους.
.


ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΔΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ!!!!
.
Ευτυχώς που υπάρχουν βαρβάροι, ευτυχώς ποτυ μας κυβερνούν οι βαρβάροι διότι εάν μας άφηναν μόνους μας θα αλληλοσκοτωνόμασταν τελεσίδικως άπαξ και διαπαντός.
.
Από αγάπη ο Θεός μας έδιδε διά μέσω των αιώνων π.Χ. και μ.Χ. βαρβάρους διοικητές και αυτοκράτορες, καταδρομείς και εισβολείς να μας διατάζουν και να μας διοικούν διότι εμείς οι Έλληνες δεν αντέχουμε την ίδια μας την ύπαρξη.
.
Να πως αποδεικνύεται. Εάν αποσύρονταν από την Ελλάδα και την Κύπρον όλοι οι ξένοι και βάρβαροι δακτύλιοι εξουσίας, πολιτικής και διοίκησης, κρυφής και φανερής και ευρίσκαμε τον τρόπον, τα μέσα και τους τροφοδότες οπλισμού θα διεχωριζόμασταν σε Αριστερούς και Δεξιούς, Χριστιανούς και Νεοψευδοπολυθεϊστές ή Πολυθεϊστες ή έστω Αντίχριστους Παγανιστές ή Άθεους ψευδοπολυθεϊστές και θα διεξάγαμε τον αρχέγονον πολυπόθητον οργασμόν μας, τον εν φύσει μας ως ένστικον ΖΩΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ!!!! ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ, ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΠΟΛΕΜΟΝ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΔΙΕΞΑΓΩΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ ΩΣ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟΝ ΨΕΥΔΑΓΑΘΟΝ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΔΙΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΜΙΣΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΦΘΟΝΟΥΜΑΣΤΕ ΕΣΑΕΙ!!! ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΥΠΕΡΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΚΑΤΑΛΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞ’ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ π.Χ.... Να πως!
.
Ας υποθέσουμε ότι ο Εμφύλιος Πόλεμος διεξήχθηκε και νίκησαν οι Αριστεροί ή οι Δεξιοί ή οι Χριστιανοί ή οι Αθεοπαγανιστές. Την επόμενη ημέρα η ομάδα όπου νίκησε και αφού γενοκτόνησε ή άλλαξε τους άλλους θα μεταεπαναδιαιρεθεί σε παρακλάδια. Π.χ. Παραριστερούς, Κεντροαριστερούς ή Παραδεξιούς και Κεντροδεξιούς, το ίδιον και οι Χριστιανοί και οι Αθεοπαγανιστές επείδη έχουμε εις το αίμαν μας το ΓΟΝΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ = ΔΙΑ+ΑΙΡΕΣΗ = ΔΙΑ+ΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΗΣ ΑΝΑΟΜΑΛΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΟΝΙΟΔΟΜΗ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΠΟΙΗΣΑΜΕ = ΒΑΛΑΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ = ΕΛΛΗΝΑ (ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ή εκελπτυσμένον άνθρωπον  ΌΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ) ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ = ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΓΩ (ΕΛΛΗΝΑΝΘΡΩΠΟ)+ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΒΡΙΣ!!!! ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΘΝΗΤΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΙΝ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ. ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑΙ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΟΦΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΟΦΟΤΕΡΩΝ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΣΟΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΜΟΥΡΗΔΩΝ Ή ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΚΑΙ ΗΣΥΧΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ π.Χ......
.
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ+ΣΥΝΕΠΩΣ:
.
Βαρβαρότερος του βαρβάρου εστί ο Έλληνας επειδή ουδείς άλλος δεν σκότωνε και δεν σκοτώνει εξ’ ανέκαθεν τον αντιιδεολόγον Συνέλληνα του με τόσην ευκολίαν, μίσος, απάθεια. 
.
Η ανωτέρα ρήση είναι μαθηματικός τύπος δι’ αυτού ο Κωνσταντίνος Καβάφης ωμιλόντας υποσυνείδητα είπεν και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους (Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις)..... «διά να μας βάλλουν εις τάξην τέτοια ούτως ώστε να μην ημπορούμε να αλληλοσκοτωνούμαστε. Ο Έλληνας ως επί τω πλείστον μισεί περισσότερον τον Έλληνα ομοϊδεάτη του παρά τον μη Έλληνα ομοϊδεάτη του! Ψεύδος; Σας διαψεύδει η Ιστορία μας όσοι πιστεύετε ότι τούτη η πικρή αλήθεια (η πικρή αλήθεια είναι μύηση προς την αρετήν αν δεν περάσουμε εξ’ αυτής δεν θα άγουμε εις το Φως το Αληθινόν όπου μόνον με λόγια υποκριτικά, ψιττακιστικά και μώρα γνωρίζουμε ήτοι αγνοούμε) είναι ψεύδος!!!!
.
Εξ’ άλλου βάρβαρος τουλάχιστον εις την σύγχρονη ορολογία και δίχως ν’ απέχει πολύ από την αρχαία αν θέλετε, σημαίνει τον αιμοβορότερον, τον κακοποιότερον, τον αξεστότερον, τον εγκληματικότερον, τον ακαρδότερον, τον ασυγχωροποιητότερον, τον μισαλλοδοξότερον προς Συμπατριώτας και μη, τον αδιαλλακτικότερον μισσαλλοδοξότερον σε πολιτική, θρησκεία και άλλα θέματα ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΡΕΤΕ ΑΛΛΟΝ ΩΣ ΤΟΙΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.
.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 90% Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗΣ, ΑΔΙΚΙΑΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΙΣΤΡΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ, ΚΑΚΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΓΩ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΓΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΤΙΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ ΤΗΣ ΥΠΕΚΦΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΝΑΙΑ ΨΥΧΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΟΧΙ ΕΝΕΚΑ ΓΝΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΕΚΑ ΤΡΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ ΙΔΙΟΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΩΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΟΔΟΞΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ! ΠΟΎ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΓΝΩΣΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ» ΤΗΣ ΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ ΑΜΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ; ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΠΩ, ΑΥΤΑ ΟΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΙΑΣΩΝ (ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ) ΧΡΙΣΤΟΣ: ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ (ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΚΟΠΟΙΌΣ) ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ή ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
.
ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΟΙΤΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΝΗΤΗ ΣΟΦΙΑ.
.
ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ Η ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΝ. ΝΑ ΔΙΑΤΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΘΝΗΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΊΡΟΥ ΥΠΑΡΞΕΩΣ. ΚΑΙ Η ΕΠΊΓΝΩΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ, ΣΩΖΕΙ, ΣΩΦΡΟΝΕΙ, ΕΠΟΥΛΩΝΕΙ, ΕΝΩΣΕΙ, ΝΙΚΑΕΙ ΑΛΗΘΩΣ. ΣΤΕΦΑΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΜΗΝ ΕΥ+ΣΟΦΙΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ, ΤΗΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΝΗΤΟΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΤΙΣΤΟΝ!!!! ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!!!!
.
ΌΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΩΡΟΣ ΑΝ ΣΚΕΠΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ/ΚΤΗΝΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!! ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥΝ ΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΙ ΝΑ ΕΥΡΕΙ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΙΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
.
Υπάρχει κάτι χειρότερον από το να είσαι βάρβαρος, το να είσαι αδιάλλακτα ηλίθιος ήτοι φανατικά παραταγμένος σε ιδέα ήτις βλάπτει την ψυχήν σου και το σύνολον. 
.
Η μοναδική αδιαλλαξία ήτις συμφέρει τον άνθρωπον είναι εκείνη ήτις συμφέρει τον Ψυχάνθρωπον δηλαδή την σωτηρία της ψυχής. Εάν δεν έχει να κάνει με την σωτηρία της ψυχής σου ή του συνανθρώπου σου τότε η αδιαλλαξία είναι καταστροφική. 
.
Όταν είσαι υπέρ της σωτηρίας της ψυχής του συνανθρώπου σου τότε είσαι πολλαπλάσια υπέρ της σωτηρίας της ψυχής σου. Όταν είσαι εναντίον της σωτηρίας της ψυχής του συνανθρώπου σου τότε είσαι πολλαπλάσια εναντίον της σωτηρίας της ψυχής σου. 
.
Ό,τι αγαθώς έδωκες σου χρωστούντε πολλαπλάσια αγαθώς. Ό,τι έλαβες ή έδωκες κακώς τα χρωστείς πολλαπλάσια κακώς, διότι το δούναι και λαβείν τοκίζεται αναλόγως της ποιότητος, της προθέσεως, της εμβέλειας του αγαθού, του κακού, του ουδέτερου και του ανάμεικτου (βάσει του Νόμου της Τετραπιθανότητος) όπου έλαβες και έδωκες. Η Δικαιοσύνη δεν επιτοκίζει αδίκως. Η αδικοπροσφορά είναι κακοδικία. Ό,τι έδωκες ζητείς υποσυνείδητως να λάβεις. Αδικίαν έδωκες αδικίαν θα λάβεις, ευδικαιοσύνη έδωκες ευδικαιοσύνη θα λάβεις. Δίδόντας αδικία εις τον δίκαιον δίδεις δικαιοσύνη, δίδοντας δικαιοσύνη εις τον δίκαιον δίδεις δικαιοσύνη. Δίδοντας δικαιοσύνη εις τον άδικον δίδεις αδικία. Δίδεις αδικίαν είς τον δίκαιον δίδεις αδικία. Τούτα γέγραπται ο Αυτόματος Ορμητικός Άλειπτος Υπερκαταρράκτης της Δι+καιότητος (καίο+σύνης). 
.
Η ρήση της Παλαιάς Διαθήκης μάχαιραν έδωκες μάχαιραν θα λάβεις δεν ερμηνεύτηκε κατά κόρον σωστά. Επειδή από την μεν παραγγέλνει εις τον άνθρωπον να μην εκδικείται επειδή δεν είναι Πανδίκαιος όπως ο Άκτιστος Θεός ούτως να Αυτοδικαιούται αυτομάτως την Κατάκριση και το εξήγησε χωρίς να το συνδέσει άμεσα (φαινομενικώς ίσως) ο Χριστός όταν έλεγε: «όστις αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλλέτω», επειδή ο βάλλων λίθον είναι «ο βάλλων δικαιοσύνην» διά λιθοβολισμού και ο Χριστός είπε ότι κανείς δεν είναι άξιος να δικάζει επειδή είναι αμαρτωλός. Μόνον ο αναμάρτητος έχει το αυτόματον δικαίωμαν της Δικαιοσύνης ως Αυτοχαρακτηριστικόν Του όπου είναι. Από την άλλην η ρήση μάχαιραν έδωκες μάχαιραν θα λάβεις σημαίνει ότι εάν αδίκησεις αδικίαν θα εισπράξεις από την Κρίσιν Του Θεού εάν δεν μετανόησες, δεν εξομολογήθηκες, δεν αυτοκατηγορήθηκες φανερώς ή κρυφίως. Η πραναφερθείσα ρήση είναι κατά κόρον αντίθετη με την ρήση οδόνταν αντί οδόντος ήτις σημαίνει εκδίκηση, την κυπριακήν παροιμίαν: «ό,τι σου κάμνουν κάμνε και κακίαν μην κρατείς», αλλά και πατριωτικήν αντίστασιν ή άμυναν όταν πολεμείσαι αδίκως. Διότι μόνον η αντίσταση εναντίον της αδικίας είναι ηρωική πράξη, η αντίσταση εναντίον της δικαιοσύνης δεν είναι ηρωισμός αλλά Προδοτισμός κατά Του Άπειρου Τρισυπόστατου Τριαδικού Απεριόριστου Άλειπτου Ανεξιχνίαστου Αγαθού και Ζωοποιού Θεού!!!! Δύο ρήσεις έξη εξηγήσεις. 
.
Πολιτισμός δεν είναι τα κτήρια, ούτε αι ηδοναί, ούτε αι εφευρέσεις, πολιτισμός είναι το δίκαιον. Το Άκτιστον Δίκαιον είναι εκείνον όπου δύναται να Ευδιακρίνει το δίκαιον από το άδικον και την ποσότητα, την ποιότητα, την ιδιαίτερη υπερλεπτομερή πολυπλοκότητα και όχι το κτιστόν δίκαιον, το δίκαιον δεν κτίζεται υπάρχει ως Άκτιστος Κτίστης προ πάντων των αιώνων, υπάρχει ως Δημιουργός, ο Δημιουργός είναι ο Δικαιότερος Κριτής και όχι ο δημιουργούμενος. Αλλάζοντας την παροιμία θα έλεγα: «εγώ δύναμαι να σε κτίσω φούρνε μου εγώ δύναμαι να σε χαλάσω».
.
Εάν θέλεις να ωφελήσεις την ζωήν σου επιλέγεις το άδικον αλλά όχι οιονδήποτε άδικον, την απάτη και δη την ανεξιχνίαστη απάτη ούτως ώστε να μην εξιχνιάζεται εις τους ομματούς των ανθρώπων η απάτη του δολοποιού. Ουσιαστικώς η ρήση Του Χριστού ουδείς αναμάρτητος εννοεί ουδείς αναπατεών, το προείπεν εις τους ανθρώπους ο Πλάτων ότι ακόμη και ο μεγαλύτερος σοφός κάπου σφάλλει, τούτον το σκέφθηκα από μόνος μου και άκουσα πολλούς ανθρώπους να το εκφράζουν με τα ιδικά τους λόγια βάσει της εμπειρίας των. Η επιβίωση του άθεου, υποκριτού και άπιστου απαιτεί απάτην, δόλον, μηχανορραφικήν παγίδαν, του αγαθού ανθρώπου προσευχήν και ελάχιστην κάποτε τυπικήν συσστηματοποιημένην δράσιν ή πράξιν. Εάν όμως θελήσεις να ωφελήσεις την ψυχήν σου επιλέξε το παγκάθαρον και ευεξιχνίαστον ή μη δίκαιον. Ο δίκαιος δεν ενδιαφέρεται εάν εξιχνιάζεται ή δεν εξιχνιάζεται το δίκαιον όπου πράττει από τους ανθρώπους επειδή χωρίς καν να το σκεφθεί γνωρίζει ότι εξιχνιάζεται και προεξιχνιάζεται από Τον Θεόν.
.
Ο άθεος = αένθεος δεν ανησυχεί ότι θα εξιχνιαστεί η ιδιοφυής απάτη του επειδή θεωρεί ανώτερον έξυπνον και κριτήν της ανθρωπότητος και της Υπάρξεως τον άνθρωπον, είναι δηλαδή ανθρωποκεντρικός! Ο Ένθεος γνωρίζει ότι πριν καν πράξει, πριν καν σκεφθεί, πριν καν οδηγηθεί εις την απόφαση τινής πράξεως του την ευπρογνωρίζει ο Θεός άρα τε όπως είπεν και ο Υπερθρήσκος Ηράκλειτος όπου οι αφελείς άθεοι τον θεωρούν (χαχαχαχαχα) άθεον ένεκα του δόλου της βλακείας των ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ = ΘΕΟΝ. Ο Λέσβιος ποιητής Οδυσσέας Ελύτης εξεκαθάρισε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι απογοητεύτηκε όταν οι Έλληνες όταν έλεγε την λέξη ήλιος ή ηλιάτορας νόμιζαν ότι αναφερόταν εις το άστρον μας ενώ ο ίδιος αναφερόνταν εις Τον Θεόν. Πρέπει να τιμούμε τους πατέρες και τες μητέρες μας και όχι ν’ αποκρύβουμε ή εμμεσοαμεσοσφετεροποιούμε τα λόγια τους ή να τα αλλάζουμε ποσώς και μετά να τα σφετεριζόμαστε.
.
Ο άθεος, ο άδικος, ο απατεώνας χαριεντίζεται επειδή δεν τον βλέπουν οι τυφλοί θεωρώντας ότι δεν υπάρχουν εμβλέποντες. Εν τω μεταξύ οι εμβλέποντες αναμεσίς των τυφλών παριστάνουν τους τυφλούς και ενίοτε τους τυφλότερους χωλένοντας επάνω σε τοίχους διά να επιβεβαιώσουν εις τους άθεους, τους άδικους και τους απατεώνες την ψευδαβλεψία/ψευδοτυφλότητα τους ως αληθιναβλεψία και αληθινοτυφλότητα τους. Με τούτη την στρατηγική κάνουν τους άθεους, τους άδικους και τους απατεώνες τυφλότερους εξ’ όσου είναι και με την υπομονήν τους νικούν έστω και αν περάσουν χιλιάδες έτη και ο νοών νοείτο. Τα ίδια κάνουν οι αθεότεροι, οι αδικότεροι και απατεωνότεροι έξυπνοι, ταδ’ έφη Ιουδαίοι, πέρασαν χιλιάδες έτη αλλά κατάφεραν να επηρεάσουν και να επηρεάζουν. Το έκαναν και το κάνουν και άλλοι λαοί αλλά όχι σε τόσον ολοκληρωτική κατάσταση όσον ο Σιωνισμός. Η Διασπορά ωφέλεσε τη δίψα τους δι’ αλληλεγγύη, αν τους συνατήσεις εις το Ισραήλ δεν αγαπιούντε όσον εις την Διασπορά, ομοίως και άλλοι λαοί. Η ολιστική Διασπορά έφερε εις τους Ιουδαίους ολιστική συνένωση ύπο του ελληνικού ρητού η ισχύς εν τη ενώσει αντί η αδυναμία εν τοις εμφυλίοις πολέμοις, κόμμασι και ιδέαι της ελληνικής πραγματικότητος από π.Χ.. Ο Εμφύλιος Πόλεμος των Η.Π.Α. έπαυσε με τα ακόλουθα λόγια: «United we stand, divited we fall» δηλαδή: «Ενωμένοι ιστάμεθα διαιρεμένοι πίπτωμεν». Οι Έλληνες δεν καταλάβουν αυτή την αλήθεια εξού και από μοναδική παγκοσμιότητα αυτοκατάντησαν σε ασήμαντη γειτονιά εις την εξουσία, αλλά τούτο ίσως να ευνοεί τους δίκαιους Έλληνες ψυχικώς, ψάξετε το. 
.
Όστις νομίζει ότι δεν υπάρχει Ήλιος αυθαιρεταπατεί, όστις νομίζει ότι υπάρχει μετράει τις κινήσεις του να μην υπερβαίνουν του δίκαιου ή να ελαχιστοποιείται η αδικία του ή να εξαλείφεται κατ’ εξέλιξην η αδικία του, διά της προσοχής, της μετάνοιας και της εξομολόγησης μέσα από την αγάπη. Αγάπη είναι να κάνεις ακόμη κ’ εκείνον όπου δεν σ’ αρέσει επειδή ωφελεί την ψυχήν του συνανθρώπου σου και να μην κάνεις εκείνον όπου σου αρέσει επειδή βλάπτει την ψυχήν του συνανθρώπου σου. Συνάνθρωπος σου είναι και ο εαυτός σου διότι μόνον εάν τον θέσεις ξένον ίσον με τον κάθε άλλον ξένον θα είσαι ευ+δίκαιος. Η αγάπη είναι η πλέον αντίθεση λέξη/έννοια της αρεσκείας και όχι συνώνυμον. Η αρεσκεία κρίνει με την ιδιοτέλεια της εμπάθειας της καρδίας. Η αρεσκεία είναι εκείνον όπου αρέσει εις την καρδίαν πριν η καρδία εκπαιδευτεί να της αρέσει μόνον το Θείον, πριν η καρδία να ενωθεί με το διαδίκυον και την Άκτιστη Τραδική Μηχανή Αναζήτησης Του Θείου. Συνεπώς μάθε ν’ ακούς την σωφροσύνη και όχι την καρδία και συνάμα μάθε την καρδία να ακροάζεται την σωφροσύνη της συνείδησης, να την αφουγκράζεται και εν τέλει εν γένει να γίνει το θέλημα της ψυχής ήτις λακταράει Τον Τριαδικόν Θεόν συνθέλημα της καρδίας. Ενόσω η καρδία δεν εναρμονίζεται με την σωφροσύνη (Θεοσωφροσύνη) της Συνειδήσεως η ψυχή είναι εκτός Παραδείσου. Όχι μόνον η ψυχή σου, ο νους και η καρδία σου ευπρέπει ν’ αγαπούν μόνον Τον Θεόν αλλά και το σώμαν σου. Τι σημαίνει τίμα και αγάπα τον πατέρα σου και την μητέρα σου; Σημαίνει τίμα και αγάπα τον Κτίστην του Απείρου. Αυτοί όπου σε γέννησαν κληρονικά εισίν οι γονείς σου όχι ο Πατέρας και η Μητέρα σου, αλλά ο γονοπατέρας και η γονομητέρα σου. Εάν πρέπει να επιλέξεις ποίον να τιμήσεις την γνώμη ή την πράξη Του Πατέρα και Της Μητέρας όπου είναι το ίδιον και το αυτόν ήτοι Η Αγία Τρίαδα και των γονέων σου επέλεξε Την Αγία Τριαδική Άκτιστη Κτήστρια = Την Αγία Τριάδα. Διότι εάν επρόκειτο να υποστηρίξεις Την Αλήθεια και τους γονείς σου ή τους φίλους και συγγενείς σου ή τον εαυτόν σου ποία επιλογή θα έκανες εάν ήθελες να είσαι δίκαιος = ευδίκαιος (ευ+δίκαιος) = ευφιλοδίκαιος (ευ+φιλο+δίκαιος); Να υποστηρίξεις Την Αλήθεια ή τον οιονδήποτε και το οιονδήποτε άλλον συμπεριλαμβανομένου και εσένα; Εάν η Αλήθεια έχει αντίθετη γνώμη μ’ εσένα ή οιονδήποτε άλλον ή άλλον φαινόμενον δεν σφάλλει ποτέ η Αλήθεια άρα τε ποίου η γνώμη ή πράξη σφάλλει; 
.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙΝ ΜΑΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου