Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ/ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΑ 3. ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ!!!!

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ/ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΑ 3. ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ!!!!
.
 http://theometria.blogspot.com.cy/2016/11/2_6.html
 .
 http://theometria.blogspot.com.cy/2016/10/blog-post_27.html
.
ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗ, ΥΠΟΜΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ!!!!
.
Αντιγράφουμε από το βιβλίον Άγιος Κυπριανός της «ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: «
.
Η ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ
.
Η μαύρη Μαγεία είναι ζωντανή έντονα στην εποχή μας. Οι δράστες των εγκλημάτων στη Βίλλα Πολάνσκυ στο Λος Άντζελες, όπου έχασε τη ζωή της η ηθοποίος Σάρον Τέητ και άλλα 17 άτομα το 1969, συνελήφθηκαν. Αργότερα αποκαλύφθηκαν συγκλονιστικά στοιχεία για εκείνο το έγκλημα. Πρώτο στοιχείο ήταν ότι εγκέφαλος της συμμορίας που προκάλεσε την μαζική δολοφονία ήταν ο Τσάρλυ Μάνσον. Ο Τσάρλυ ασκούσε υπνωτιστική δύναμη στους υποτακτικούς του. είχε τρομακτική επιρροή πάνω τους. Τον φώναζαν σατανά.
.
Μέλη της εγκληματικής ομάδας δήλωσαν: ‘Είμασταν σκλάβοι του. Υπακούαμε τυφλά στη θέληση του’.
.
Η σατανική συμμορία ενεργούσε χωρίς οίκτο, χωρίς συναίσθημα, σαν ρομπότ.
.
Μάταια παρακαλούσε η έγκυος Σάρον Τέητ να λυπηθούν το παιδί στα σπλάχνα της. Κανένας δεν άκουγε. Ο σατανάς κυριαρχούσε πέρα ως πέρα και κείνοι την σκότωσαν ασυγκίνητοι.
.
Το όνομα της Βίλλας Πολάνσκυ συνδέθηκε και μ’ ένα άλλο όνομα. Το όνομα του Άντορ Σαντόρ Λα Βέυ του ‘Αρχιερέα του Σατανά’ όπως ονομάζει τον εαυτό του. Αυτός μύησε στα μυστκά της μαγείας και τον άνδρα της Σάρον Τέητ τον Ρόμαν Πολάνσκυ, ο οποίος επηρεασμένος απ’ αυτόν γύρισε ταινίες δαιμονιστικές.
.
Ποίος είναι άραγε όμως ο Λα Βέυ;
.
Αρχηγός μαγείας, σατανιστής, όργανο του Σατανά. Στο σπίτι του γίνοντε σατανικές τελετές. Γίνεται λειτουργία αφιερωμένη στον Σατανά. Εκεί εξαπολύοντε κατάρες εναντίον κληρικών Ορθόδοξων οι οποίοι καταγγέλλουν τις σατανικές τελετές. Τελαυταία επίθεση στράφηκε εναντίον του Αρχιεπισκόπου της Ρωσσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Σαν Φράνσισκο Ιβάν Σαχόφσκυ (κατέχω το βιβλίον πέραν των 20 ετών και δεν αναγράφει ημερομηνία έκδοσης).
Ο Αρχιεπίσκοπος τους είχε καταγγείλει ευθέως και ο Λα Βέυ ανησύχησε.
.
Όλα αυτά τα αναφέραμε για να καταλάβουν όλοι πού οδηγεί η μύηση στο Σατανισμό. Ο Ρόμαν Πολάνσκυ μυήθηκε και το αποτέλεσμα; Πλήρωσε πολύ ακριβά τις επιλογές του. ο διάβολος ποτέ δεν κάνει καλό. Θέλει τις ψυχές δικές του και όταν τις αποκτήσει αρχίζει τα βασανιστήρια. Βασάνισε τον Πολάνσκυ και με άλλα όργανα του μέλη σατανικών οργανώσεων σκότγωσε την έγκυο γυναίκα του».
.
Φρικιαστικόν ε; Να σκοτώνεις την ίδια σου την γυναίκα και το τέκνον σου το οποίον κυοφορείται εν τη νιδήν αυτής; Και το χειρότερον να μην εξεφράσεις ποτέ μετάνοια ούτε να έχεις τύψεις ως πανελεύθερον ον από οποιαδήποτε ενοχή, ως θηρίον απανθρωπιάς, σατανισμού, αψυχίας. Ακολουθεί ακόμη ένα κείμενον παρμένον εκ του ίδιου βιβλίου.
.
«Ένας άλλος δημοσιογράφος παρακολούθησε στη Νότια Αφρική μία δοκιμαστική σατανική τελετή. Είδε, λοιπόν, τον αρχηγό να λέει τα ονόματα των οπαδών, ενώ οι οπαδοί βρισκόντουσαν σε κατάσταση έκστασης.
.
Ξαφνικά επέλεξε ένα νεαρό από την ομήγυρη και άρχισε να τον υποβάλλει ψυχολογικά μέχρι που να τον κάνει όργανο άβουλο. Στη συνέχεια, με ύφος προσταυτετικό, του έδωσε ένα μαχαίρι και τον διέταξε να το βυθίσει στην καρδιά ενός πτηνού.
.
Ο νεαρός, χωρίς αντίρρηση, εκτέλεσε τη διαταγή. Ενώ τα υπόλοιπα μέλη χορεύανε ένα μακάβριο χορό, ο αρχηγός διέταξε τον νεαρό να εκτελέσει εν ψυχρώ ένα άτομο. Ο νεαρός πράγματι, σαν υπνωτισμένος, όρμηξε να εκτελέσει το ανύποπτο θύμα του. Τότε όμως, ο αρχηγός τον σταμάτησε ακαριαία και τον επανέφερε στην φυσιολογική του κατάσταση. ο δημοσιογράφος συμπέρανε ότι με τον ίδιο τρόπο έγινε και το φονικό στη Βίλλα Πολάνσκυ.
.
Η ενασχόληση με την μαγεία μας καταστρέφει οικονομικά σημαντικά, και το πιο βασικό καταστρέφει ψυχικά. Η μόνη που μπορεί να αντιμετωπίσει και να εκβάλλει τον σατανά είναι η Εκκλησία.
Η συμμετοχή μας λοιπόν στην Εκκλησία, μας θωρακίζει έναντι του αιώνιου εχθρού».
.
Αμέσως πάρακατω παραθέτουμε τον θρησκευτικόν μύθον του Διόνυσου εν συντομία από τις Βάκχαι του Ευρυπίδη και θα συγκρίνουμε τα προαναφερόμενα με τα επακόλουθα!
.
«Ευρυπίδη Βάκχεςμτφρ.: Γιώργος Χειμωνάς http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=143048
.
Συνοπτικά η υπόθεση των Βακχών έχει ως εξής: Ο Διόνυσος, γιος του Δία και της κόρης του Κάδμου Σεμέλης, φτάνει στη Θήβα με ανθρώπινη μορφή για να επιβάλει εκεί τη λατρεία του. Οι κόρες του Κάδμου αμφισβητούν τη θεϊκή καταγωγή του και γι' αυτόν τον λόγο τρελαίνονται από τον θεό και ως Μαινάδες παραμένουν στον Κιθαιρώνα. Ο Πενθέας, γιος τής Αγαύης, επίσης αρνείται να δεχτεί τη λατρεία του νέου θεού και στρέφεται ενάντια στις Μαινάδες. Συλλαμβάνει τον Διόνυσο, ο οποίος, με τη σειρά του, ελευθερώνεται και με σεισμό καταστρέφει το παλάτι. Ο Διόνυσος εκδικείται τον Πενθέα για την ασέβειά του. Τον πείθει να μεταμφιεσθεί σε Μαινάδα για να κατασκοπεύσει τις Θηβαίες στον Κιθαιρώνα και όταν φτάνει στο βουνό, οι Μαινάδες και πρώτη η μητέρα του η Αγαύη τον διαμελίζουν. Οταν ο Κάδμος πληροφορείται το συμβάν πηγαίνει στον Κιθαιρώνα και συλλέγει τα κομμάτια του κορμιού του. Η Αγαύη επιστρέφει θριαμβευτικά στην πόλη μεταφέροντας το κεφάλι του Πενθέα, θεωρώντας το κεφάλι λιονταριού. Στη συνέχεια, ο Κάδμος την κάνει να συνειδητοποιήσει τι έχει πράγματι διαπράξει και το έργο τελειώνει με την εμφάνιση του Διόνυσου ως θεού πλέον, από το θεολογείο, που ανακοινώνει τη δυσοίωνη τύχη των ηρώων και εδραιώνει τη θρησκεία του».
.
Περί του ανωτέρω μύθου υπάρχουν πολλές αιρέσεις (παραλλαγές και διαφοροποιήσεις) αλλά το νόημα είναι το ίδιον! Μία φανατισμένη μανιώδης (Μαίνος = Μαίναδα) μάνα κατασπαράσσει τον υιόν της κάτω από την επήρρεια της υπνωτιστικής δύναμης όπου αποκάλυψε ο Διόνυσος, την έκσταση όπου την έκανε έξω φρενών και την απαλλαγή της από οιανδήποτε συνείδηση, αντίληψη, τύψη, ενοχή και σωφροσύνη. Μάλιστα κάπου αλλά ανάγνωσα ότι όταν ήρθε εις τα σύγκαλα της την επόμενη ημέρα είχε καταλάβει τι έκανε! Ενώ αλλού θεωρούσε τη κεφαλή του υιού της ως κεφαλή χοίρου κ.α..
Ο Διόνυσος μέχρι τότε ήταν θεός άγνωστος εν Ελλάδι και γνωρίζουμε ότι ήρθε από τον Καύκασον, εκεί όπου έδρασαν οι μάγοι Χαζάροι εκ των οποίων κατάγοντε οι αρχιερείς του σύγχρονου Εβραϊσμού! Τροφή σώφρονης περίσκεψης!
.
Ο Διόνυσος επιβάλλεται με αισχρόν τρόπον ως θεός ο οποίος παρακινεί εις την κακουργίαν, την ανθρωποθυσίαν, την μαγείαν και τα ερωτικά όργια! Ψεύδος; Αυτά είναι τα στοιχεία της ψευδοϊεροσύνης του! Υπό καλύψει καλείται ο αρσενικός θεός της γονιμότητος της φύσης και άλλες παπαριές!
.
Γνωρίζουμε ότι πριν ονομαστεί ο θεός του οίνου και της οινομεθυσίας ήταν ο θεός των παραισθησιογόνων και ψευδαισθησιογόνων μανιταριών εξού και εις την Θράκην σώζοντε έως των ημερών μας γλυπτά αγάλματα σε σχήματα παραισθησιογόνων μανιταριών. Μάλιστα δε δύο εξ’ αυτών χαλάστηκαν από κάποιους χωρίς ν’ αναφέρεται από πού και εξυπονοείται μάλλον εκ των Χριστιανών.
.
Η λέξη βάκχα = βιάκχα = βίας άκχος = άγχος = βογγητά = βακχητά = βοακχητά = βιακχητά ή αγκομαχητά όπως λέγουμε εν Κύπρω = ακχομαχητά ήτοι κυπριαστί τα κουτζιήματα της γυναίας όταν γαμιέται! Άρα η βάκχα είναι η πορνογυναίκα η οποία χωρίς φειδώ και εντροπή αγκομαχάει με βογγητά εν ώρα έρωτος και δη εν ώρα σοδομικού έρωτος!!!! Συνεπώς ο φιλελεύθερος άνευ ηθικών αναστολών Διόνυσος εισήγαγε εκτός από την τεκνοκτονία και την κωλογαμία = σοδομισμόν. Αυτός ήταν ο αρχαίος ψευδοϊερός θεός ο οποίος ο Πενθέας ως άγιος πενθεί τον θάνατον της τάξης της πόλεως του!!!!
Μάλιστα δε, εκ της λέξεως βακχ εκ ελαχιστούσης παραφθοράς έγινε η λέξη fuck = fακχ αντί βακχ και ο νοών νοείτο!!!!
.
Και τώρα σας ερωτώ όσους είσαστε Χριστιανοί και όσους δεν είσαστε Χριστιανοί αλλά έχετε σώας τας φρένας: «εάν ακούατε ότι μία σύγχρονη μητέρα φόνευσε και διέσυρε ως κτήνος κατατεμαχισμένον την κεφαλήν και το σώμαν του υιού της, δεν θα λέγατε ότι είναι ψυχοπαθής, ορμονοπαθής, σχιζοφρενής, παραφρόνισσα, μανιακή = μαίναδα, τρελλή, τεκνοκτόνα και άξια περιορισμού και φυλάκισης παρότι εκείνη ισχυρίζεται ότι εκινήθηκε κατόπιν υπνωτικής εκστατικής υποβολής τινός τύπου ο οποίος αυτονομάζεται θεός;». Αυτός είναι ο θεός; Ο Διόνυσος δεν διαφέρει εν προκειμένω από τους αιμοσταγείς θεούς των ανθρωποθυσιών των θεών των Ίνκας, των Μάγιας και όλων των άλλων λαών, εξού και γνωρίζουμε την καταγωγήν εξ’ Ελλάδος των Ίνκας και των Μάγιας = Μάγοι κ.α..
.
Τότε διατί κατακρίνετε μία παμπόρνη τεκνοφόνισσα των ημερών μας αλλά δίδετε άφεση αμαρτιών εις την Αυγαή = φέρουσα την αυγήν = Εωσφόρισσα μητέρα του αδικοχαμένου Πενθέα βασιλέα των Θηβών; Ποία η διαφορά; Η διαφορά είναι ότι το έγκλημα μίας σύγχρονης μητέρας Μαινάδας θα το κρίνετε με ελεύθερον από μάγια και υπνωτισμούς νουν (νουφακόν) ενώ το έγκλημα της Αυγαής το κρίνετε υπό την επήρρεια, την λατρεία και την γοητεία του υπνωτισμού του Διόνυσου. Συν τοις άλλοις εμείς οι άνθρωποι ότι είναι πεπαλαιωμένον το κρίνουμε με περισσή μεγαλειότητα, το μεγαλοποιούμε. Ενώ απεναντίας ό,τι γίνεται εφημερών το βλέπουμε πότε όπως είναι και πότε το υποβαθμίζουμε. Πόσες φορές έναν ήρωα της εποχής μας ή της πόλης μας τον υποβιβάζουμε και ύστερα από εκατοντάδες ή χιλιάδες έτη τον δοξάζουσι άλλοι σωστώς. Είδε τους Αρχαίους Φιλοσόφους, ως επί τω πλείστον κανένας δεν τους ανέγνωθε εις τους καιρούς όπου έζησαν. Τους δίκαιους τους αναγνωρίζουμε με την πάροδον των ετών τους άδικους τους δοξάζουμε εν καιρώ του βίου τους. Τα εφόμοια ισχύουν και ως προς τους αξιοδοξασμένους της σύγχρονης εποχής και τους δοξασμένους της μάταιας δόξας, π.χ. οι ποδοσφαιριστές είναι της μάταιας δόξας και ύστερα λησμονούντε ενώ οι αληθινοί ευεργέτες δοξάζοντε αργότερα όσων τα ονόματα δεν λησμονηθούν πλήρως ή σε σελίδες καταχωνιασμένης Ιστορίας.
Με ευ+ελεύθερους οφθαλμούς συμπεράναμε ότι ο θεός του Τσάρλυ Μάνσον, Άστον Λαβέυ και του ταυτοχρονομητεροτεκνοκτόνου Ρώμαν Πολάνσκυ δεν είναι διαφέρει από τον θεόν της Αυγαής, των Βακχίδων, των Μαινάδων, των Σατύρων, ούτε από τον πρώην θεόν του Αγίου Κυπριανού του Μάγου (πρώην μεγάλου Μάγου) του γεννηθέντος εν έτει 211 μ.Χ. εις την Καρχηδονία ο οποίος ήταν περιτρανής και φανατικός οπαδός των ισχυρών άσωτων θεών της εποχής του και ήταν ακόλαστος συμμετέχων σε όργια χρησιμοποιόντας την μαγεία του όπως εις το Σάν Φρανσίσκον πολλές εκατοντάδες έτη μετά εις την Βίλλα (βήλλα ή βήλα κυπριαστί σημαίνει πέος εκ του Βήλος = ο θεός Βαάλ = αντίστοιχος του Διόνυσου εις την Ασσυρία, βασικά εκ του Βήλος προήλθε η λέξη Βαάλ = και Βαβύ = Βαβυλών = βύλων = βήλων όπως το πύθομαι γράφεται και πείθομαι).
.
Όσοι έχουν ανοικτούς τους ψυχοφθαλμούς καταλάβουν ότι η κομματική ή η θρησκευτική προκατάλήψη ημπορεί να κάνεο τον άνθρωπον να διαπράττει εγκλήματα και να τα θεωρεί ιεροτελετουργία ενώ τα ίδια εγκλήματα επειδή τα διαπράττει άλλος υπό την επήρρεια της ίδιας πνευματικής υπνωτικής εντολής αλλά υφ’ άλλου ονόματος τα θεωρεί τω όντι εγκλήματα. Ο Εωσφόρος δεν είναι διαφορετικός από τον Διόνυσον. Η Ελλάδα γέννησε ή ανέδειξε όλα τα αγαθά, τα κακά, τα ουδέτερα και τα ανάμεικτα. Όχι μόνον τα αγαθά, π.χ. κανένας λαός δεν έκανε τόσους εμφυλίους πολέμους από τον 14 αιώναν π.Χ. έως τον Β΄ΠΠ και του Πραξικοπήματος του 1974 μ.Χ.. Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΕΩΣΦΡΟΡΟΛΑΤΡΗΣ ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ, ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΕΞ’ ΗΜΩΝ ΩΣ ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗΣ, ΣΟΛΟΜΩΝΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΑΓΕΙΑΣ!!!!
.
Ο Σαλαμιναίος ή Φλύος (Φλύα = περιοχή Χαλανδρίου) Ευρυπίδης απέθανε αιφνιδιαστικώς εις την Αρεθούσα, πολύ κοντά στην Αμφίπολη, κατασπαραγμένος από άγριους σκύλους του βασιλιά Αρχέλαου του οποίου ήταν φιλοξενούμενος. Η υπόθεση αυτή ομοιάζει με το εξέσκισμα των σαρκών του Πενθέα από τις «σκύλες» Μαινάδες. Ποίος σκύκος δεν υπακούει εις τον αφέντη του; ο Αρχέλαος πρέπει να ήταν Διονυσιαστής ή Κρυπτοδιονυσιαστής. Ο Ευρυπίδης με το έργον του Βάκχαι και το λυπητερόν τέλος με την Αυγαή να θρηνεί και να οδύρεται όταν συνήλθε εις τα σύγκαλα της και κατάλαβε ότι τεκνοκτόνησε και όταν κατάλαβε ότι δεν ήξευρε με ποίους γαμιόταν ακόμη και με τους συγγενείς της όπως αδέλφια, τέκνα θείους, γονείς και άλλους, ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ. Τούτον είναι το ηθικόν δίδαγμαν της Τραγωδίας το Χριστιανικόν Νόημαν π.Χ. και δεν άρεσε εις τους ακόλαστους, οργιόφιλους, φονόφιλους και δη εις τους κάθε είδους παράφρονες διεστραμμένους. Τουτέστιν, ο Ευρυπίδης έπρεπε να κατασπαραχθεί. Η συναγωγή των Τραγικών Ποιητών ήταν Συναγωγή της Ηθικής και Πράας Τάξης και όχι της Διονυσιακής Πράξης εξού και δεν είχαν τα ποιήματα τους αίσια τέλη αλλά παραδειγματικά προς τους άλλους και ζώντες και η Δικαιοσύνη έλαμπε μέσω Τριαδικού Θεού εις την μεταθάνατον Δίκην!!!!
.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΕΠΕΙΔΗ Ο Διάβολος γνωρίζει ότι το μεγαλύτερον όπλον είναι η υποβολή του ανθρώπου σε υπνωτική κατάσταση ούτως ώστε να το καταστήσει άβουλον ζόμπυ (ζόππος κυπριαστί σημαίνει τον άβουλον, τον μη έχων σώφρονη ηθική κριτική σκέψη αλλά ζωώδη απελευθερωμένη εκ της ηθικής ανεξέλεγκτη διαρκή παρόρμηση, ενώ ζόμπυ = ζωό+βίος = ζωόμπιος = ζωόμπυ όπως χιούμαν μπιινγκ = χωμάτινοι βίοι = όχι πνευματικοί βίοι). Ένεκα τούτης της επιγνώσεως και υπό του ονόματος οιουνδήποτε αρχαίου ή σύγχρονου θεού (ονομάτων του ίδιου διαβολοθεού) όπου δελεάζει τον Έλληνα, τον Ιουδαίο, τον Γερμανό, τον Σαμάνο, τον Θαϋλανδό, τον Ινδό κ.ο.κ. θα μας πείσει να εντοποθετήσουμε εντός της Γονιοδομής (DNA) μας το ΥΠΩΤΙΣΤΙΚΟΝ ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑ/ΜΙΚΡΟΤΣΙΨ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΝΟΥΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΡΩΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΜΑ ΑΥΤΩΝ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΧΟΝΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΕ ΕΞ’ ΆΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΗΛΛΑΣ ΠΟΛΑΝΣΚΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑΤΟΣ!!!! ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΩΣ 666 ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΥΤΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΙΣΟΓΩΝΙΟΝ ΙΣΟΣΚΕΛΕΣ ΤΡΙΓΩΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΞΕΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ!!!! Ο ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝ+ΟΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΞΕΝΗ ΑΓΑΘΗ Ή ΚΑΚΗ Ή ΟΥΔΕΤΕΡΗ Ή ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ (ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ) ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟ+ΚΙΝΗΤΟΝ!!!!
.
Ο υπνωτισμός αποδεικνύει την ύπαρξη της ψυχής διότι ουσιαστικά το ον δεν έχει βούληση επειδή αποσυνδέεται η συν+ορμονική του ταυτότητα με την ψυχή ούτως ώστε ο υπνωτιστής να θεραπεύει ή αρρωσταίνει το σώμα και τον νουν διατάσσοντας με εντολές τις ορμόνες. Ο υπνωτιστής έχει εκείνη την ώρα αδιάκοπτη την σύνδεση μεταξύ της ψυχής τους και της συνορμονικής του κατάστασης άρα τε έχει βούληση και η βούληση του διατάσσει την συνορμονική του ταυτότητα επειδή είναι σε άβουλη κενότητα ένεκα της αποσύνδεσης με την ψυχή. Φανταστείτε την αποδέσμευση του Η/Υ με την μηχανή αναζήτησης και την σύνδεση με μία άλλη ή ξένη, ή την αποδέσμευση της καρδίας σας εκ Του Θεού και την σύνδεση με έναν άλλον θεόν, ένα άλλο πνευματικό ον, ούτως και εις την Ψυχορμονολογία του Υπνωτισμού.
.
Συνειδητοποιούμε διατί όλοι οι άθεοι, ασεβείς, ασελγείς και διεστραμμένοι ψυχολόγοι = ορμονολόγοι του 19ου και 20ου μ.Χ. αιώνος διαφήμιζαν μαζίν με τους έκφυλους των διαφόρων διαβολικών κινημάτων της τέχνης όπως του Σουρεαλισμού τον υπνωτισμόν, διά να σε κάνουν υποχείριον των οργιαστικών ανομαλιών τους και δη όμοιον τους. Ο υπνωτισμός είναι έναν αγαθόν όπως το κάθετι όταν ευρίσκεται εις μη χρησιμοποιούμενη κατάσταση, όταν όμως χρησιμοποιηθεί από κακούς γίνεται κακούργημα, όταν χρησιμοποιηθεί από τους αγαθούς γίνεται υπεραγαθούργημα και ευλογία και όταν χρησιμοποιηθεί συνταυτοχρόνως ανάμεικτα γίνεται όση η ποσότητα του κάθε στοιχείου ήτοι του κακού, του αγαθού και του ουδέτερου και ό,τι επιφέρει η ανάμειξη (βάσει του Νόμου της Τετραπιθανότητος), διότι πολύν κακόν και ολίγον αγαθόν ενίοτε φέρει μικρότερον κακόν αποτέλεσμαν εκ ολίγου επιλεγμένου κακού και μεγάλης ποσότητος αγαθού, τούτον συμβαίνει καθημερινώς έκτοτε ανεπαισθήτως και του όχλου και των δήθεν ή τω όντι ειδήμονων. Ο Άγιος Πανάγαθος Πανδίκαιος Τριαδικός Θεός μαζίν μας!!!!
.
Νόμίζω ότι δεν πρέπει να έχετε πλέον βασικές απορίες και αι υπεκφυγές σας είναι τα κατάλοιπα της ασυνείδητης διαβολικής σας γοητείας κάτω από το προίσμα οιουνδήποτε ομοιόματος ή ονόματος ως θεού ως προσωπεία του Σατανά. Απεταξάμην τον Σατανά τριάκις και ο Θεός ο Τριαδικός ο Άγιος ο Αθάνατος ο Ισχυρός ο Πανάγαθος μαζίν μας, ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ ΕΝ ΑΓΙΟΤΗΤΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου