Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΤΡΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ (ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;) , ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΝΑΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΜΑΘΕΤΕ ΔΙΑΤΙ!!!!

Αυτές οι μαϊμουδοσυμβολικές κινήσεις έχουν κάποιον κρυφόν συμβολισμός κάποιας κρυφής αδελφότητος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
.
ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΤΡΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ (ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;) , ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΝΑΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΜΑΘΕΤΕ ΔΙΑΤΙ!!!!
 .
Πρώτον δεν πρέπει να μην έχουμε φίλους εμείς οι Έλληνες αλλά δεν πρέπει να πιστεύουμε συνάμα ότι οι φίλοι εισίν φίλοι. Τούτος είναι ο υπ’ αριθμόν έναν άγραφος νόμος της Πολιτικής. Εξού και η πάσσοφη θυμοσοφία: «Θεέ μου πρόσεχε με από τους φίλους μου επειδή από τους εχθρούς μου προσέχω εγώ». Ουσιαστικά πολιτικώς σκεπτόμενοι, ούτε οι εχθροί ούτε οι φίλοι εισίν φίλοι αλλά φερόμαστε εις όλους φιλικώς και προσπαθούμε να επετυχαίνουμε τα μέγιστα διά την επιβίωση και διαιώνιση μας, διότι επιβίωση δίχως συνταυτόχρονη διαιώνιση σημαίνει λίαν συντόμως εξαφάνιση. Σε τούτο το άρθρον ωμιλώ πολύ διπλομματικώς και ουχί ωμώς... απλά διά να μην νομισθεί ότι είμαι άξεστος διπλομματικώς, χαχαχα, η οκκά όμως έχει πάντοτε 800 γραμμάρι, ελπίζω να λαμβάνετε τους κραδασμούς αφυπνίσεως και προγραμματισμού αφ’ ενός έκαστου και αφ’ ετέρου δι’ ομάδων. Πότε με ηλεκτροσυγκλονισμόν/ηλεκτροσόκ ωμότητας και πότε με την υπουλία της απτής ή έμμεσης γλωσσέκφρανσης της διπλομματίας.
 .
Πρέπει να χαιρετίσουμε την Τριμερή με Ισραήλ αλλά να είμαστε και ΥΠΕΡΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ και ο νοών νοείτο.... Όποτε είχαμε θερμούς φίλους μας καταδολίευσαν, θυμηθείτε όλους τους πολέμους όπου χάσαμε, απωλαίσαμε από φίλους ως χώρες ή ιδεολογίες όπου εν τέλει όλοι τους οι δήθεν αντιμαχόμενοι του εξωτερικού ειργάζονταν εναντίον μας, συνεπώς, προσοχήν όσον φιλεύουμε με κάποιους τα όπλα έτοιμα, επιβίωση και διαβίωση έκαστου Έλληνα και πίστη διά να μην αλλάξει θρησκεία και παράδοση, εφ’ όλής της ύλης και με όσα συμφωνεί και με όσα δεν συμφωνεί θρησκευτικώς, διότι έκαστη ελληνική παράδοση παλαιότερη ή νεότερη έχει την ειδική ελληνική αξία της. ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΙΣΤΑΜΕΘΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΠΤΩΟΜΑΣΘΕ, Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΝΩΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑΚΑ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΠΑΡΑΪΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΠΑΡΑΔΟΞΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΜΆΤΩΝ!!!!
 .
Ο Αλέξης Τσίπρας θύμησε ότι υπήρχαν Εβραίοι εις την Θεσσαλονίκη με έμφαση, εκεί όπου θα γίνει η συνάντηση της επόμενης Τριμερούς.
 .
Ο Νίκος Αναστασιάδης ήταν προβληματισμένος και έκανε συνεχώς κατάνευση προς τον Βενιαμίν Νατανιάχου καθώς λογίαζε εν βημάτι.
 .
Δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι η δασοπυρκαγιά της Κύπρου και της Χάϊφας είσαν στημένες υποθέσεις όπως τότες διά να πέσει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και να λάβει την θέσιν του ο Τζιέφρυ Παπανδρέου Τσιάντ. Ο Κ. Καραμανλής απειλήθηκε ακόμη και μ’ εκτέλεση της οικογένειας του εάν εφάρμοζε την συμφωνία Ελλάδος Νότιας Αμερικής διά του Τσάβες ινά έχει κάθε από και προς πλοίον 20% ολιγότερον φόρον, την ίδρυση πολεμικής βιομηχανίας με τους Ρώσσους εις τα Ουράλια Όρη κ.τλ., τουτέστιν ο Τζιέφρυ ήταν ασφαλέστερον ένεκα ότι είναι πλήρως ιδικός των.
 .
Η υποψία δεν είναι βεβαιότητα αλλά είναι το πρώτον βήμαν της άμυνας αφού ένεκα της υποψίας λαμβάνεις τα αμυντικά ή επιθετικά μέτρα σου και ο νοών νοείτο, είπαμε εφημερών είμαι εκτός από λακωνικός και διπλομματικός.
 .
Πιθανότατα το Ισραήλ επειδή ελέγχεται από τους Σιωνιστές (δεν μισούμε τους Ιουδαίους ανθρώπους αλλά προσέχουμε από τις οργανώσεις των επειδή αιματοκύλισαν και γενοκτόνησαν εκατομμύρια Έλληνες και άλλους ανθρώπους χωρίς να φοβηθούν ή να έχουν τύψεις να θυσιάσουν και ιδικούς των, άλλωστε εν πολέμω αποθαίνουν και ημέτεροι!) θέλει να κολακεύσει τις δύο Ελληνικές Χώρες ενώ συνάμα «τους την φέρνει εκ της όπισθεν» όπως με τους Συμμάχους της Μικρασσιατικής Καταστροφής, της Δεξιάς και της Αριστεράς της Κύπρου άμα τη Ψευδανεξαρτησία ή και Ήμιψευδανεξαρτησία της Κύπρου εν έτει 1960 μ.Χ. κ.α. παλαιότερες και συγχρονότερες περιπτώσεις. Συνεπώς επιφυλακή, υπερκαχυποψία και υπερετοιμότητα. Φόβου τους Δαναούς (ειπώθηκε δι’ ημάς) και δώρα φέροντες, εν τη τοιαύτη περιπτώσει φόβου Εβραίους, Ευρωπαίους, Τούρκους, Αμερικάνους κ.α.. Φόβου πάντοτε και ετοιμάσου γενναίως πάντοτε, να το υπέρτατον επιβιωτικοδιαιωνιστικόν ρητόν!!!!
 .
Θας μας επιτεθεΊ η Τουρκία μαζί με την Αλβανία και ενδεχομένως τα Σκόπια κατόπιν και οι Ισραηλινοί προ+νίπτουν τας χείρας των; Όταν έλεγα πριν διά τις δασοπυρκαγιές εν Κύπρω και εν Χάϊφα εφέτος, ήθελα να ειπώ ότι ίσως έγιναν σκοπίμως διά να φανεί πολυειλικρινής η Τριμερής και ίσως να είναι εν μέρει ή πλήρως αλλά συνάμα γέφυρα Δόλου δι’ αργότερα, χεχεχε, ΠΟΥΛΛΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΧΕΧΕΧΕ!!!! ΤΡΟΦΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ!!!!
 .
Συνάμα το Ισραήλ θέλει συμμάχους σε περίπτωση όπου τα πράγματα οδεύσουν εναντίον του ένεκα της αραβικής πολεμικής κατάστασης και της Τουρκίας ή και ένεκα ίσως της ρωσσικής επίθεσης εις το μέλλον. Τουτέστιν, με την Τριμερήν κρατάνε δύο σχοινιά οι Εβραίοι, έναν δι’ έμμεσιν επίθεσιν και δη διά να «θεωρούντε κούπες άπανες/αχρησιμοποίητες = αθώοι» και το άλλον διά να έχουν άμυνα εν περιπτώσει επιθέσεως εναντίον τους ακόμη και φίλους διπλομματικούς υπέρ τους προς την Ρωσσία ήτοι διά των δύο Ελληνικών Κρατών!!!!
 .
Η Πολιτική του Ισραήλ είναι εκκαθαρισμένη/ξεκάθαρη επειδή δρά υπέρ του συμφέροντος του και δεν είναι υποταγμένη. Η πολιτική των δύο Ελληνικών Κρατών είναι υπεραμφίβολη επειδή την ίδια ώρα έχουν πολλούς αφέντες και συνάμα όλοι αφέντες τους ολίγον ή πολύ υπάγοντε εις τον Διεθνήν Σιωνισμόν. Να διατί ανησυχούμε, υπάρχει Ελληνική Πολιτική έστω και αδιαφανής, αδιόρατη και ψευδανύπαρκτη ή έχουν εξαφανίσει οι εχθροί μας από τους πολιτικούς μας κάθε ευαισθησία υπέρ αυτού του γενναίου ανόητου λαού όπου καλείται Ελληνισμός, έστω και αν ούτοι οι πολιτικοί εισίν μη Έλληνες ή μυήθηκαν μη Έλληνες σε θρησκεία και σε εθνικότητα; Τόση ανηθικότητα είναι πιθανή υπήρχε πάντοτε, είθε να υπάρχει κάποια ευ+ανθρωπία εντός τινών εκ των καθοριστικών πολιτικών μας, Θεέ ήμαρτον, Θεέ βοήθησον ημάς τους ανάξους, άξεστους, ασεβείς ψευδοπιστούς Σοί, λυπήθου Θεέ εμάς, κάποτε είχαμε προγόνους πιστούς έως το κόκκαλον της ψυχής των!!!!
 .
Ο Θεός βοηθός, πάντοτε κάτι κακόν και στραβόν επίκειται διά να γίνει η Τριμερής, δεν είναι απλά διά ομάδες πυροσβεστών, διασωστών εκτός πολεμικής κατάστασης και σεισμοσοστών. Είναι αυτή η Τριμερής το σήμαν της επικείμενης πολυσύρραξης, ώρα να μάθετε πού είναι τα τακτικά και αντάρτικα πολεμικά σας σακίδια, όπλα, πολεμοφόδια, φάρμακα, τρόφιμα, όργανα πλοηγήσεως, γνωρίσματα πόσιμων υδροφρεατίων κ.α. ΚΑΛΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΛΛΗΛΟΜΑΛΛΩΝΕΤΕ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΟΝΟΜΑΝ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΥΛΕΞΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΑΕΙ!!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΛΗΘΕΙΑΣ ΖΗΤΩ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΥΗΘΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΝ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟΝ ΝΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΕΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕ!!!!
ΚΑΛΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ ΚΑΛΗΝ ΦΙΛΑΛΗΘΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ!!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΑΣ
 .
Αμήν λέγω υμίν,
.
Το να καταδιώκεις κάποιον διά τις ιδέες του πριχού καταλάβεις τις ιδέες του είναι η χειρότερη μορφή βαρβαρότητας.
.
Το να σφετερίζεσαι τις ιδέες που απόρριψες εις τους άλλους αποτελεί την χειρότερη μορφή ασυδωσίας.
Η Γραμμή του Ήθους είναι η Γραμμή της Αλήθειας.
.
Το να μην αναγνωρίζεις την αλήθεια και το μεγαλείον εις τα λόγια κάποιου επειδή είναι αυτός ο κάποιος συντάσσει την μεγαλύτερη μορφή ζηλοφθονίας, δίδωντας αξίαν εις αυτόν τον κάποιον ανάποδα εις την αφάνεια, αλλά ουδέν κρυπτόν υπ' Ηλίου λέγει Ηράκλειτος.
.
Τεκμήριον τούτων; Ο Θεός δεν προσβάλλεται εάν δεν θαυμάζουμε την Δημιουργία Του αλλά αν δεν θαυμάζουμε το Ήθος Του. Όταν δεν θαυμάζουμε το Ήθος χρεώνουμε την Δημιουργία σε κτίσματα και πολυδιαιρούμε Τον Κτίστη σε κέρματα της Ύπαρξης Του χωρίς να δεχόμαστε την αναλλοίωτη ομοιογενή προσυνδετικότητα τους.
.
Το να κάνουμε θαύματα έξω από το Ήθος είναι ως να σφάζουμε διά χάριν της αγάπης με γνώμονα την ιδιοτέλεια.
.
Το να κάνουμε θαύματα έξω από το Ήθος ευλογούμε δίχως την προσυνευλογία της Ευλογίας.
.
Το να κάνουμε θαύματα έξω από το Ήθος κτίζουμε την αγριότερη άνευ αναστολών συνενδιαφέροντος προς αλλήλους ζούγκλα.
.
Το να κάνουμε θαύματα εκτός Ήθους ματαιοκτίζουμε μέσα από την πομπώδη κολασμένη αυτοκαταδίκη μας.
.
Φανταστείτε έναν θεόν ν' απαγορεύει το Ήθος όπως και καλείται ή προσφέρεται αυτός και έπειτα να τον πιστεύσουν και να τον μιμηθούν όλοι, τι θα παραμείνει; Τι δεν θα χαλάσει μέσα από ό,τι κτίζουμε και ό,τι δεν κτίζουμε; Επειδή τι θα έχει αξία;
.
Μόνον αν χάσουμε το Ήθος θα καταλάβουμε την αξία του, καλύτερα να μην το χάσουμε και ας μην συνεκτιμήσουμε δι' ανάγκης ποτέ την αξία του.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου