Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ TOM&JERRY ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΟΥΛΤΟΒΙΣΤΑΝ!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΤΙ!!!!

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ TOM&JERRY ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΟΥΛΤΟΒΙΣΤΑΝ!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΤΙ!!!!
.
Η γνωστότατη σειρά κινουμένων σχεδίων Tom & Jerry κατά το ελληνικότατο Θωμάς & Ιερεμίας με έναν γάτο και ένα ποντικό εις το επισόδειον Spy Quest παρουσιάζουν και αποκαλούν σε χάρτη την Ελλάδα με το ειρωνικό όνομα Μολντοβιστάν = Moltovistan ή = Multivistan = Ποικιλοεστία ήτοι Πολυεθνικότητα, υπονοώντας ότι η χώρα αυτή θα καταλήξει πολυφυλετική αφού ήδη επί σκοπώ κατακλύζεται από αλλδαπούς κάθε άγνωστης προέλευσης και με άγνωστες ύποπτες, υστερόβουλες, εκμεταλλευτικές και πεμπτοφαλαγγίτικες προθέσεις, αποστοτλές λόγω αρρωστημένης θρησκευτικότητος, ιδεολογίας και ένδειας άρπαγης επιβουλής! Και ο νοών νοείτο.
.
Ποίος ορίζει αυτές τις προπαγάνδες; Όλοι γνωρίζουμε!
.
Ψευδόφιλος κρυπτοφανερομοφυλόφιλος μου είπε καλύτερη ρε η ποικιλία για την Ελλάδα! Και ο νοών νοείται. Πρέπει να του αρέσουν οι ποικιλίες σε πουλλάκια!
.
Έλληνες είστε αφυπνιστείτε, τώρα ενωθείτε και σχηματίστε ομάδες, ο εχθρός είναι εντός και εκτός χώρα και επί ταυτών των πολιτικών πεπραγμένων εφ' όλης της ύλης. Μην εμπιστεύεστε κανέναν πολιτικό ούτε του κόμματος σας και ο νοών νοείτο, καλή τύχη, καλό αγώνα, καλή διαγωγή, παιδεία και προθέσεις υπέρ Πίστεως, Πατρίδος και Οικογένειας Αγών!@!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου