Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑΝ: "Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗΣ = ΠΑΡΑΤΑΥΤΙΣΗΣ" Κ' ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑΝ: "Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗΣ = ΠΑΡΑΤΑΥΤΙΣΗΣ" Κ' ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

.
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ!!!!

.
Ερευνούσα πάντοτε να κατανοήσω διατί ο άνθρωπος ταυτίζεται και τι σημαίνει ταύτιση και από πού προέρχεται ή μάλλον από πού κατάγεται, τι καταβολές έχει.

.
Παρατήρησα λοιπόν, πως όσον περισσότερον ζωώδης, ασυνείδητος, ασυναίσθητος, άνευ γνώσθι σ' εαυτόν είναι κάποιος και δη όσον πιο ψυχανασφαλής ταυτίζεται με περισσότερη σφοδρότητα και κολλητικότητα ωσάν να είναι τσιμπούρι/τσιβίτζιην.

.
Εκείνον όπου θεωρεί ως επί τω πλείστον ο άνθρωπος εξέλιξη είναι η ταύτιση με νέα πράγματα, καινές ματαιοδοξίες, ψευδαισθήσεις, ειδωλολατρείες. Η καταναλωτική εποχή δημιουργεί έξεις και ο άνθρωπος εξαρτήσεις μεταξύ αυτού και των έξεων. Ο άνθρωπος και το κάθε άλλον ον είναι φύσει εθιστικός δεδομένος τύπος, λόγω του υπόβαθρου της βαρύτητος εις τα ενδότερα της ύπαρξης του φυσικής, πνευματικής αιθερικής, ψυχικής. Εξού και ο εθισμός του προς την θρησκεία του, την πατρίδα του, την οικογένεια του. Ως εδώ οδεύουμε κατ' ευχήν, τα μιάσματα αρχίζουν όταν ο άνθρωπος εθίζεται με ανόμαλα και παραφύσικα πράγματα αν και όλα είναι εν φύσει αλλά τα ανόμαλα και τα παραφύσικα φύσει άρρωστα επειδή είναι ασθένειες, η Φύση δεν θέλει να είναι άρρωστη!

.
Φύσει πνευματικό ον ο άνθρωπος ενέχεται εν τοις γονιδίοις αυτού ρύθμιση ώστε να αγαπάει Τον Θεόν και να γίνεται κατ' εικόναν και καθ' ομοίωσιν Του. Η απόδειξη ότι υπάρχει αυτή η ρύθμιση είναι απλούστατα το τεκμήριον ότι είναι φυσιολογικό κάθε ον να θέλει να ομοιάσει εις τον πατέρα και την μητέρα του αφού έχει ίδιαν ουσιαστικότητα με αυτούς άρα τε και με Τον Αρχιπατερομήτωρ Τριαδικό Θεό!!!!

.
Η ανομαλία και η παραφυσικότητα αρχίζουν όταν ο άνθρωπος όντας ασθενής θέλει να μην όμοιζει εις Τον Θεόν διότι είναι νόσος να μην θελεις να ομοιάσεις εις Τον Θεόν με επακόλουθες παρενέργειες όλες τις μετανόσους της ανομαλίας, παραφυσικότητος και άλλων σατανισμών.


Ο άνθρωπος είναι καμωμένος να ταυτίζεται με Τον Δημιουργού του ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ. Αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Ο λάθος δρόμος είναι όταν ο άνθρωπος αρχίζει να ταυτίζεται με ο,τιδήποτε άλλον εκτός Του Θεού ή με ο,τιδήποτε άλλον περισσότερον εκ Του Θεού με ανάλογους βαθμούς αμαρτίας, ήτοι με την ποδοσφαιρική ομάδα, τον ομαλό ή ανόμαλο έρωτα, το χρήμα, τα αυτοκίνητα, τις ηδονές, τις απολαύσεις της κάθε είδους, τα κόμματα, την πολιτική, ακόμη και με την πατρίδα και την οικογένεια. Ναι πρέπει να αγαπάεις περισσότερον Τον Θεόν από την ζωή σου, την πατρίδα σου, την οικογένεια σου, αυτή είναι η μεγαλύτερη ευφυσικότητα, ν' αγαπάεις περισσότερον Το Άκτιστον από το Κτιστόν, Τον Δημιουργό από τα δημιουργήματα, το Είναι από το Είσαι, εξού και αν αγαπάεις Τον Δημιουργόν αγαπάεις τα πάντα αφού είναι πανταχού Παρών και τα πάντα Πληρών.


Ένας φίλος που με βοήθησε σε κάτι με θεώρησε αχάριστον επειδή δεν έμεινα εις τον ΔΗΣΥ επειδή παραταύτισε τον εαυτόν του με την ειδωλολατρεία του κόμματος. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει προσωπικότητα αλλά παραπροσωπικότητα εν προκειμένω τύποις κομματική. Ακόμη και αν τον βλάψεις αλλά ωφελείς το κόμμα ή έχει την ψευδαίσθηση ότι ωφελείς το κόμμα νοιώθει ευεργετημένος. Έχει εξευτελίσει την ψυχή του επειδή θεωρεί ανώτερον όλων το κόμμα όχι Τον Θεόν, την Πατρίδα, την Οικογένεια, ύβρις και απολωλούσα πορεία. Τούτο ισχύει περί των οπαδών έκαστου κόμματος, ιδεολογίας, προτίμησης.

.
Λοιπόν, μην παραταυτίζεσθε, ταυτιστείτε με Τον Δημιουργό ως δημιουργήματα και θα είστε ευλογημένοι, πλούσιοι και τεράστιοι εν παραδείσω, τιμώντας ένεκα σωφροσύνης Τον Πανάπειρον. Ο Θεός μαζί σας να σας ελεήσει!!!!
 .
Παραταύτιση σημαίνει την ταύτιση με ανάξια πράγματα και το μόνον πράγμα όπου δεν είναι διόλου πανανάξιον είναι Ο Θεός, ύστερα έπεται Η Πατρίς και Η Οικογένεια!!!!
 .
Η ταύτιση είναι η φυσιολογική εκδήλωση της πίστης, άρα τε ο άνθρωπος φυσει πιστός. Όταν δεν πιστεύει εις Τον Θεόν ή πιστεύει σε ιδέες, κόμματα, ηδονές, περιουσίες, απολαύσεις, αθλήματα κ.α. περισσότερον από Τον Θεόν τότε η πίστη ευρίσκεται εις λανθάνουσα μορφή και ο άνθρωπος σε ενσφαλμένο δρόμο ή παράδρομο της πίστης. Ακόμη και ο άπιστος πιστεύει, πιστεύει εις την μη ύπαρξη ή σε πιο αδύνατη φύση Του Θεού, θεωρώντας πως ό,τι υπάρχει είναι εις τα πλαίσια και της δύναμης και της αδυναμίας της Φύσης ενώ η Ύπαρξη είναι Απεριόριστων και Άπειρων Δυνατητήτων.

.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου