Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ! ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΚΑΙ CHRIS BROWN


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ! ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΚΑΙ CHRIS BROWN
.
Φίλε Δήμαρχε ακούμε ότι ζητάεις απεγνωσμένη βοήθεια πέρα δώθε για να σώσεις την Αγία Νάπα, όντως το εννοείς; Μην με παρεξηγείς δεν θέλω να σε θίξω και μην με αντιμετωπίσεις με εκδικητικές τάσεις, δεν μισάω κανένα, ούτ’ εσένα, αλλά δεν βλέπω τον λόγον να θέλω να καλούμε ελεύθερος και να φοβάμαι να είπω την αλήθεια. Δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι αλάνθαστος και άριστος, δεν είμαι αλλά ούτε και συ.
.
Από ποίους θέλεις να απαλλάξεις την Αγία Νάπα; Δεν μας είπες; Πως μπορείς να αλλάξεις την Αγία Νάπα όταν επιβραβεύεις με «αστέρια» διασημότητος αρχιτζιεγκένηδες όπως ο Κρίς Μπράουν που μέχρι και στην Αγγλία το άνδρον της ακολασίας είναι μαυροπινακισμένος! Νομίζω Δήμαρχε πως σε τούτο το θέμα χωρίς να το έχεις αντιληφθείς φάσκεις και αντιφάσκεις χωρίς μάλλον να το καταλάβεις. Όπως λέγει και το γνωστόν ρητόν δεν μπορείς «να πηδάς διά χάριν της παρθενίας»!!!!
.
Το να έρθει ο Κρις Μπράουν στην Αγία Νάπα είναι ένα θέμα, το να θέλει να έναν κάρον ευρά για να τραγουδήσει αρκετά λεπτά είναι άλλον θέμα και το να τον τιμάμαι αυτόν το εκλελυμένον αρχιτζιεγκένη αρχικοκαϊνοπότη ως δημοτική αρχή είναι αίσχος!!!! Μας προσβάλλεις όλους και τον εαυτόν σου και σου είπω διατί!!!!
.
Τι σημαίνει ο όρος διασημότητα; Σήμερα με τα πολλά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης οποιοσδήποτε γίνεται διασημότητα ακόμη και ένας μετατροπέας μηχανικός αυτοκινήτων στις Η.Π.Α.. Διασημότητα μπορεί να είναι ένας εγκληματίας πολιτικός, στρατιωτικός, επιχειρηματίας, ένας δημοσιογράφος, ένας τύπος που λέγει τον πόνον του σε πραγματική επίδειξη = ριάλιτυ σιόου και οποιανδήποτε άλλην γελοιότητα ή εξευτελιστική τηλεοπτική διάδραση της ανθρώπινης προσωπικότητος. Σε κατιδίαν μας συζήτηση πριν δύο έτη σου είπα ότι ο αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής της Νόττιγχαμ Φόρεστ στην θέση πιολίν/δυάριν = 2 είναι διάσημος, αν τότε ξεκινήσουμε να τοποθετούμε επί οδοτάπητος αστέρια για όλους αυτούς όπως έχει ήδη γίνει με κάποιους τότε θα πρέπει να κάνουμε τον γύρον των Κοκκινοχωριών. Σημειώνω ότι στο Λος Άγγελες διασημότητες θεωρούνται οι ηθοποιοί, μερικοί σκηνοθέτες, ελάχιστοι τραγουδισταί και ακόμη πιο ελάχιστοι σεναριογράφοι, και επί οδοτάπητος ακόμη πιο ελάχιστων τοποθετούνται τα ονόματα εντός αστέρων μετά από υπομονετική και μεγάλη παρατήρηση της προσωπικότητος του, του ήθους του, της ζωής του, της γενικής αναγνώρισης τους και της διάρκειας αυτής!!!! Εδώ όποιος καράμανος έρθει του τοποθετούμε αστέραν δείχνοντας με αυτόν μία ενοχλητική υποτέλεια δηλώνοντας του με την πράξη μας ότι είμαστε παρακατιανοί ως Αγιαναπίτες και Αγία Νάπα και περιμέναμε αν έρθει αυτός ή άλλος για να πάρουμε αξία. Τύπους που σε άλλες χώρες πολλοί τους εκτιμούν όπως τα αδαή πιτσιρίκια και αμόρφωτοι στην σοφία της γνώσης αλλά άλλοι του έχουν για φτύσιμο και παράδειγμα προς αποφυγήν επειδή διέπουν εκλελυμένη, ακόλαστη, αδιαστική, κάκιστη/μη ενάρετη ζωή.
.
Διασημότητες που είναι παραδείγματα προς αποφυγήν δεν πρέπει να τοποθετούνται ούτε για αστείον σε πεζοδρόμια και τοίχους ώστε να τα έχουν τα παιδιά μας πρότυπα εκτός και αν κτίσουμε τον ΤΟΙΧΟΝ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟΝ!!!!
Εισηγούμαι με αγάπη προς το πρόσωπο σου Δήμαρχε και προς κάθε Αγιαναπίτη και συνάνθρωπο αν πρόκειται να τοποθετούμε επί οδοτάπητος ονόματα διάσημων, ψευδοδιάσημων, αμφιδιάσημων, κακοδιάσημων, να γίνεται παναγιανπιτικό δημοψήφισμα μέσω ειδικής ιστοσελίδας αφού γνώμονας σου όπως ισχυρίζεσαι είναι η Δημοκρατία. Ή μάλλον προτιμώ προσωπικά ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΚΟΛΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΕΛΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΟΣ, και είμαι μαζί σου να τις καταπολεμήσουμε αφού ζητάεις βοήθεια.
.
Τίμα τους Αγιαναπίτες τραγουδιστές και ποιητές της παράδοσης, την Κυριακού την Πελαγία. Τίμα τον πάτερ Βασίλειον ο οποίος δεν ισχυρίζομαι ότι είναι άγιος αλλά έχει έναν αξιοθαύμαστον ζήλον να σώσει εκατοντάδες ψυχές με την παραίνεση, την εξομολόγηση, την μετάνοια, την συμβουλή όπου με το καταδύναμει προωθεί, όχι τον Κρις Μπράουν που διαφημίζει άμεσα και έμμεσα χαμερπή πράγματα, έλεος πιά!!!! Προσωπικά διά να μπορώ να ισχυρίζομαι ότι είμαι αξιοπρέπης και ελεύθερος ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΜΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΟΠΟΥ ΔΙΔΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚΦΥΛΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΝ!!!!
.
Εις την Αρχαία Αθήνα φίλε Ιωάννη υπήρχε διατίμηση πληρωμής των ωδιστών = τραγουδιστών αφού σωστά διάκριναν ότι ήταν προσβολή αυτοί να αμοίβονται περισσότερον από τους πατριώτες, τους ήρωες, τους βιοπαλαιστές και τους εργάτες όπου έκτιζαν την άμυνα της πόλης. Οι δε έκλυτοι τραγουδιστές αν δεν εξορίζοντο φθηνά γλύτωναν την θανατική ποινή και όλα αυτά φίλε εις την Δημοκρατία, το ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ (ΛΟΓΩ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟΦΟΡΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ) όχι αυτό όπου αποκαλούμε σήμερα δημοκρατία και είναι Αυθαραισιοκρατία, Ψευδοδημοκρατία, Όλιγαρχική Δικτατορία. Εις την Αρχαία Αθήνα φίλε Ιωάννη εξοστρακίζοντο διά καταναγκαστικής εξορίας οι άριστοι και ήρωες της πόλης ώστε να μην έχουν οι νεαρότεροι συμπλέγματα κατωτερότητος όταν τους συναντούν πέρα δώθε εντός της πόλεως, αλλά να ακούουν τις διηγήσεις συνάμα των κατορθωμάτων τους ώστε να τις μιμηθούν! Εις την Αρχαία Αθήνα φίλε Ιωάννη υπήρχαν οι καθοριστικές μονόουλης πολιτικής Φιλοσοφικές Σχολές όπου οι Ιουδαίοι κατήργησαν μέσω διεφθαρμένων πολιτικών επί καιρώ Βυζαντίου (όχι τάχατες Χριστιανόφιλων όπου μισούσαν τον Ελληνισμόν) και σύναψαν οι ίδιοι με την λέξη Συναγωγή = συν+άγομαι ήτοι έχουμε όλοι την ίδια πολιτική, θρησκευτική, παραδοσιακή, ηθική, κοινωνική, πατριωτική, αγωγή και όχι όπως σήμερα με τις χιλιάδες παραλλαγές, καινοτομίες, ώστε να μην υπάρχει συνοχή εις το έθνος αλλά πανδιχόνοια εις το όνομα τάχατες της «ελεύθερης σκέψης» η οποία χειραγωγείται από ξένους παράγοντες. Οι Ιουδαίοι έχουν μεγάλη διεθνή επιτυχία λόγω της αντίληψης και της υιοθέτησης αυτής της ελληνικής λέξεως συναγωγή άλλως πως συνομωσία, ομόνοια, κλίκα, ομοψυχία, αντιλαμβάνεσαι ότι η συναγωγή ει δυνατόν να έχει δράση και προς τα κακά και προς τα αγαθά δρώμενα. Το νόημα είναι ότι: «η ισχύς εν τη ενώσει» και εδώ εις την Αγία Νάπα αν θέλεις να την σώσεις και γενικότερα εις την Κύπρο χρειαζόμαστε την ΕΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΓΗΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ όχι την αποένωσιν και την σύγχυσιν να είμαστε υποτελείς και να τιμάμε τον κάθε τζιεγκένην της αλλοδαπής για να προσελκύσουμε τουριστικόν ενδιαφέρον δήθεν μέσω της επαιτείας/ζητιανιάς της ξεφτίλας. Βλέπουν την ξεφτίλαν μας και αυτοί που γλείφουμε και οι άλλοι ξένοι και με ξεφτίλα μας αντιμετωπίζουν δεκαετίες. Ας μην επεκτείνουμε αυτήν την καταφρονητική νοοτροπία εις το όνομα της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ νομιζόμενοι πως είμαστε εξελιγμένοι και προοδευτικοί. Η αξιοπρέπεια ευρίσκεται εις την σφαίρα της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ. Κάνωντας τον γύρον της Ευρώπης και όχι μόνον θα ανακαλύψετε ότι τα πλέον τουριστικά μέρη είναι εκείνα όπου προωθούν, αναδεικνύουν και σέβονται την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ όχι τον κάθε Κρις Μπράουν ώστε ν’ αναγκάζομαι να γράφω αυτόν το άρθρον.
.
Θέλεις να τιμήσεις τζιεγκένηδες; Τίμα τους έντοπους τζιεγκένηδες, τίμα εμένα, εσένα, την κοτζιάκαρη που έχει αρτηριοσκλήρωση, τα παλειά «καμάκια». Δηλαδή όποτε έρχεται ένας απ’ αυτούς θα του υποκλινόμαστε; Διότι Δήμαρχε όταν τον τιμάς υποκλίνεσαι εκ μέρους των δημοτών σου, κάνε ψηφοφορία και αν τούτο θέλουν οι Αγιαναπίτες αν τρελαθούν κάνε το ή μάλλον ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΑΙ!!!! Τόση κατάπτωση πλέον, τίμα τον Τερλέγκαν, τον Ζερλεντέ, τον Κουτουλάκη, πάλαι μιλούν για χασίσια αλλά μέσω της δικής μας παράδοσης, μέσω της μαγκιάς όχι της ξενέρωτης ηδυπάθειας.
.
Πως θα διοθρώσεις τα κακώς έχοντα της Αγίας Νάπας καλόντας βοήθεια όταν τρέφεις την αρρώστια. Είναι πρότυπα αυτά για τα παιδιά μας;;;; Τι κοινωνία θα κτίσουμε;;;;; Των εκμεταλλευτών και των θυμάτων δηλαδή των ΣΥΝΘΥΜΑΤΩΝ αφού και οι μεν και οι δε θύματα ψυχικής απονέκρωσης.
.
Όσοι δεν πιστεύετε σε Θεόν καιρός να αλλάξετε μυαλά, η ζωή κάποτε θα αποθάνει, σημασία έχει να μην αποθάνει η ψυχή, να μην βασανίζεται, να μην δικαστεί με την Αδικοκρατία όπου τηρούσε η ζωή της πριν αποβιώσει. Διότι ο Θεός δεν σε δικάζει, μελετάει τα έργα σου και κτίζει την πόλη σου, αν τα έργα σου ήταν άδικα σου κτίζει μία πόλη με τα άδικα να σε πηλατεύουν με αυτά όπου θα έκανες αν ζούσες αιώνια εκεί κάτω στην Γη που είχες την εξουσία της αυτοελευθερίας, αν πάλαι, βασανίζεσου για να μην αδικήσεις διόλου ή για να αδικείς τ’ ολιγότερον τέτοια πόλη θα κτίσει δι’ εσένα. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΟΣ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΣΦΑΖΕΣ ΘΑ ΣΦΑΖΕΣΑΙ, ΑΝ ΕΣΩΖΕΣ ΘΑ ΣΩΖΕΣΑΙ!!!!
.
Και δήμαρχε δεν τα λέγω όλα αυτά ανωτέρω δι’ εσένα, επ’ ευκαιρία, διότι μ’ εμπνέεις, πάντως καλύτερα να τιμούμε την ΑΡΕΤΗ παρά να εμπνέομαι εγώ. Δεν έχω τίποτε προσωπικό εναντίον σου ούτε είμαι φερέφωνον άλλων δελφίνιων διά την δημαρχεία ούτε πρόκειται να την διεκδικήσω, αλλά είμαι Αναρχοδημοκράτης και θα νοούμουν άνθρωπος αν δεν μπορούσα να είπω την γνώμη μου ελεύθερα.
.
Άλλωστε, ίσως να εκλεγεί άλλος δήμαρχος και να μην επιδέχεται διόλου την κριτική, εσύ νομίζω αν και σε τσαντίζω την δέχεσαι κάπως ημέρα μετ’ ημέρα και σε τηλεφωνική μας επικοινωνία μου είπες πως χαίρεσαι όταν σου κάνουν κριτική.
Η κριτική έχει δύο όψεις, αν την ιδείς με κακή πρόθεση σε δηλητηριάζει αν την ιδείς με αγαθή πρόθεση σε ιάθει. Η αρετή γεννάται όταν αντιμετωπίζεις την κριτική ως συμβουλή ακόμη και όταν είναι κακοπροαίρετη. Η κακία γεννάται όταν αντιμετωπίζεις την κριτική ως εχθρότητα εναντίον σου ακόμη και όταν είναι αγαθοπροαίρετη.
.
Λοιπόν, δήμαρχε, έχεις να επιλέξεις την αρετή ή την κακία με κάθε αρχαιοελληνική σημασία, δεν πρέπει να ποτίζεις το δένδρον του κακού νομίζοντας ότι το κόβεις. Αυτοί όπου θα χαιρεκακίσουν επειδή σε κρίνω δεν έχουν καταλάβει το νόημα, ποτίζουν το δένδρον του κακού επίσης. Δεν είμαι υπέρ σου ή εναντίον σου, δεν τίθεται ούτως το θέμα, είμαι με Τον Θεόν με την Ιεράν Πανάρχαιαν Προϊστορικήν Ελλάς όπου οι Έλληνες λόγω ιστορικής αφασίας δεν γνωρίζουν, με την Ηθική, με την Δικαιοσύνη, χωρίς να ισχυρίζομαι ότι είμαι καλύτερος απ’ εσένα και οποιονδήποτε άλλον, ίσως είμαι χειρότερος αλλά διατηρώ ζωντανή την ιεράν θείαν ευαισθησίαν της τύψεως, της ευενσυνειδήσεως, της ερινύας. Δεν φοβάμαι να είμαι ελεύθερος φοβάμαι να μην είμαι δίκαιος.Ο κόσμος που του αρέσει ο Κρις Μπράουν είναι αυτός όπου του αρέσει η βαβούρα και το πανδαιμόνιον όπου ζητάεις για να λύσεις!!!!
.
Νομίζω δήμαρχε με κατάλαβες, αν δεν με κατάλαβες, τότε λυπάμαι πολύ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου