Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΜΥΗΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ: "ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ"

ΤΟ ΜΥΗΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ: "ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ"
.
Οι πραξικοπηματίες έφεραν τους Τούρκους εις την Κύπρο άρον άρον και τώρα θέλουν άρον άρον να παραδώσουμε και την υπόλοιπη με την πρόφαση της Ψευδόλυσης ή έστω όποιασδήποτε λύσης χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους αν είναι Παράλυση ή Διάλυση μετά την υπογραφή!
.
Βιάζοντε πάντοτε επειδή δήθεν γνωρίζουν περισσότερα και ύστερα φορτώνουν τα κακά τους κειμένοις πράττοντα εις τους πατριώτες και σώφρονες ανιδιοτελείς. Εφ' ημερών τα έχουν με τους βαστούντες τις επάλξεις επειδή δεν δέχοντε να κατακρημνισθούν οι Κερκόπορτες της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς έμπρακτη διασφάλιση, εγγύηση αφού θα διαλυθεί ο στρατός κ.α.. Και ποίος θα μας εγγυηθεί η Τρόϊκα της 3Ε;;;;; Χαχαχαχα!
.
Ο Χριστός είπε από τους καρπούς τους θα αναγνωρίσετε την ποιότητα τους. Πρώτα σκότωναν κομμουνιστές και Τούρκους, με τους κομμουνιστές να είναι φιλότουρκοι τόσα έτη και τους Δεξιούς και πραξικοπηματίες σήμερα να είναι όχι φιλότουρκοι αλλά κρυπτότουρκοι, ημιφανερότουρκοι και κάποιοι Υπέρτουρκοι και όλα αυτά τα καταλάβεις όταν συζητήσεις μαζί τους κατ' ιδίαν. Σκοπός τους είναι το χρήμα και ας καεί σε ολίγα έτη η Πατρίδα, άλλωστε λένε πως δεν θα ζουν πια τι τους εγνοιάζει, Θεός, Παναγία και Χριστός λένε ότι δεν υπάρχει συνεπώς, κανένα πρόβλημα δι' αυτούς!!!!
.
Άλλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς, ήταν απέξω κυανά όπως τα χρώματα της Ελλάδος και από μέσα πάντοτε ερυθρά όπως τα χρώματα της Τουρκίας, ώστε να τα αναποδογυρίζουν και να είναι πάντοτε ιν θινγκς, μέσα στα πράγματα!
.
Τότε ψευδοπατριώτες, σήμερα ψευδοπροοδευτικοί καταργώντας κάθε άμυνα, πατρίδα, θρησκεία κ.τλ.. Οι τολμηρότεροι μάλιστα παρακαλούν να έρθει ο Αντίχριστος να καταργήσει τις θρησκείεςνα μην έχουμε διαφορές, έτσι τα βλέπουν υπερβάρβαρα και υπεραπλοϊκά τα πεπραγμένα!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου