Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΚΙΝΑΙΔΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΝ. ΑΝΤΕΕΕ ΜΩΡΗ ΣΑΘΡΟΚΩΛΗ ΑΧΛΑΔΩ





Όσοι κίναιδοι υποστηρίζουν το Ισλάμ ας κοιτάξουν ανωτέρω το μέλλον τους!!!! Διότι οι Μωαμεθανοί δεν αρκούντε σε ειρωνείες, ύβρεις και καταφρονήσεις προχωρούν σε πράξεις, δι' αυτόν κίναιδοι προσέχετε τι επιλέγετε!!!!
 .
ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΚΙΝΑΙΔΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΝ. ΑΝΤΕΕΕ ΜΩΡΗ ΣΑΘΡΟΚΩΛΗ ΑΧΛΑΔΩ
.
Ενώ οι Έλληνες και οι Ελληνοκύπριοι μιλούν για να δείξουν τον νου τους σε χώρους κοινωνικής δικτύωσης οι λαθρομετανάστες Μωαμεθανοί υπερτεκνοποιούν ωσάν ποντίκια, άρα γε ποίοι θα κληρονομήσουν την Ελλάδα, οι μεν ή οι δε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
.
Επίσης παρατήρησα ότι πολλοί γνωστοί μου κρυφοπούστηδες που δήθεν δεν τους εξεύρουν, υποστηρίζουν τους Μωαμεθανούς και τους Τούρκους, συμπεριφερόμενοι ως Μωαμεθανοί και ως Τούρκοι. Μόνον ότι δεν εξεύρουν ότι οι Μωαμεθανοί δεν τους ανέχοντε τους πούστηδες/κίναιδους = κινώ την αιδώ επειδή ακριβώς προσβάλλουν την δημόσια αιδώ και όταν θα έρθουν ως βαρβάροι του Καβάφη, θα τους μπίξουν πασσάλους εις τους πρώκτους και θα τους χύσουν κάτω από τις γαειδουρουκυλίστρες, δι΄ όσους γνωρίζουν τι είναι αυτές. Κρεμνοί όπου καταβαράθρωναν τα άχρηστα ζώα και δη τους όνους. Μία από αυτές είδα εις την Πύργον Τυλληρίας.
.
Οι φανεροί ομοφυλόφιλοι δεν ασχολούντε με την πολιτική ή αν ασχολούντε όχι έντονα, διαφέρουν πολύ από τους ψευδόμαγκες και τα ψευδοκαμάκια τους κρυπτοπούστηδες, οι πρώτοι τουλάχιστον έχουν το θάρρος της ιδιότητος τους, οι δεύτεροι διπρόσωποι, συμπλεγματοποιημένοι που το παίζουν ανώτεροι, εξελιγμένοι και προοοδευτικοί, λες και ανακάλυψαν πρώτοι την πεολειχία, χαχαχα!
.
Ασθένεια είναι η ομοφυλοφιλία όπως τον θυροειδή, την λαιμαργία, την φιληδονία, την φιλοληστεία, τον καρκίνο, την υπερβολική οινοποισία = αλκοολισμό κ.α.. Δεν μισάμε τον άνθρωπο καταπολεμάμε την ασθένεια, και ξεσκεπάζουμε όσους έχουν κάνει επιστήμη την ασθένεια τους και μυστική στοά!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου