Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΤΩΡΑ: Πλήρης κάλυψη Ομπάμα στην επιδρομή του Ισραήλ.


20130505-191314.jpg

Λογικό, αφού και οι δύο έχουν τον ίδιο χορηγό. Το “βασίλειο του κακου” της Σ. Αραβίας που παίζει τα ρέστα της για να καταστραφεί ο μεγάλος ανταγωνιστής της, το Ιράν. Στην συγκεκριμένη συγκυρία όμως, όπως μεταδίδουν αναλυτές, το χτύπημα του Ισραήλ ήταν το μεγαλύτερο δώρο για τον Ασάντ αφού “αναχαιτίζει” την ροή ισλαμιστών προς τις τάξεις των εισβολέων. Ειδικά μετά τα συντριπτικά χτυπήματα των τελευταίων ημερών όπου θύλακες της Αλ Κάιντα εξαρθρώθηκαν και μουλάδες έκαναν κάλεσμα για έλευση νέων “μαχητών του τζιχάντ” να πυκνώσουν τις τάξεις των τρομοκρατών.
Ήδη τα φονταμενταλιστικά ισλαμικά δίκτυα έχουν γεμίσει αναρτήσεις οργής για το χτύπημα
λέγοντας “δεν πολεμάμε για το Ισραήλ”! Αν και υπάρχουν πολλοί που τα χρεώνουν σε προβοκάτορες ηλεκτρονικού πολέμου του Ασάντ, δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στην “στρατολόγηση”. Σημειολογικό είναι και το ταυτόχρονο χτύπημα στην Σομαλία κατά αντιπροσωπείας του Κατάρ από …ισλαμιστική οργάνωση, παρότι το Κατάρ είναι ο κύριος χρηματοδότης των τρομοκρατικών οργανώσεων.
Οι εξελίξεις είναι σημαντικές αλλά το που θα καταλήξουν θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες. Ειδικά εάν το Ισραήλ “σιωπήσει” στρατιωτικά. (Φωτό από Συρία, δημοσιεύθηκε αμέσως μετά το χτύπημα και δείχνει πυραύλους που “σημαδεύουν το Ισραήλ” σύμφωνα με τον Συριακό Ηλεκτρονικό στρατό)

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου