Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΙΣΤΟΡΙΑ , ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ (εως απόκρυφα) ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ


Γράφει ο Γρηγόρης Ευτυχίδης.



Αρκετές ήταν οι επισκέψεις Προέδρων και πρωθυπουργών των δύο χωρών στο Πεκίνο και την Αθήνα. Με εξαίρεση την επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή (2006) όλες οι άλλες οι συνομιλίες ήταν μάλλον χωρίς ουσία.

*Ο πρώτος πρωθυπουργός στη μεταπολίτευση που επισκέπτεται την Κίνα είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το φθινόπωρο του 1979. Η κίνηση Καραμανλή θεωρείται εξαιρετικά παράτολμη για την εποχή.

*Ακολουθεί ο Ανδρέας Παπανδρέου, τον Απρίλιο του 1986. Η πολυπληθής συνοδεία του προκαλεί πολλά αρνητικά σχόλια. Ενώ είναι στην Κίνα δολοφονείται στο Κολωνάκι ο βιομήχανος Δ. Αγγελόπουλος από την 17Ν. Ο πρωθυπουργός κάνει μια δήλωση με την οποία φωτογραφίζει στέλεχος του ΠΑΚ και καθηγητή (αργότερα εξελέγη βουλευτής του ΠαΣοΚ)!!!!!!!!!!!! ως εμπλεκόμενο στη 17N. Για το πολιτικό και ηθικό λάθος στο οποίο προβαίνει, αποδίδονται ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ. Επιστρέφει στην Αθήνα επανασυστήνει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, το οποίο είχε ενοποιηθεί με το υπουργείο Εσωτερικών και αντικαθιστά τον Αθ. Τσούρα με τον στρατηγό Αντ. Δροσογιάννη.

*Το 1988 ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Χρ. Σαρτζετάκης πραγματοποιεί ένα επεισοδιακό ταξίδι στην Κίνα, με παρενέργειες που προκαλούν διαμάχες με δημοσιογράφους. !!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΩΡΑ ..... ΜΕΧΡΙ ΕΠΙΠΛΑ, ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΥΠΙΚΑ)


*Ο Κώστας Σημίτης αναβάλλει δύο φορές το ταξίδι του στην Κίνα. H πρώτη είναι το 1999. Μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση του, στις 7 Σεπτεμβρίου, σημειώνεται ο ισχυρός σεισμός στην Αθήνα. Η νέα ημερομηνία προσδιορίζεται για τις 23 Ιουνίου 2001. Και πάλι αναβάλλεται το ταξίδι την τελευταία στιγμή. Αιτία αυτή τη φορά είναι η σύγκρουση του Κ.Σημίτη με το Εκτελεστικό Γραφείο του ΠαΣοΚ και ιδιαίτερα με τον Κώστα Λαλιώτη. Οι αναβολές κινδυνεύουν να προκαλέσουν διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα. Τελικά το ταξίδι του Κώστα Σημίτη στο Πεκίνο πραγματοποιείται τον Ιούνιο του 2002. Και αυτό είχε ατυχίες. Ο τότε υπουργός Υγείας Αλ. Παπαδόπουλου ανακοινώνει στην Αθήνα ότι δεν πρόκειται να πολιτευθεί στις επόμενες εκλογές, γεγονός που προκαλεί τη σφοδρή ενόχληση του πρωθυπουργού. Ο Σημίτης επιστρέφει στην Κίνα το 2005 χωρίς προβλήματα αυτή τη φορά.

*Τον Ιανουάριο του 2006 έρχεται η ώρα του Κώστα Καραμανλή να επισκεφτεί το Πεκίνο. Είναι ο πρωθυπουργός που βάζει βάσεις για να ανοίξει ο δρόμος για την έλευση της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ !!!!!!!!!!!!! ΣΤΙΣ 21-25 /4/13.

ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΔΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ !!!! ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ;

ΕΙΔΕ ΤΟΝ πρόεδρο της China Shipping (Group) Company κ. Li Shaote, τον αντιπρόεδρο της China Development Bank κ. Yuanli, τον πρόεδρο του Ομίλου Cosco Capt. Wei. ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ τον πρόεδρο του Ομίλου Cosco Capt. Wei.

ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑΥΤΕΣ ;
ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ

ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο δήμαρχος Αθηναίων, βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη στην Κίνα, συνοδεύόμενος από κλιμάκιο 20 Ελλήνων επιχειρηματιών (άλλο από αυτό που έχει ο Σαμαράς μαζί του) και στην αποστολή συμμετέχουν και 60 εκπρόσωποι κινεζικών επιχειρήσεων,!!!!!!! που δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού, των τυποποιημένων προϊόντων, της διατροφής, της διαχείρισης ακινήτων και των κατασκευών ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ 60 ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ!!!!!!!!

ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007 στο Πανεπιστήμιο Ενόπλων Δυνάμεων της Κίνας λειτουργεί σχολή για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας !!!!!!!!!!

ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ η Κριστίν Λαγκάρντ ΕΞΗΡΕ την προθυμία της Κίνας να ενισχύσει με 40 δισ. δολάρια (32 δισ. ευρώ) το ΔΝΤ;

ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ (και ναι μεν η Κινα της τράβηξε τα αυτιά ξεκαθαρίζοντας ότι η Ελλάδα θα είναι στην ΕΕ γιατί έχουν επενδύσει 40 δις, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΕΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ

ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ΚΥΡΙΛΛΟΣ είναι αυτή τη στιγμή σε επίσημη επίσκεψη στην ΚΙΝΑ; !!!!!!!!!!!!

ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΞΥΝΗΣ (ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΙΕΚ) ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟ 2006, ΕΞΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ...
Είναι βέβαιο ότι ο Σαμαράς θα επιστρέψει με δωράκια , που στην ουσία θα είναι γυαλάκια για ινδιάνους

ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ;

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ , Η ΝΤΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ !!!!!!


ΟΜΩΣ ………….

ΑΥΡΙΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΖΑΡΜΠΑΙΤΖΑΝ !!!!!!!!! (απο το οποίο μόλις επέστρεψε η Ντόρα)!!!! ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΑΥΡΙΟ




ΠΗΓΗ ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου