Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Σκηνικό τραπεζικού «εκφοβισμού» προς διευκόλυνση των παγκόσμιων σχεδίων

trapezokratia
Στήνονται αφορμές για δημιουργία κεντρικού τραπεζικού συστήματος που θα συγχωνεύσει όλες τις τράπεζες και ετοιμάζεται η κοινή γνώμη για να δεχθεί άλλες μεθόδους συναλλαγών…
Σας είχαμε γράψει ότι ετοιμάζονται να μας ανακοινώσουν, μεταξύ άλλων, την ανάγκη δημιουργίας ενός «ασφαλούς κεντρικού τραπεζικού συστήματος» δήθεν για την προστασία των πολιτών από καταστάσεις σαν της Κύπρου. Δεν είναι τυχαίο που  τράπεζες και στην Ελλάδα συγχωνεύονται βαθμηδόν.

 Τώρα παρουσιάζονται «ξαφνικά και όλως τυχαίως» στημένες ηλεκτρονικές κομπίνες για να φοβίσουν τους πολίτες, ώστε να αποδεχθούν τις «λύσεις» του συστήματος.
«Χωρίς να βγει όπλο, αλλά ούτε σφεντόνα, μια συμμορία χάκερς κατάφερε να αναστατώσει 26 χώρες και να κάνει αναλήψεις από τράπεζες με το ποσό να φτάνει ή και να ξεπερνά τα 45 εκατομμύρια δολάρια», μεταδίδουν τα μέσα στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο.
Η παγκόσμια συμμορία, αναφέρεται, μπήκε στα ηλεκτρονικά συστήματα εκατοντάδων τραπεζών και αφού πήρε στοιχεία από τις προπληρωμένες κάρτες που ήταν καταχωρημένες, έφτιαξε κάρτες – κλώνους και τις μοίρασε στα μέλη της, οι οποίοι έκαναν αναλήψεις από ΑΤΜ σε όλο τον κόσμο!
Επομένως θα μας πουν επίσης σύντομα ότι οι κάρτες δεν είναι ασφαλείς και άρα πρέπει να αποδεχθούμε άλλες μεθόδους συναλλαγών. Επί παραδείγματι την κάρτα του πολίτη ή -εφόσον δυσφημιστεί κι αυτή κατάλληλα-, τσιπάκια ή κάτι άλλο πιο εξελιγμένο…
Βλέπετε ότι τα πράγματα «τρέχουν» με γοργούς ρυθμούς και καλό είναι να είσαστε ενημερωμένοι…..




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου