Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ




Η Κρήτη λόγω της θέσης της έχει τεράστια Στρατηγική σημασία. Ελέγχει την Ευρώπη, την Αφρική, την μέση Ανατολή και την Ασία καθώς και τις Θαλάσσιες οδούς εμπορίου.

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Το όλο θέμα έχει σαν αφετηρία την ημερομηνία κατά την οποία υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου 1912-13. Μέχρι τότε η Κρήτη κι από το 1898 (τυπικά από το 1896, βάσει της συνθήκης του Βερολίνου), αποτελούσε αυτόνομο τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

(με ταυτόχρονο έλεγχο των Μεγάλων Δυνάμεων), με όνομα «Κρητική Πολιτεία» και πρωτεύουσα τα Χανιά, ενώ είχε και δική της σημαία, βουλή, χωροφυλακή (υπό ξένη διοίκηση), σύνταγμα, ύμνο, νομίσματα, παράσημα κ.α., τα οποία ήταν, κατά βάση, παραλλαγές των αντίστοιχων του ελληνικού κράτους. Ουσιαστικά η «διακυβέρνηση» της Κρητικής Πολιτείας, ασκούνταν από ένα μεικτό συμβούλιο το οποίο απαρτίζονταν απ' τα επιμέρους συμβούλια των Κρητών και των Μεγάλων Δυνάμεων. Το συμβούλιο όμως των Μεγάλων Δυνάμεων είχε ουσιαστικά την πρωτοκαθεδρία, καθώς είχε το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να αναστείλει την λειτουργία του συμβουλίου των Κρητών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και να ζητήσει την ανασύστασή του, αν θεωρούσε ότι παραβαίνει κάποια όρια ή αυθαιρετεί.
Η εξωτερική πολιτική του νησιού παρέμεινε δέσμια των «προστατών» του. Η Κρητική Πολιτεία π.χ. δεν είχε δικαίωμα πολέμου κι οι σχέσεις της με άλλα κράτη περνούσαν, ουσιαστικά, από την έγκριση των Μεγάλων Δυνάμεων. Λόγω επίσης της υψηλής επικυριαρχίας του Σουλτάνου στο νησί, δεν ήταν επιτρεπτή η συγκρότηση κρητικού στρατιωτικού σώματος (αντ' αυτού δημιουργήθηκε η λεγόμενη «Πολιτοφυλακή», η οποία βεβαίως δεν είχε στρατιωτικό ρόλο και ισχύ).

Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
Η σημαία της «Κρητικής Πολιτείας» βασίζονταν σε μια παραλλαγή της ελληνικής σημαίας του 1822. Τα τρία γαλάζια τεταρτημόρια, συμβόλιζαν την χριστιανική-ελληνική πλειοψηφία της Κρήτης. Το πρώτο όμως από τα τεταρτημόρια (χρώματος ερυθρού, το οποίο αποδίδεται στην μουσουλμανική-τουρκική μειονότητα) το οποίο απεικόνιζε το λευκό αστέρι σε κόκκινο φόντο, συμβόλιζε και δήλωνε την υψηλή επικυριαρχία του Σουλτάνου στο νησί

Η ΚΡΗΤΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ" αλλά μια (ημι)αυτόνομη και πλήρως ελεγχόμενη περιοχή από τις Μεγάλες Δυνάμεις.

Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ" ΗΤΑΝ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Ως εκ τούτου, η σημαία δεν συμβόλιζε την ανεξάρτητη Κρήτη (όπως δυστυχώς, λανθασμένα πιστεύουν πολλοί και την αναρτούν με «υπερηφάνεια»), αλλά την υποταγή στην Οθωμανική Πύλη, καθώς το νησί εξακολουθούσε να αποτελεί εδαφικό τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Επιπλέον, η συγκεκριμένη σημαία, ουδέποτε αποτέλεσε αγωνιστικό λάβαρο ή επαναστατικό σύμβολο. Δεν αποτελεί ένα σύμβολο το οποίο θα πρέπει να δημιουργεί «ρίγη» συγκίνησης και συναισθήματα «υπερηφάνειας», σε κανέναν Έλληνα και πολύ περισσότερο σε κανέναν Κρητικό.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ "ΥΠΟΠΤΑ" ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
Η «Ανεξάρτητη Κρήτη» δεν φαίνεται να αποτελεί στόχο μόνο μιας χώρας, ή τουλάχιστον, οι διασπαστικές κινήσεις δεν υποκινούνται μόνο από μία, αλλά περισσότερες (κατά κύριο λόγο, Τουρκία, Ισραήλ, Η.Π.Α).

Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΙΣΡΑΗΛIΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ
Το θέμα άρχισε να ανακινείται στα τέλη της δεκαετίας του 70 και γνώρισε μια έξαρση στην δεκαετία του 80.
Το 1975 η αθηναϊκή εφημερίδα «Αθηναϊκή» (26-6-1975) απεκάλυπτε σε δημοσίευμα της ότι από το 1963 οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες επιδίδονταν στη δημιουργία σεναρίων, τα οποία στόχευαν στη συγκρότηση αυτονομιστικών κινήσεων στη Κρήτη.

«ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ Σ/Κ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΚΙ: Το 1944, ο μόλις 25 ετών Ανδρέας Παπανδρέου είναι ένα από τα πέντε μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας στη διάσκεψη του Bretton Woods - που σχεδίασε ολόκληρη την αρχιτεκτονική της παγκόσμιας οικονομίας ως τις πετρελαϊκές κρίσεις του '70
ΑΠΟ ΤΟ 1940 Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER Αρα υπήρχε χρόνος να εφαρμοσθεί το σχέδιο που αφορούσε πετρέλαιο και υδρογονάνθρακες»

Εδώ αξίζει να γίνει μνεία και στην αυτονομιστική δραστηριότητα που ανέπτυξε μεταπολιτευτικά ομάδα 6 Εβραίων στα Χανιά, λόγος ο οποίος έγινε και η αιτία απελάσεώς τους, ενώ άπλετο φως στις ισραηλινές ραδιουργίες ρίχθηκε το 1976, όταν ο καταδικασθείς από δικαστήριο του Ηρακλείου αυτονομιστής Ε. Ράμελ, αποφυλακίστηκε κατά τρόπο ανεξιχνίαστο, για να γίνει αργότερα γνωστό ότι επρόκειτο για αξιωματικό της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας ΜΟΣΑΝΤ.

Το 1977, πράκτορες της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ, «μεταμφιεσμένοι» σε επιχειρηματίες-επενδυτές, περιέτρεχαν τη Μεγαλόνησο και προσπαθούσαν να πείσουν τους εύπορους κυρίως Κρήτες, ότι η Κρήτη είναι αυτάρκης και θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητη. Προς τιμήν τους, η συντριπτική πλειοψηφία των Κρητικών που άκουσαν αυτή την θεωρία, κυνήγησαν τους Ισραηλινούς πράκτορες με πέτρες και μπαλωθιές.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΑΒΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. ΕΔΩ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Το ενδιαφέρον που επεδείκνυαν ανέκαθεν οι Ισραηλινοί για την παρουσία της Κρήτης ως κέντρο του «ιουδαϊκού πολιτισμού» είναι πασίγνωστο. Για την ενίσχυση αυτών των ανυπόστατων θεωριών τους, οι Εβραίοι μετέρχονται διάφορα μέσα, ανάμεσα στα οποία εντάσσεται και η ρίψη προκηρύξεων με εμπρηστικό περιεχόμενο σε κάθε γωνιά του νησιού (Αύγουστος 1977).

Η επιδίωξή τους για να πείσουν ότι η Κρήτη αποτελεί πανάρχαια ιουδαϊκή εστία εστιάζεται σε μια προπαγανδιστική διαδικασία ψευδεπίγραφων επιστημονικών ερευνών, στα πλαίσια των οποίων εντάχθηκε και η κυκλοφορία του βιβλίου «Ιουδαϊκή Κρήτη». Η συγγραφή του ήταν έργο του Εβραίου καθηγητή και στελέχους της ΜΟΣΑΝΤ, Άνκορι, η δε έκδοσή του εξυπηρετούσε προφανείς σκοπιμότητες.

Παράλληλα με το εβραϊκό αυτό σύγγραμμα που πλαστογραφούσε βάναυσα τις ιστορικές καταβολές του κρητικού πολιτισμού, προκειμένου να εδραιώσει τα ψευδώς υποστηριζόμενα από τους Εβραίους, πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες μυστικές επισκέψεις εβραϊκών πλοίων στο θαλάσσιο χώρο της Κρήτης. Οι επισκέψεις αυτές είχαν το χαρακτήρα ερευνητικών ταξιδιών και αποσκοπούσαν στη δήθεν πραγματοποίηση υποθαλάσσιων ερευνών, με σκοπό την ανακάλυψη...αρχαιολογικών ευρημάτων τα οποία θα καταδείκνυαν την...εβραϊκή ιστορία της Κρήτης. Στην πραγματικότητα, αυτά τα «ευρήματα» που αναζητούσαν, τα είχαν ρίξει εκ των προτέρων στη θάλασσα οι ίδιοι οι Ισραηλινοί και δεν ήταν τίποτε άλλο από...τεχνητά οξειδωμένες μαρμάρινες πλάκες και υδρίες, έτσι ώστε να δείχνουν «αρχαιοφανείς», τις οποίες στην συνέχεια ανέσυραν ως...ευρήματα.

Ο Τζβη Άνκορι, προκειμένου να ενισχύσει την ανυπόστατη αυτή θεωρία του, συμμετείχε σε όλα τα "κρητολογικά" συνέδρια, στα πλαίσια των οποίων πραγματοποιούσε...επιστημονικές ανακοινώσεις.
Αρχικά επιδίωξή του ήταν να καταστήσει αποδεκτό το ιστορικό ψεύδος ότι ο Μινωικός Πολιτισμός προήλθε...από Εβραίους.

Ασφαλώς και το διαστρεβλωτικό έργο του Άνκορι δε διεξαγόταν σε άγονο έδαφος. Οι ευνοϊκές συνθήκες για τη παρουσίαση αυτής της ανυπόστατης θεωρίας, είχαν διαμορφωθεί ήδη από το 1965 με μια σειρά άρθρων του Εβραίου...αρχαιολόγου Σάιρους Γκόρντον, ο οποίος υποστήριζε αντιεπιστημονικά την...σημιτική προέλευση του Μινωικού Πολιτισμού.
Η ανάμειξη του Άνκορι στο «ερευνητικό» αυτό θέμα, γίνεται κατανοητό ότι δεν ήταν πρόσκαιρη. Αποτελούσε αναπόσπαστη πτυχή ενός ευρύτερου ανθελληνικού σχεδίου το οποίο υφίσταται και προβλέπει, μεταξύ άλλων, την απόσπαση της Κρήτης, μόλις οι συγκυρίες το επιτρέψουν, από τον ελλαδικό κορμό.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΣΑΙΡΟΥΣ ΓΚΟΡΝΤΟΝ;
Πριν λίγα χρόνια η Γ.Γ. Έρευνας χρηματοδότησε τη μετάφραση κι έκδοση του βιβλίου «Όμηρος και Βίβλος». Στο εν λόγω «πόνημα»!!!!!!!!!!!!!! εξαρχής πληροφορείτο ο αναγνώστης πως ακόμη κι αν δεν είναι και τόσο επιστημονική η οπτική του συγγραφέα, πάντως «πολεμά τους επικίνδυνους μύθους των καθαρών εθνικών πολιτισμών»!
Και παρετίθεντο φαιδροί ισχυρισμοί του τύπου: «…η Βίβλος είναι επική ποίηση ανάλογη των ομηρικών επών», «πρωτότυπες» πληροφορίες για την «παράλληλη ανάπτυξη των δύο μεγάλων αρχαίων πολιτισμών, ελληνικού κι εβραϊκού, σε κοινό έδαφος» κ.λπ.

Σημειωτέον, προσέτι, ότι ακόμα και σήμερα τα σχολικά εγχειρίδια Iστορίας αναμασούν φοινικικά αλφάβητα κι έλευση των Ελλήνων στο Αιγαίο το 2000 π.Χ., ενώ αγνοούν τις νεότερες ανακαλύψεις που ορθοτομούν το απώτερο παρελθόν μας. !!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ; Ο Σάιρους Γκόρντον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ……
Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ του Μπέρναλ.

ΚΑΙ Ο ΜΠΕΡΝΑΛ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

Μάρτιν Μπερνάλ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ Οι αφροασιατικές ρίζες του κλασικού πολιτισμού. Ο πρώτος τόμος της Μαύρης Αθηνάς !!!!!!!!!!!!!!! (ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ) , ο οποίος κυκλοφόρησε το 1987 ΕΙΧΕ υπότιτλο Το μύθευμα της αρχαίας Ελλάδας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , έκανε αμέσως γνωστό τον συγγραφέα του ως υποστηρικτή των σημιτικών λαών και των πολιτισμών τους απέναντι στους αντισημίτες του 19ου και του 20ού αιώνα.
Συγκεκριμένα, ο Μπερνάλ υποστήριξε ότι για λόγους ρατσισμού και αντισημιτισμού οι δυτικοί κλασικιστές και ιστορικοί της αρχαιότητας έχουν αποκρύψει την πραγματικότητα σχετικά με τη συμβολή των αρχαίων Φοινίκων και των αρχαίων Αιγυπτίων στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Ο «Guardian» αφιέρωσε ένα δισέλιδο άρθρο στον πρώτο τόμο και από τότε διάφοροι δημοσιογράφοι και ακαδημαϊκοί ιδιοποιήθηκαν τη νέα θεωρία, με αποκορύφωμα τη δήλωση του Τζον Χέντρικ Κλαρκ ότι «οφείλουν να παραδεχθούν πως τα θεμέλια αυτού που ονομάζεται δυτικός πολιτισμός τέθηκαν από μη Ευρωπαίους» !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΝΙΚΗ

Το 1991 κυκλοφόρησε ο δεύτερος τόμος με τις υποτιθέμενες αρχαιολογικές αποδείξεις της νέας θεωρίας . Δεύτερος τόμος αριθμούσε 1.400 σελίδες.
ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝΕ;
ΣΤΟΝ «δάσκαλό του» Σάιρους Γκόρντον
ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥ !!!!

ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ (ενδεικτική) ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:
Απο μητέρα πολωνοεβραία .Μεγάλος χρηματοδότης του ΠΑΣΟΚ; Μέλος της δυναστείας Ροκφέλλερ

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ε ;
Σύζυγος του διάσημου Γάλλου Εβραίου Συλ Ντασσέν

ΣΗΜΙΤΗΣ
- Το πραγματικό του όνομα είναι Σιμιτσί Χαρούν, Ααρων Σαμουηλ και έγινε Ααρων Σημίτης
- Ο γάμος της κόρης του έγινε στην Εβραϊκή Συναγωγή, όπου απαγόρευσε την είσοδο των δημοσιογράφων. Το 1995 ο Σημίτης ήταν υπουργός Οικονομίας και η εφημερίδα «το όνομα» αποκάλυψε ότι ήταν μέλος της μυστικής εβραϊκής οργάνωσης «offer brothers»

ΑΡΣΕΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Η μάνα του είναι Εβραία της Κεφαλλονιάς και το επίθετο αυτής Ρατζή

ΧΡΙΣΤΟΣ ΡΟΖΑΚΗΣ
Βοηθός του υπουργού εξωτερικών, το πραγματικό του όνομα Rozenstein . Επί των ημερών του η εταιρία ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ αναζωογονείτε , η εταιρία ανήκει σε οικογενειακό φίλο του Ροζακη με το όνομα Μωιση Ραφαηλ γιος του πρέσβη του Ισραήλ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΒΕΡΤ
Ο πατέρας του είναι ο παλιος αστυνομικός διευθυντής Αθήνας .Το πραγματικό όνομα της οικογένειας Αάρων - Σαμπάτ Γκούντενμπεργκρ , Άρα Γερμανο-Εβραίος

ΦΥΣΙΚΑ
Ο μικρός Jeffrey που γεννήθηκε στην Αμερική στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ. Πατέρας του ο Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko και μάνα εβραία η Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τονDouglas Chant , ( στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ).

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (πραγματικό όνομα Καουτσκι) . Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας που έχει τοποθετήσει το κατεξοχήν σύμβολο του Εβραϊσμού (την επτάφωτη λυχνία) στο γραφείο του, σε περίοπτη μάλιστα θέση έτσι ώστε να φαίνεται σε κάθε του επίσημη συνάντηση; ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ Ο ΣΗΜΟΝ ΠΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΡΙΣΕ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;

ΘΕΛΕΙ Ο…ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ!

Υπήρχε λοιπόν όλο το υλικό ώστε να υλοποιηθούν τα σχέδια

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

http://www.youtube.com/watch?v=2FAqKQrf95s&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου