Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Η ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



 Η ΕΞΕΛΙΞΗ του μασσωνικού πίθηκου Τράμπας, Ναντανιάχου, Αναστασιάδης, Τσίπρας. Δεν μισούμε καμμία εθνικότητα αλλά δεν εμπιστευόμαστε κανένα πολιτικό και τους οπαδούς του. Ο ειδωλολάτρης των κομμάτων και των πολιτικών είναι σκυλί εχθρός της ανθρωπότητος.
Η ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 .
Χωρίς περιστροφές και πολλά λόγια:
 .
Με το Περιουσιολίγον δηλώνοντε και γνωρίζοντε τα πάντα.
 .
Μας κάνουν να πλήττουμε με καταιγισμόν δικαιλογητικών χαρτιών ούτως ώστε να προκρίνουμε πρώτα την πλήρην ηλεκτρονικοποίηση των υποχρεώσεων και των δικαιωμάτων μας και ύστερα να τακτοποιούντε αυτομάτως διά του μικροψήγματος (μικροτσίψ πλήρης ελέγχου του κάθε ανθρώπου από τους ίδιους διά των τεχνολογικών μηχανών τους) όπου θα φέρουν εις το μεταμέλλον.
 .
Για να προκρίνουμε την πλήρη ηλεκτρονικοποίηση της οικονομικής, ιατρικής, διασκεδαστικής, θρησκευτικής, εκπαιδευτικής, ταξειδευτικής διαβίωσης μας και άλλων ειδών πρέπει να μας κάνουν να βαρεθούμε την ημέρα που γεννηθήκαμε ούτως ώστε χωρίς αργοπορία να ειπούμε ΝΑΙ! ΝΑΙ, αυτόν το ΝΑΙ θέλουν ν’ ακούσουν.
 .
Όταν θα είναι αργά θα καταλάβουμε ότι οι Πρωτόγονοι ανθρώποι είναι πιο προοδευτικοί, πιο ελεύθεροι, πιο σοφοί, πιο καλάγαθοι, πιο πρωτοπόροι, πιο εξελιγμένοι και πιο πλούσιοι. Αρκεί να καταλάβουμε ότι πλούσιος είναι όστις δύναται να αυτοεπιβιώσει χωρίς να έχει ανάγκη τους οικονομικούς κανόνες της απάτης ή άλλης καταστάσεως. Η αγορά του είναι ο τόπος όπου θηρεύει, βόσκει και καλλιεργεί και η ανάγκη του το πολύ πολύ εισίν οι συντρόφοι του, όπως η αγέλη των λύκων και η συμμορία των λεόντων.
 .
Μας δελεάζουν να ενώσουμε τους οίκους μας με την διασωλήνωση υγραερίου ούτως ώστε να μην υπάρχει κινητή μονάδα εμφιάλωσης υγραερίου σύντομα εις την αγορά. Χειμώνα καιρόν αν κατακλείσουν τις στρόμφιγγες βάζετε ή δεν βάζετε μικροψήγμα; Να διατί ανωτέρω είπα, πως πλούσιος είναι αυτός όπου δεν έχει την ανάγκη άλλου διά την επιβίωση του και δή, του ΕΧΘΡΟΥ του!!!!
 .
Κατέστεψαν την αγορά ακινήτων και χαμπ/χραμπ! Θα τα υφαρπάξουν ξένοι ΕΧΘΡΟΙ και έντοποι ΕΧΘΡΟΙ διά να σώσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ. ΉΔΗ πώλησαν ήτοι υποτιμοπώλησαν πολλά και έποντε τα άλλα πάντα. Ο μάγκας Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός το πρόβλεψε ότι θαρσεί το ψευδορωμαίικον και θα φύγει πίσω. Τι άλλον να σας ειπεί ο άνθρωπος διά να τον πιστέψετε. Είπε ότι κατόπιν θαρσεί έναν αληθινόν ρωμαίικον....
 .
Πρίν ή μετά το αληθινόν ρωμαίικον, θα ΜΟΝΑΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ τα πάντα. Μία τηλεφωνία, μία ηλεκτρορευματοδοσία, μία υγραεριοτροφοδοσία, μία καυσιμοδοσία κ.ο.κ. όπως ένας κανονικός κομμουνισμός. Οι φασίστες κεφαλαιοκράτες χρηματοδότησαν τον κομμουνισμόν διά να καταστρέψουν τις χώρες της Ανατολής και συνάμα να επεξεργαστούν τα αποτελέσματα και τα συμπτώματα του πειράματος. Ανακάλυψαν ότι ο ισχυρότερος τρόπος να διοικείς είναι να εφαρμόσεις κομμουνισμό. Και επειδή δεν ημπορούσαν να εφαρμόσουν κομμουνισμό εις την Δυτική Ευρώπη, Αμερική, Ωκεανία και αλλαχού, διότι οι πολίτες δεν θα δέχονταν ένεκα πολιτικοκοινωνικοθρησκευτικής προϊστορίας, κατάλαβαν ότι θα εφαρμόσουν τον κομμουνισμό με άλλους τρόπους ούτως ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί. Αλλά συνάμα, οι μη κομμουνιστικές χώρες ήταν οι τόποι όπου πλούτιζαν οι Αρχιμασσώνοι ινά έχουν χρήματα να εξαγοράζουν, δρούν και διαφημίζουν όσα πρέπει διά να εφαρμόζεται ο αποπνικτικός κομμουνισμός. Οι μη κομμουνιστικές χώρες ήταν και είναι ο ζωτικός τους χώρος και όταν εύρουν τους τρόπους διά μέσω του χρήματος και της δύναμης σε στρατόν όπως η μετεξέλιξη του ΝΑΤΟ και της τεχνολογίας θα εφαρμόσουν τον κομμουνισμό ακόμη και εις τους πνεύμονες της ελεύθερης αγοράς των δυτικών ολιγαρχικών συσστημάτων και θα τα καταργήσουν, δίδοντας την εξουσία εις τον έναν και διαλεκτόν τους Αρχιδιάβολον.
 .
Το πειραματόζωον της επιβολής του μικροψήγματος είναι η Ελλάδα, επειδή θέλουν να εξεφανίσουν έκαστον Έλληνα, Ελληνορθόδοξον και την Ιστορία αυτού του τόπου, επίσης συλλέγουν τα αποτελέσματα και τις αντιδράσεις των Ελλήνων και κρίνουν τι πρέπει να κάνουν σ’ άλλους λαούς και εις τους Έλληνες ούτως ώστε να επιτύχει η πλήρης ηττοποίηση τους. Βεβαίως, αναλόγως του λαού, της οικονομίας, των προκαταλήψεων, της θρησκείας και άλλων χαρακτηριστικών και προεκτάσεων εφαρμόζουν διαφορετικό σύνθετο σύσστημα κατ’ επίθεσης και σταδιακής μαλθακοποίησης, σήψης και εξαφάνισης κάθε αντίστασης.
 .
Αυτοί όπου διοικούν τους Έλληνες εισίν εξυπνότεροι από τους Έλληνες οίτινες χειροκροτούν εις τους μεν ή τους δε διοικούντες τους Έλληνες διά των κομμάτων και άλλων εντός και εκτός Ελλάδος θέσεων. Χειροκροτώ με ευλάβεια μόνον Τον Θεόν, τους αγίους Του Θεού και τους προσπαθούντες να μιμηθούν τους αγίους. Όλους τους άλλους εάν τους χειροκροτώ αυτοπροσβάλλομαι, αυτοπροσβάλλω την ψυχήν μου και αυτοϋποβραβεύομαι με βλακεία, κακοειδωλολατρεία και αξιαπέχθεια.
 .
Έχουν κάνει με τα ηλεκτρονοπαίγνια και άλλα κόλπα και ηδοναί την ζωή μας τόσον ψευδευχάριστη όπου δεν έχουμε διάθεση περί του ό,τιδήποτε άλλου από το να διασκεδάζουμε μέχρι εσχάτου τέλους. Και ερωτώ ένας ευχαριστημένος άνθρωπος δεν θα έπρεπε να είχε την διάθεση να αγωνίζεται περί δικαίου και αρετής και το χαρακτηριστικόν να ευδιακρίνει το δίκαιον και την αρετή; Επειδή δεν ευχαριστιέται αλλά αποβλακώνεται συνεχίζει να τρέφεται με την ίδια ψευδοελπίδα της υπέρτατης τάχατες ευτυχίας (ψευδευτυχίας).
 .
Η διαμάχη του προέδρου Δονάλδου (Ντονάλτου, όπως θα το γράφαμε εις την Ιεράν Καθαρεύουσα, χαχαχαχα) Τράμπα μεταξύ ΣΙΑ, αηθών τραγουδιστριών, υποκριτών (ηθοποιών ή και ψευδοηθοποιών κατακρίβειαν) και άλλων προσώπων εντός και εκτός Η.Π.Α. είναι ως επί τω πλείστον στημένη. Πρώτα μας είπαν ότι είναι εναντίον της ΣΙΑ (αν είναι δυνατόν!) και ύστερα μας είπαν πως ευτυχώς μετανόησε (και θα συνεργάζεται με την ΣΙΑ διά να δημιουργεί υπομασσωνικές ομάδες πολέμων και αποδόμησης όλων των χωρών και όλων των εχθρών, ανταγωνιστών και αγαθών άξιων οργανώσεων, θρησκειών και συλλόγων της Ανθρωπότητος). Θα κάνει πολλούς πολέμους..... Θυμηθείτε όσοι έχετε μυαλόν το οποίον ζει και εν καιρώ Β΄ΠΠ ότι πριν την άρξασθαι της σύρραξης ο Χίτλερ ήταν φίλος με τον Στάλιν και το Λόυδ (Γεώργιον) Τζιώρτζ. Η Ιστορία γνωρίζει και κατέγραψε πως αυτοί οι μετέπειτα «εχθροί» ήσαν πριν και μετά αδελφοί Τέκτονες. Ο νοών νοείτο και (προπάντων) ο Θεός Βοηθός!!!!
 .
Ο ιδανικός τρόπος ζωής είναι να είσαι μορφωμένος ως τέρας Ελληνιοχριστιανισμού και Παγκοσμιοπολιτισμού ούτως ώστε ν’ αναγνωρίζεις το την απειλή του μικροψήγματος και της παγκοσμιοκομμουνιστοσκλαβώσεως και να δύνασαι να επιβιώσεις αυτόνομος ως Πρωτόγονος. Διότι ο μεν πρωτόγονος δύναται να επιβιώσει αλλά δεν αντιλαμβάνεται τον μεν ή τον δέ δόλον διά του οποίου θα του πλασάρουν το μικροψήγμα, ούτως ώστε να εντοπίζεται αν κτυπήσει μέσα βαθειά εις την ζούγκλα ή να του κόβουν την πενία ή την εκ του μακρός ιατρική περίθαλψη κ.α.. Ο δέ, πολιτισμός άνθρωπος είναι πρωτόγονος εις την σοφία και εξυπνάδα αλλά δεν το γνωρίζει επειδή νομίζει ότι τα μπιχλιμπίδια του πολιτισμού τον κάνουν σοφόν ενώ σοφό τον κάνουν αν θέσει σε προτεραιότητα όχι τον βίον της ζωής αλλά την ψυχήν της ζωής, αφού ο βίος του σώματος θ’ αποθάνει ούτως ή άλλως ενώ η ψυχή θ’ αποθάνει εάν ο χειρισμός της από τον βίον του ανθρώπου την καταδικάσει.
 .
Ουσιαστικώς υπάρχουν δύο ειδών πρωτόγονοι: α) ο πρωτόγονος της πόλης ή και πολιτισμένος πρωτόγονος και β) ο άγριος εκτός συνήθως αλλά και εντός πόλεως όπου τον τρελαίνει η πόλις. Σημασία δεν έχει αν είσαι πολιτισμένος ή άγριος πρωτόγονος αλλά να είσαι ψυχικός πρωτόγονος. Να μάθεις την αλήθεια περί ψυχής και να δύνασαι ν’ αυτοεπιβιώσεις ανά πάσα στιγμήν είτε ζεις σε πόλη είτε σε δάσος, έρημο και πόλο. Αλήθεια είναι να σέβεσαι Τον Θεόν και να μην κάνεις ο,τιδήποτε διά να επιβιώσεις αν η πράξη σου βλάπτει σοβαρά την ψυχήν συμβάλλοντας την απώλεια της ψυχής.
 .
Εάν τα πανεπιστήμια θεωρούσαν μόρφωση την επίγνωση ότι υπ’ αριθμόν έναν μέλημα μας πρέπει να είναι η μη απώλειας της ψυχής και όχι η επιτυχία του βίου της ζωής και αν διδάσκετο η καταπολέμηση του κακού από την ρίζα της υποκρισίας, θα είχαμε μη βάρβαρο πολιτισμενοφανή πολιτισμό. Επειδή όμως κυριάρχησε το χρήμα, εξαγόρασε την μόρφωση, μετάτρεψε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε μέσα μαζικής εξαπάτησης, κατέστρεψε ό,τι ήταν εναντίον της ανηθικότητος του χρήματος και μείναμε με δύο χείλη καυμένα, χωρίς να φάμε τον επιούσιον της ευλογίας όπου μας υπόσχοντε εξ’ ανέκαθεν οι αποπλανητικοί αδύστακτοι εγκληματίες ψεύτες.
 .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου