Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

ΑΛΒΑΝΙΑ ΙΛΛΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΕΙΣΙΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ!!!!


ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΗΣ ΙΛΛΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥΝ ΕΙΣΙΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
.
Εις το πάρακατω άρθρον παρουσιάζοντε χάρτες με την λέξη Αλβανία εις τον Καύκασον. Η λέξη αλβανία είναι σύνθετη από τις λέξεις αλ+βανία = αλ+βουνά = αλ = λευκά+βουνά = λευκά βουνά επειδή εισίν διαρκώς καλυμμένα με χιόνια. Πρόκειται περί της ίδιας ρίζας με τη λέξη Άλπεις = αλπίνος = λευκός αρχαιοελληνιστί. Αι Άλπεις εισίν ολοετός καλυμμένες με χιόνια. Η περιοχή του Καυκάσουμε το όνομα Αλβανία είναι ορεινή με λευκά βουνά και ο όρος χρησιμοποιείται άπαξ και τα βουνά έχουσι χρώμα λευκόν ένεκα ξένου στοιχείου ήτοι εν προκειμένω του χιώνος είτε επειδή το χρώμα του βουνοχώματος είναι αλπίνον = αλ = λέυκόν.
.
Τώρα ως προς τους γείτονες Αλβανούς πρόκειται περί Ελληνογενών ανθρώπων είτε προέρχοντε από τον Καύκασον είτε από την Ιλλυρίαν αφού εις αυτάς τας περιοχάς εκκατοικήθησαν περισσότεροι Έλληνες εξ' οιασδήποτε άλλης εθνικότητος κατά σειράν κύματα αποίκησης, άλλωστε εις τας περιοχάς αυτάς πάντοτε υπήρχαν Έλληνες, το μαρτυρεί η Ιστορία. Η Ιστορία μαρτυρεί επίσης πως η Μωαμεθανική Θρησκεία φανατίζει τους ανθρώπους και τους χαντακώνει σωβινιστικώς κατά των μη Μωαμεθανών, όπως και ο Κομμουνισμός και άλλες ιδεολογίες. 
.
Πάρακατω δύναστε να αναγνώσετε τα στοιχεία των δύο Αυστριακών επιστημόνων όπου απλά ανακάλυψαν χάρτες και βιβλία (ανακαλύπτωνταν την ταχινόπιττα όπως λέμε εν Κύπρω = κάτι όπου όλοι γνωρίζουσι) αλλά δεν γνωρίζουσι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑ ινά καταλάβουσι τη λέξη αλ = φως, λευκόν και Θεός ούτε τη λέξη βανία = παραφθοράς της λέξεως βούνοις, βουνίνοις, βουνά κ.α. παράγωγα! 

Η δε λέξη καύκασος = καυκάλα = λέγουμε και το σκληρόν εξωσκελετόν του άρτου (καυκάλιν) ενώ το εσωτερικόν του ψώμια/ψύχια. Καυκάλα είναι η χερσαία σκληρή άγονη ή ημιάγονα γή, η σκληρή επιφάνεια. Ενώ η παραφθορά Καουκάσιους δεν σημαίνει τίποτε άλλον παρά την αναφορά την περιοχής. ΕΠΙΣΗΣ καύκει ελληνοκυπριαστί σημαίνει καίει, δηλ. άμα μας καίγει η πληγή αλλά και ο πυρούμενος ήλιος του Θέρους/Καλοκαιριού. Η περιοχή του Καυκάσου καύκει τω όντι από την ιδιαίτερη ηλιοφεγγία. Τον καυγάν ελληνοκυπριαστί το λέμε καυκάν ίσως να προέρχεται από το ότι οι Καυκάσιοι εισίν αψόθυμοι και φιλέριδοι;;;;; (τροφή διά σκέψη, τω όντι οι Καυκάσιοι = Έλληνες εισίν Φιλοπόλεμοι κατά πάντων και πασών!!!!).
.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ, ΙΔΟΥ Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΚΑΥΚΑΣΟ!!!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΜΝΗ & ΣΤΕΓΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ
ΑΛΒΑΝΩΝ! ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ! ΑΠΟ ΤΟΝ
Κ Α Υ Κ Α Σ Ο !!!

(ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΝ! ΙΔΟΥ Ο ΧΑΡΤΗΣ! ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΕΛΟΣ!!!) Δεν τα λέμε εμείς, οι ΔΗΘΕΝ «ακραίοι», αλλά τα γράφει λίαν προσφάτως, η σκοπιανή εφημερίδα ‘Ρεπούμπλικα’, επικαλουμένη πληροφορίες από τα Τίρανα, που μιλούν για ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ τοποθετήσεις δύο Αυστριακών Ακαδημαϊκών!(Όπως βλέπετε ανωτέρω, σε άλλο παλαιότερο χάρτη, τοποθετούνται ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΠΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ! Οπότε μπορούν πλέον να …ΒΓΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ οι αλβανοπίθηκοι!)
Πραγματικά οι Αλβανοί «πάγωσαν» με την είδηση από την Βιέννη, που όπως υπογραμμίζει η σκοπιανή εφημερίδα, ήταν κυριολεκτικώς ένα …’κρύο ντούς’ για τους σωβινιστές και παθιασμένους αλβανο-φασίστες!

[Η ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ(;) ΤΥΠΟΣ, πότε ΑΡΑ ΓΕ ΘΑ …»ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ» ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΤΟΥ «ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ» ΑΥΤΑ;
ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΜΜΙΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΗ ΟΙ ΠΑΛΙΟΦΥΛΛΑΔΕΣ! Οι εξαιρέσεις μετρώνται

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΑΛΛΟΝ ΧΑΡΤΗ, ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΑΙΩΝΩΝ !!!Οι δύο Αυστριακοί ακαδημαϊκοί Στέφεν Σουμάκερ και Γιόακιμ Μάτσιγκερ, βάσει αρχαίων Ιλλυρικών κειμένων που εντόπισαν στα Βαλκάνια, προσπάθησαν να ανακαλύψουν την αληθινή προέλευση και την γλώσσα των Αλβανών…


Ναι μέν οι Ιλλυριοί ήταν ένας λαός που έζησε στο δυτικό μέρος της Χερσονήσου του Αίμου, ΑΛΛΑ ο απειροελάχιστος αριθμός κοινών λέξεων, κατά πλειονότητα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ προελεύσεως με τους σημερινούς Αλβανούς, ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ τις χονδροειδέστατες ανοησίες των σωβινιστών των Τιράνων, ότι είχαν ΤΑΧΑ την παραμικρή σχέση με τους αρχαίους Ιλλυριούς!

Άρα, συμπεραίνουν άπαντες πώς οι μεγαλοπρεπείς …σ α χ λ α μ ά ρ ε ς που γράφονται στα αλβανικά σχολικά εγχειρίδια και στον Τύπο των Τιράνων εδώ και αρκετά χρόνια, ευρίσκονται ΜΟΝΟ στην ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ …φαντασία των εθνικιστικών τους κύκλων και ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ…

ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ…
hellasforce.com
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου