Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

ΥΠΕΡΑΠΟΑΚΑΛΥΨΗ: ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΣΚΑΛΙ ΣΚΑΛΙ, ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΤΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΜΑΧΕΣΘΕ!!!!ΥΠΕΡΑΠΟΑΚΑΛΥΨΗ: ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΣΚΑΛΙ ΣΚΑΛΙ, ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΤΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΜΑΧΕΣΘΕ!!!!
 .
ΝΑ τι γράφει μία φίλη ΠΑΤΡΙΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ η Αλεξάνδρα Χρήστου από την Κύπρον: 
.
«Στις 7 Σεπτεμβρίου 1938 το Σαντζάκιο της Αλεξανδρέττας ανακηρύχθηκε από την Κοινωνία των Εθνων σε ανεξάρτητο κράτος, με το όνομα Δημοκρατία του Χατταϋ. Τη σημαία του νέου "κράτους" σχεδίασε ο ίδιος ο Ατατούρκ και ήταν σχεδόν πανομοιότυπη με την Τουρκική. Η μόνη διαφορά ήταν ότι ενώ το αστέρι στην Τουρκική σημαία είναι λευκό, στη σημαία της "Δημοκρατίας του Χατταϋ" ήταν ερυθρό με περίγραμμα λευκό. Πέντε μήνες αργότερα, στις 6 Φεβρουαρίου 1939 η "Δημοκρατία του Χαττάϋ" υιοθέτησε στο σύνολο της την Νομοθεσία της Τουρκικής "Δημοκρατίας" και στις 13 Μαρτίου 1939 υιοθέτησε ως επίσημο νόμισμα του "κράτους" την Τουρκική λίρα. 
Πριν συμπληρώσει 10 μήνες ζωής ως ανεξάρτητο κράτος η Δημοκρατία του Χαττάϋ κήρυξε την ένωση της με το Τουρκικό κράτος στις 29 Ιουνίου 1939.
Στις 7 Ιουλίου 1939 το Εθνικό Συμβούλιο της Τουρκίας προκήρυξε την περιοχή σε Τουρκική επαρχία».
 .
Το μικρό ανωτέρω περιεκτικό κείμενο είναι όλη η πολιτική της Σιωνιστικής Σατανικής Τάξης Πραγμάτων εναντίον μας εξ’ ανέκαθεν.
Με την ίδια πολεμική πολιτική λαβή θέλουν να ψευδενώσουν με ψευδοβιώσιμη ψευδολύση την Κύπρον και εντός του κυκεώνα των πολιτικών εξελίξεων από την ίδια Οργάνωση μέσω άλλων φορέων, προσώπων και δήθεν ανεξέλγκτων εκ των ιδίων εκτροπών να απορροφηθεί η Κύπρος από την Τουρκία.
Με την ίδια πολεμική πολιτική λαβή προσρέουν χιλιάδες ψευδοπρόσφυγες εν Ελλάδι, έναν πολυπληθής Δούρειος Ίππος, με σημεία καλύψεως μερικές βάρκες με παιδιά και αφού γεννοκοπούν συνεχώς ή αν γίνει εν τω μεταξύ πόλεμος να μας πλαγιοκοπήσουν, συνεπώς προσοχήν, περικυκλώστε τους, έχετε αυτούς υπό διαρικήν παρακολούθησιν και άμα γίνει πολεμικός σαματάς γνωρίζετε πως πρέπει να αφοπλιστούν με τον μεν ή δε τρόπον. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΑΣΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟΝ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΕΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!
Δεν πρέπει να ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΤΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΙ ΨΥΧΑΙ ΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΑΙ!!!!!
Ω ΕΛΛΗΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ (ΜΗΤΆ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΣΤΙ!)
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: χαττάς σημαίνει ζημία!!!! Τροφή διά σκέψη από τις συγκυρίες!!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου