Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ!!!! Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΡΕΞΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΤΩΡΑ!!!! ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΙ



ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ!!!! Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΡΕΞΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΤΩΡΑ!!!! ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΙ
.
Να πως σκέπτοντε οι εχθρικοί στρατηγοί του Πολέμου:
.
Δημιουργούν χάος ώστε να καταπέσει το ηθικό, να μας συγχύζουν, να μην ξέρουμε από πού να αρχίσουμε. Να μας απασχολούν με πούστικα σύμφωνα συμβίωσης και άλλα περισπαστικά γεγονότα.
Εσείς ηρεμείστε, τρέξετε αγοράστε όσα όπλα μπορείτε, κάνετε εισαγωγές, αγοράστε υλικά για αυτοσχέδια όπλα, μάθετε την τέχνη της παγίδας, της διαφυγής, της καταδρομής. Μάθετε να είστε ψύχραιμοι και να κτυπάτε αλύπητα τον εχθρό, όλα τα άλλα είναι για τους μαλάκες!
.
Αγοράστε και αποθηκεύσετε φάρμακα και τροφές μακράς διαρκείας εντός και εκτός οικισμών σε κοντινά και μακρυνά μέρη, ήτοι στην ίδια γειτονιά ή την παραπέρα αλλά και από την Αθήνα έως την Πελοπόνησσο, στα χωριά, κοντά σε θάλασσα, βουνά, λαγκάδια κ.α..
.
Το κυνηγετικό μπορεί να σκοτώσει τον τζιηχατιστή και να του πάρετε το αυτόματο.... το ίδιο μπορεί να συμβεί με το μαχαίρι ή τις λαβές παγκρατίου (αριανών = πολεμικών τεχνών με γυμνά τα χέρια).
Οι εχθροί θα κτυπήσουν εξ εντός και εκτός Ελλάδος και Κύπρου. 
.
Τουτέστιν, κάμετε το ίδιον, αφήστε στην πάντα τα κόμματα και όποια άλλη μαλακία που σας δέρνει και ενωθείτε ως άνθρωποι, συγγενείς, φίλοι. Κτυπήστε τους πονηρά, αλύπητα, χωρίς δυσταγμό. Για Του Χριστού την πίστη την μεγάλη, την πατρίδα, την οικογένεια!
Προσεύχεστε καθημερινά, σκέπτεστε και δράτε καθημερινά, μάθετε με τι πρέπει να τρέφεστε για να αντέχετε και ούτως ή άλλως μάθετε να αντέχετε ως αντάρτες με στομάχι μυίγας, καρδία τίγρη και πόδια λαγού! Δεν έχετε άλλη επιλογή. Επιβίωση ή θάνατος!!!!
.
Ο Μέγας Μιλτιάδης είπε στους στρατιώτες του πριν την μάχη με τους Πέρσες: «αυτοί αν χάσουν έχουν πατρίδα να γυρίσουν εμείς δεν έχουμε πού να πάμε». Το καταλάβατε αυτό μαλάκες όσοι εξ υμών ασχολείστε με κόμματα και ψευδοφιλανθρωπίες. Το παιχνίδι του βλάκα που τον πειάνουν άπραγο στα πράσα παίζετε νοοαυνανισταί!
.
Να πως θα έρθει το κακό.
.
Γενική κρίση, γενική σύρραξη, γενική αιματοχυσία σε πλαίσια όπου θα γενικευτεί.
Οι προφητείαι επαληθεύονται να πως!
.
Τα εξαμίλια ως τόπος καυγά για τους λαθρομετανάστες και την διεκδίκηση της άκρης του Αιγαίου στα σύνορα της Μικρασσίας μας. Και όχι για το πετρέλαιο. Προωθείται από την Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να συμπλακούν Έλληνες και Τούρκοι και να γίνει αιματοκύλισμα.
.
Σημειωτέον ότι οι Εβραίοι γενοκτόνησαν την Αραβία και τώρα θα συνεχίσουν με την γενοκτονία Ελλάδος και Τουρκίας. Και εν προεκτάσει Βαλκανίων και Ευρώπης αφού αυτό είναι το σχέδιον, έκαστος να σφάζει τον άλλο για να νικήσουν αυτοί και ο Σιωνιστής Αντίχριστος των.
.
Εμείς όμως, οφείλουμε να επιβιώσουμε και επιβιώσουμε!
.
Πτώση της ελληνικής κυβέρνησης ή πλήρης χαοτική αδράνεια, απραξία ή συγχυστική αντιφασκική πολιτική όπως προλέγει η προφητεία για πολιτική ανομαλία. Έρχεται αλλά είναι ήδη παρούσα!
.
Το 1/3 των Τούρκων θα σφαγεί είπαν οι προφήται και το 1/3 της Τουρκίας είναι βάση της συνθήκης του Καρς ρωσσικό έδαφος είπε εφημερών ο Μπούτιν! Πως σας φαίνεται αυτό;;;;;
.
Θα έρθει ξαφνικά είπαν, Έρχεται και έρχεται ξαφνικά αλλά με ηλιγγιώδη ταχύτητα.
.
Η Τουρκία στην αρχή θα νομίζει πως νικάει είπαν, οι προφήται. Ήδη νομίζει πως νικάει, κατάρριψε και το αεροσκάφος της Ρωσσίας και πετάσει στα σύννεφα.
.
Είπαν οι προφήται, θα αρχίσει από την Ουκρανία αλλά γρήγορα θα κατασβυστεί η αντιρωσσική εξέγερση της μασσωνίας. Όπερ και εγένετο εν έτει 2014 μ.Χ..
.
Η Ρωσσία διεκδίκησε και έλαβε την Κριμαία. Τώρα διεκδικεί βάσει της συνθήκης Καρς το εν τρίτον της Μικράς Ασσίας, ας την πάρει όλη και ας γίνουμε Ρώσσοι παρά Ευρωπαίοι, Εβραίοι και Τούρκοι. Τουλάχιστον θα έχουμε την κεφαλή μας ήσυχη ότι δεν θα σφαγούμε εν ύπνω! Είμαστε Ομόθρησκοί και Ομόεθνοι, καθότι Τρώες και άλλες φυλές της Ελλάδος μετανάστευσαν χιλιετηρίδες πριν εκεί στα μαύρα χιόνια!
.
Το Γένος μας θα μεγαλώσει είπαν για την Ελληνορθοδοξία οι προφήται. Οι συρρέοντες μετανάστες θα βαπτιστούν και πρέπει να τους το απαιτήσουμε με σθένος, θάρρος και ευγενικό θυμό χωρίς σταματημό. Θα βαπτιστούν και οι Τούρκοι που θα συρρέουν στα μικρασσιάτικα ελληνικά νησιά εν ώρα οργής της ρωσσικής άρκτου. 
.
Η Ευρώπη θα γίνει παραγκούπολη είπαν! Το θέλει το Ισραήλ για να χαθούν τα αρχαιοελληνικά κτήρια, μνημεία, βιβλία κ.α. για να ξεχαστεί η Ελλάδα! Το θέλει και ο Τριαδικός Θεός διότι δεν εκτιμούν οι Ευρωπαίοι την Μάνα τους Ελλάς!
.
Η λύση στην έχθρα εξ ανέκαθεν ήταν ο πόλεμος, ειρήνη ήταν η ακήρυκτη προ+εκεχειρεία και προανακοπή ώστε έκαστον στρατόπεδον να ετοιμαστεί.
Οι Εβραίοι θα νικήσουν για να χάσουν την ψυχή τους! Θα αιματοκυλίσουν την ανθρωπότητα για να αποδείξουν την ανωτερότητα τους έναντι Του Θεού. Αν ήσαν ανώτεροι θα ήσαν ανώτεραι και αι πράξεις αυτών όχι χαμερπείς. Εννοώ πάντοτε τους φανατικούς. 
.
Οι φανατικοί Μωαμεθανοί χείριστοι όλων, δεν αρκεί που είναι κτήνη εγκλήματος είναι και υποδείγματα υπερβλακείας!!!!
.
Με το σπαθί στο χέρι. Το σπαθί είναι ο Άλλος Σταυρός, η Ιερά Ρομφαία.
.
Δεν είμαστε εγκληματίαι είμαστε υποχρεωμένοι να αμυνθούμε όπως είμαστε υποχρεωμένοι καθημερινώς να αυτοταϊζόμαστε!!!! Μήπως διαφωνείτε πως σφάλλω γαρ;;;;;
.
Με την ευλογία Του Τριαδικού Θεού και την Δόξα Αυτού, τραβάτε με θάρρος, ταπεινότητα, σοφία και πνεύμα ευλάβειας προς φίλους και εχθρούς εμπρός. Ετοιμαστείτε. 
.
Δεν επιλέξαμε εμείς τον πόλεμο η μοίρα τον επέλεξε!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου