Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΜΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΩΡ 007! ΧΑΧΑ! 666. ΕΠΟΧΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ

ΜΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΩΡ 007! ΧΑΧΑ! 666. ΕΠΟΧΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ
.
Θυμάστε ποσάκις σας είπα ότι η προηγμένη μορφή μικροψήγματος θα είναι γονιδιακή; Δηλαδή θα εισέρχεται εντός των γονιδίων σας και δεν θα μπορείτε να την αποχωρηστείτε. Πως το κατάλαβα; Έβαλα τον νου μου σε περισυλλογή συγκρίνωντας τα φρικαλαία γεγονότα όπου περιγράφει ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος ότι θα χαρακτείς με μία ανεξίτηλη σφραγίδα.
.
Τι μπορεί να είναι πιο ανεξίτηλον από το να κουβαλάς το μικροψήγμα σε όλη τη γονιδιακή σου δομή.
.
Επίσης, η απλή χάραξη του αριθμού 666 όπως φαντάζοντε κάποιοι δεν αρκεί για να χαθεί η ψυχή σου χωρίς να δύνασαι να αντιδράσεις ή μετανοήσεις. Κάποιοι κάνουν δερματοστιξία τον Σατανά στην ράχη ή στους βραχίωνες τους και ο Θεός τους συγχωρεί, όταν μετανοήσουν, πως να μην συγχωρεί ένα αριθμόν που στο κατώ κάτω της γραφής είναι δικός Του, ο Ίδιος τον έφτειαξε όπως και τον 667 ή 665, σωστά; Δεν έφτειαξε δα και τίποτε ο Διαβολάκος!
.
Άσε που όπως σας εξήγησα ο 666 είναι ιερός αριθμός της Παλαιάς Διαθήκς, οι ιερείς μας δέχοντε εντός του αναλλοίωτου Κανόνος της Εκκλησίας αλλά αντιφάσκουν με να τον δαιμονίζουν. Είναι ιερός επειδή είναι ο αριθμός του Ισογώνιου Ισοσκελές Τριγώνου με τις 60 μοίρες έκαστη γωνία = 606060 και αφαιρετέων των μηδενικών βάσει Αριθμολογικής Συναρτήσεως μας κάνει 666. Ούτε οι Εβραίοι δεν ήξευραν τον λόγον της ιερότητος του 666 αλλά τον τηρούν. Πρόκειται περί μυστικόν όπου ανέλσυσε 25,000 π.Χ. ο Έλλην Ερμής ο Τρισμέγιστος.
.
Ο αριθμός αυτός συμβολίζει το Ομοούσιον της Αγίας Τριάδος ή Θείας Τριάδος ως ομόπλευρον, ομογώνιον, ισογώνιον.
.
Τούδε, η πρωτόγονη μορφή του μικροψήγματος του Αντίχριστου διαφημίζεται εντέχνως από την κατεξοχήν σειρά κινηματογραφικών ταινειών της Αντίχριστης Σιωνιστικής Καταστροφικής Τάξης της Φρίκης (Πραγμάτων Φρίκης) ήτοι τον περιβόητον πράκτωρ 007!
.
Ο Κιού εισαγάγει εντός του πράκτορα το "έξυπνον αίμαν" η πλέον πρόσφατη λέξη της νανοτεχλογίας, ώστε να γνωρίζουν οι συμμορίτες του πού ευρίσκεται ανά πάσα στιγμή, ενθουσιάζοντας τα ανυποψίαστα παιδάκια ώστε να γίνουν παρανάλωμα του πυρός του υιού της Απώλειας, εις το απώτερον μέλλον.
.
Ό,τι είναι βλακώδες το καλούν "έξυπνον" = "σμάρτ". Έξυπνες κάρτες, έξυπνος έρωτας, έξυπνη θρησκεία, χαχαχαχα, κ.τ.λ. ευτράπελα και εκτράχηλα της Εποχής της Βλακείας!!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου