Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΕΛΛΑΔΑ. ΛΑΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΑ = ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ. ΙΣΡΑΗΛ ΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΙ

ΕΛΛΑΔΑ. ΛΑΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΑ = ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ. ΙΣΡΑΗΛ ΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΙ
.
Είναι η Ελλάδα άχρηστη πολεμικώς; Πάντως είναι άχρηστη πολιτικώς, οικονομικώς και ΔΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ εξού και έφθασε ο Ελληνιμσός εδώ όπου έφθασε με τα ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ.
.
Πότε θα δράσει ο Στρατός; Και αν δράσει θα αντιδράσει η Τουρκία! Μας την έστησε κανονικώς και με τρόπον η «Ωραία» Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση που τόσον πολύ αγαπούσατε!
.
Ο λαός όμως πρέπει να είναι έτοιμος στρατιωτικώς σε ουλαμούς.
.
Το Ισραήλ δεν δέχεται Μωαμεθανούς Μετανάστες, αυτούς τους σκοτώνει σε Λίβανο, σε Αραβία, τους εξαποστέλλει εις την μισητή Ελλάδα ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, διότι αυτοί δεν ήρθαν μόνον διά να ρημάξουν αλλά διά ν’ αφαιμάξουν και αφανίσουν ΕΣΑΣ/ΕΜΑΣ Έλληνες.
.
Θαυμάζετε το Ισραήλ, μα το Ισραήλ είναι Οικοκύρης του Οίκου του, εμείς είμαστε ζωύφυα τους Οίκου μας. Το Ισραήλ είναι Αυτοκράτος εμείς είμαστε Κράτος Κτηνών του Ισραήλ προς το παρόν!
.
Περιπέσαμε εις την Μαλθακότητα των Ηδονών, των Παραισθήσεων, των Απάτων, των Απατεώνων, των Κομμάτων, των Ιδεολογιών, των Αιρέσεων, της Αντίφασης, της Φλυαρίας (στην Κύπρο μία παροιμία λέγει: «τα πολλά λόγια είναι πτώχεια») και νά μας τούδε, δεν έχουμε πού να κλίνουμε την κεφαλή. Ούτε Τον Θεόν τιμήσαμε και τιμάμε, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΗ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΔΥΝΑΜΟΣ.
Άνευ της επεμβάσεως άλλων συνθηκών με την δράση άλλων χωρών ή παραγόντων Ελληνισμός δεν θα υπάρχει τον επόμενον αιώνα ούτε διά δήγμα.
.
Οι Μετανάστες είναι ο Δούρειος Ίππος του Οδυσσέα και επιστρέφει ως μπούμερανγκ. Ανάμεικτοι με τους αθώους και οι φιλόκακοι δολοφόνοι της Χριστιανικής Ελλάδος.
.
Τουλάχιστον, ν’ απαιτηθεί δυναμικώς να βαπτιστούν. Διότι το πρόβλημα δεν είναι το χρώμα τους, η οσμή τους, η βλακεία τους, αλλά η κουτοπόνηρη εχθρική προς Τον Χριστόν και τους πιστούς Του θρησκεία τους. Διάκεινται εχθρικώς εναντίον των Ελλήνων είτε είναι Χριστιανοί είτε ουχί.
.
Διώκουν τον όφι (Μωαμεθανούς) από τον οίκον του τού τον κλέβουν και συνάμα τον στέλνουν σ' εμάς να κλέψει τον οίκον μας και ύστερα να του τον αρπάξουν όπως άλλοτε τον οίκον του. Τάδ' έφη Αντίχριστος Σιωνισμός.
.
Η Κρήτη ν’ αναλάβει ευθύς αμέσως τα ηνία, ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου