Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΚΛΕΙΔΩΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!




ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΜΑΣΣΩΝΟΤΥΡΑΝΝΟΚΡΑΤΙΑ;;;;;
.
ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΚΛΕΙΔΩΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!
.
Οι ανεύθυνοι και οι προδότες ΨΕΥΔΟΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΙ εν γνώσει ή εν αγνοία των με χίλια διαφορετικά λόγια λένε ΛΥΣΗ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΙ' Ό,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ.
.
Ας υποθέσουμε ότι ήρθε η ΛΥΣΗ που θα καταργήσει ΚΛΕΙΔΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ, ήτοι την ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αν μετέπειτα υπάρξει διαφυλετικό ή διαθρησκευτικό πρόβλημα εξ υπαιτιότητος και και κακόβουλης προθέσεως της άλλης πλευράς ή της οιασδήποτε άλλης πλευράς εν κρυφώ ή εν φανερώ, ποίος το λύνει; Οι ΝΑΙΝΑΚΗΔΕΣ; Το ΔΗΣΑΚΕΛ; Το παρακλάδι του ΔΗΣΥ, 3Ε, ΗΠΑ, Τουρκίας και Ισραήλ παρακομματίδιον ΟΚ; Ποίος; Αυτοί θα τρέξουν στο εξωτερικό να σώσουν το τομάρι τους, θα πολεμήσουν οι Πατριώτες και θα απαιτήσουν οι ριψασπίδες και προδότες, αν σωθεί ο τόπος να επανακυβερνήσουν για να τον επαναχάσουσι. 
.
Εις τα μνμόσυνα των ηρώων οι Πολιτικοί = Προδότες καταθέτουν κατά προτεραιότητα στέφανους και κατόπιν οι στρατιωτικοί, αλλά όποτε έρχεται ο πόλεμος οι Πολιτικοι προσφεύγουν εις την αλλοδαπήν ενώ οι στρατιωτικοί άγουν άρον άρον εις τα ορύγματα του μετώπου. Οι Πολιτικοί είναι οι μόνοι όπου πρέπει να απαγορεύεται να καταθέτουν στεφάνους επάνω σε ηρωικούς τάφους.
Βιάζονταν να αντρέψουν τον Μακάριο και ήρθε ο Μεγάλος Τούρκος! Χάθηκε η ήμισυ Κύπρος!
Βιάζοντε να καταργήσουν και την υπόλοιπη Κύπρο....
.
Σκότωναν Μωαμεθανούς Κύπριους και παιδιά εν αδίκω και τώρα εν αδίκω οι ίδιοι παραπατρώτες βρυκόλακες θέλουν να μας παραδώσουν ώστε να μας δικάσουν οι ψευδοπροστάτες των μωαμεθανών θυμάτων από τους ψευδοπαραπατριώτες....
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου