Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
.
Εψές επαρακολούθησα την πολιτική διακομματική αναμέτρηση (διαπαίτηση) των πολιτικών αρχηγών της Ελλάδος. Ειλικρινά παρ' ολίγον να με παρασύρουν και να με πείσουν. Είναι όπως όταν λησμονείς ότι είναι κινηματογραφική ταινεία και νομίζεις πως οι υπεράνθρωποι του Αισχύλου όπου αντιγράφονται πολλές δεκαετίες από την σύγχρονη ξένη λογοτεχνία και το Χόλλυγουντ είναι αλήθεια. Τους ψεύτες, εύγε τους, είναι άριστοι!
.
Πάντως ούτοι ως υπερφασίστες απάντησαν δεόντως εις την Χρυσή Αυγή με υπερφασισμόν. Ώστε να τιμωρρήσουν την Χρυσή Αυγή περί της ηπιότητος και της γλυκύτητος της. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι φασισμός, η ΝΔ δεν είναι φασισμός, η Αριστερά με την Δεξιά και το ενάμισυ εκατομμύριον νεκρούς εν ηλιθίω εμφυλίω πολέμω έν έτει 1946 έως 1955 μ.Χ. δεν είναι φασιστοειδή, αλλά είναι η Χρυσούλλα η Αυγούλλά, χαχαχαχα!
.
Η διαπλοκή, εμπλοκή, περιπλοκή, εκπλοκή, παραπλοκή, υποπλοκή, μεταπλοκή κ.ο.κ. της υποκρισίας εν Ελλάδι και εν Κύπρω βεβαίω και εν Ευρώπει και εν Ηφηλίω απερίγραπτης μηχανορραφίας, διακομβώσεως, κουβαροσυμπλοκής. Αίσχος κυρίοι υποκριταί Γραμματείς και Φαρισσαίοι του Παλαιού και Σύγχρονου Ψευδοευραϊσμού και Ψευδοφιλοθεϊσμού!!!!
.
Έλεγε την αλήθεια ο Σατανάς εις τον Ιάσων Χριστόν ότι του ανήκουν πάντα τα βασίλεια, βεβαίως δεν δυνόταν να είπει ψεύδος εις Τον Θεάνθρωπον αλλά την αλήθεια την είπε ώστε να δελεάσει Τον Υιόν Του Θεού, ο οποίος άξιζει ενώ τα μάταια βασίλεια όπου ήλεγχε και ελέγχει ποσώς!!!!
 .
  • Marios Pirtas fisika den to katalavenoun ta tsontokanala pos i fimosi afton tous odigi se politiki gigantosi
  • Yerimos Panayiotis Ή φίλε Μάριε και δεν το λέγω με υπόνοια αλλά ρητωρικά ώστε να μην παρεξηγηθώ, οδηγούν προς την κατεύθυνση της Χρυσής Αυγής τους ψηφοφόρους, ώστε να λάβει εξουσίαν να επιβάλλει καθαρσην εν Ελλάδι ώστε να εύρουν αφορμή οι Τούρκοι να επέμβουν δήθεν ινά σώσουσι τους Μουσουλμάνους (όχι Τούρκους αλλά Ελληνομουσουλμάνους) την Θράκη όπως έν έτει 1974 μ.Χ. εν Κύπρω. Τροφή διά σκέψην φίλε Πίρτα. 
    .
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
.
ΠΑΝΑΓΙΩΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου