Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

 
 εάν υπήρχε η ελληνοτουρκική φιλία, αλληλοαραβική φιλία, η αλληλοευρωπαϊκή φιλία, η αλληλοαφρικανική φιλία, η αλληλοαμερικάνικη φιλία, η αλληλοασσιατική φιλία και όλων αυτών η διαφιλία πως θα νικούσε ο Εβραιοσιωνισμός;;;;; Βεβαίως όταν έρθει ο Αντίχριστος θα τους συμφιλιώσει όλους αλλά κάτω από το μικροψήγμα/μικροτσίψ και το κράτος διαβόλου του!!!!!
.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
.
ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ:
.
Η Τουρκία είναι το μεταπαίδι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Οι Τούρκοι ίσως να είναι ο μοναδικός λαός όπου δεν υπήρξαν σκλάβοι τα έσχατα 2,000 έτη. Το ηθικό τους είναι ακμαίο και υπερήφανο. Μπορεί ο κοινός Τούρκος να φοβείτο τον ανώτερο εις την ιεραρχία Τούρκο αλλά ποτέ δεν είχε τουλάχιστον φανερό αφέντη μη Τούρκο.
.
Τουτέστιν, ο Τούρκος έχει την ψυχολογία του υπεράνω. Ποτέ δεν θα εισέβαινε η Τουρκία εντός της 3Ε ( Εβραϊκής Ευρωπαϊκής Ενώσεως) διότι δεν ήθελε και ήξευρε ότι θα την στραγγαλίσουν οι Εβραιοευρωπαίοι. Ακόμη και από θέμα εγωισμού και γοήτρου δεν θα εντάσσονταν ποτέ σε αυτήν την μάνδρα που καταδειναστέυει την ήπειρο της Ευρώπης. Από την άλλη οι Έλληνες είμασταν πάντοτε διχασμένοι κατά πόσον θα έπρεπε η Τουρκία να ενταχθεί εντός της 3Ε ή όχι. Οι μεν έλεγαν ότι πρέπει να ενταχθεί ώστε να την δέσει η 3Ε νομιζόμενοι τότε ότι η 3Ε ήταν φιλική προς τα ελληνικά δίκαια και συμφέροντα μέχρι που ανακαλύψαμε ότι ούτε καν περί της δίκαιης επίλυσης του Κυπριακού Προβλήματος δεν ενδιαφέρετο αλλά τουναντίον μέχρι που φθάσαμε εις την Τρόϊκα. Η άλλη ήμισυ μερίδα του Ελληνικού Λαού πίστευε ότι η Τουρκία έπρεπε να παραμείνει εκτός 3Ε διά να μην καταβρωμίσει την Ευρώπη λες και δεν ήταν ήδη καταβρωμισμένη η Ευρώπη από την 3Ε!!!!
Εις τα διαταύτα!!!! Η Τουρκία ουδέποτε ήθελε αν ενταχθεί εντός της 3Ε διότι γνώριζε τι θα πάθαινε. Οι ειτρόποι της 3Ε μετά από τις εκάστοτε συνομιλίες με τους Τούρκους περί ένταξης της Τουρκίας εντός της 3Ε, δήλωναν ότι η Τουρκία ΘΕΛΕΙ να ενταχθεί αλλά εμείς δυστάζουμε, ενώ η αλήθεια ήταν πως η η 3Ε έλεγε εις την Τουρκία ΚΟΠΙΑΣΕ και η Τουρκία καχύποπτα διαγληστρούσε, λέγοντας άσε να το σκεφθώ, να ερωτήσω το βαθύ κράτος, τον Μωάμεθ και άλλες προθέσεις!!!! Αν το δεκτείτε αυτόν όπου είναι η πραγματική αλήθεια θα καταλάβετε την συνέχεια!!!!
.
Η Τουρκία έχει συνάμα ευρωπαϊκό και ανατολίτικο μυαλό. Αυξάνετς πληθυσμιακά ραγδαία, έχει πανίσχυρα όπλα, ανόμαλο έδαφος, έξυπνους και πατριώτες ανθρώπους. Τουτέστιν, δεν είναι εις την κατάσταση της ανοργάνωτης χώρας των αραβικών κρατών, πολύ δύσκολα αλώνεται με συμβατά μέσα. Έχει πιο ετοιμοπόλεμο λαό από τους Ευρωπαίους και κανείς δεν θέλει να θυσιάσει από την Ευρώπη την ζωή του διά να εξυπηρετούντε τα όνειρα των Ρόθτσιηλντ ή οποιωνδήποτε άλλων προτιμάει ο Ευρωπαίος να κάνει πραγματικότητα τις προσωπικές του καύλες και όνειρα ή έστω να υπεραμύνεται υπέρ πίστεως/ή απιστίας και πατρίδος/ή ελευθεριάζουσης ιδεολογίας. Άρα υπάρχει πρόβλημα!!!!!
.
Πρόβλημα εις την πραγματοποίηση της Παγκοσμιοποίησης εις την ευρύτερη περιοχή μας. Οι Άραβες έχουν αλωθεί, οι Έλληνες βάλλοντε εκ των έσωθεν και έξωθεν από ξένους, ημετέρους και ψευδοημετέρους αλλοδαπούς ή και αλλοεθνείς Ψευδοέλληνες και Ψευδοχριστιανούς, άρα τε διά να ενωθεί η σειρά των αλωμένων χωρών από την Αραβία προς την Ευρώπη και να επιτευχθεί ο ΓΠΠ χρειάζεται να καταστραφεί ολοσχερώς και η Τουρκία!!!!
.
Ενόσω υφίσταται εις τα πόδια της ακμαία η Τουρκία δεν έρχεται η Παγκοσμιοποίηση και ενόσω δεν επέρχεται η Παγκοσμιοποίηση δεν επέρχεται μικροψηγματοποίηση (μικροτσιψοποίηση) της ανθρωπότητος και δη της Ευρωπαραβίας και μετέπειτα της Βόρρειου Αφρικής, Καυκάσου και άλλων περιοχών με την σειρά. Συνεπεία τούτου, ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ, ενόσω υπάρχει Τουρκία οι Χριστιανοί Έλληνες και άλλοι λαοί δεν θα εξαναγκαστούν να δεχθούν την στιγματοποίηση με το μικροψήγμα ελέγχου του μυαλού και του συναισθήματος εκ των πιονιών του Αντιχρίστου ή του ίδιου του Αντιχρίστου. Αφού διαλυθεί πλήρως η Αραβία και εκδιωχθεί έκαστος Άραψ θα χαλαστεί το τέμενος του Ομάρ και θα επανακτισθεί ο ναός του σατανιστή Σολομώντα ώστε να κατοικήσει μέσα ο Υπερσολομώντας Αντίχριστος με τις υπερσολομωνικές του λύσεις δι’ ολόκληρον τον πλανήτη. Το χάλασμα ή το ένταγμα του τεμένους του Ομάρ εντός του σολομώντειου ναού δεν μπορεί να γίνει και δεν θα γίνει ενόσω υφίσταται Τουρκία!!!!
.
Δημιουργούντε οι αιτίες, οι αφορμές και οι εύφορες ευκαιρίες ώστε να ολεθροποιηθεί η Τουρκία και δεν θα φαίνεται πως το έκαναν οι Εβραίοι όπως δεν φαίνοντε και τούδε εις την περίπτωση της Τζιηχάντ των Ίσις (ή της Ίσιδος δεν είναι τυχαίο το όνομα, άλλα λέγει εις τους αμύητους και άλλα εις τους μυημένους, ως εκδίκηση της Ίσιδος και όπως ο ΣΥΡΙΖΑ = συν+ρίζα). Η Τουρκία θυματοποιείται μέσα από την απληστία της, η απληστία κάνει τους ανθρώπους ηλίθιους ώστε να διακυνδινέψουν τα βέβαια όπως εις την περίπτωση της ανόητης ανάπτυξης, επένδυσης και του χρηματιστηρίου. Ούτως ώστε να διακυνδινέψει την ακεραιότητα της επιτιθέμενη κατά της Ελλάδος ή πταίουσα επειδή εκπαιδεύει τζιηχατιστές εναντίον των Χριστιανών και άλλων αθώων Αράβων, μην λησμονούμε ότι οι Ίσις γενοκτόνησαν μειονότητες όπου δεν πίστευαν σε Χριστιανισμό ή Μωαμεθανισμό αλλά επίσης γενοκτόνησαν τους Χριστιανούς Άραβες. Ποίος θα έχει αυτές τις αποδείξεις μετά τον ΓΠΠ; Πρέπει να τα κρύψουμε ούτως ώστε να τα επανακαλύψουν οι γενεές του μέλλοντος μαθαίνουσες την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
.
Λοιπόν, εν κατακλείδι, όλες οι ενδείξεις, αποδείξεις, προφητείες, λογικές και συνομωσίες διαπροκύπτουν ότι ο ΔΙΑΛΥΤΗΣ της Τουρκίας θα είναι το Ερυθρόν Γένος = Ρυθρόν Γένος = Ρυσσία/Ρωσσία!!!! Ήδη η Ρωσσία ευρίσκεται εις το υπογάστριον της Τουρκίας εντός της Συρίας και οι ΗΠΑ/3Ε/Ισραήλ κάνουν τα στραβά μάτια διότι παίζεται το σχέδιον όπου τους εξυπηρετεί, είτε επειδή η Ρωσσία δεν έχει άλλη επιλογή ή έπεσε εις την παγίδας τους ή επειδή οι Ρώσσοι/ή Εβραιόρωσσοι μασσώνοι τα προκανόνισαν όλα. Μία προφητεία αναφέρει ότι οι σρατιώτες της Ρωσσίας όταν θα κατακτήσουν το Ισραήλ θα τρελαθούν σκοτώνοντας ο ένας τον άλλον. Από την πυρά και άλλες φυσικογενείς αιτίες ή από τα ειδικά χημικά όπου θα ρικτούν εναντίον τους ή από τους ίδιους εναντίον άλλων σε κοντινή απόσταση ή από προδότες. Η προφητεία αναφέρεται εις την Παλαιά Διαθήκη όταν δεν υπήρχε καν η Ρωσσία ως χώρα και αναφέρετο όταν το Ισραήλ θα επαναϊδρύετο και επανεγκατάστατο εις τα Ιεροσόλημα μετά το 70 μ.Χ. όπου διασκορπίστηκε εις την οικουμένη.
.
Και δι’ όσους αντιλαμβάνοντε την Γλωσσομυστικολογία να μία αποκάλυψη της αποκλειστικής μυστικολιγικής γλώσσας: Πανοικονομία = παν+οικονομία = Πανικονομία = πανικός+νόμος, επειδή οι δύο λέξεις φωνητικά ακούοντε το ίδιον σημαίνει ότι έχουν την ίδια πνευματική προαίρεση, θέληση, ψυχοκατάσταση, προόριση ούτως ώστε η πανοικονομία (παγκοσμιοποίηση της οικονομίας και ένωση αυτής εις έν χρήμα κ.α.) να ισούται με πανικονομία ήτοι με τον νόμον του πανικού και το αντίστροφο ήτοι ο νόμος του πανικού να ισούται ή επέρχεται διά της πανοικονομικοποιήσεως του πλανήτου.
.
Ευηθή αγώνα να έχετε, προσεύχεσθε τακτικά είναι η μοναδική άμυνα, ασπίδα και υπέρτερη υπερδύναμη έναντι των υπερόπλων των ισχυρών.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου