Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Η Ελλάδα, κατηγορείται ότι… καταπιέζει τους «Τούρκους» της Θράκης.

ΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ, ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ: <<ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ>>.
- ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ;

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
MHNYMA zeybeK
“Εάν ακόμη και 75 χρόνια αργότερα οι ιδέες του φωτίζουν τον δρόμο μας, επίσης εάν προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες του και εάν για να προοδεύσουμε και να μπορέσουμε να φθάσουμε το επίπεδο των σύγχρονων πολιτισμών, ακολουθούμε δρόμο υπό το φως του, τότε η 10η Νοεμβρίου δεν είναι η επέτειος θανάτου του Ατατούρκ, αλλά η μέρα που κρατάμε τις επαναστάσεις του στις καρδιές μας”.
Χουσείν Ζεϊμπέκ 10/11/2014
ΤΣΙΠΡΑ , ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΜΠΡΑ
ποιός είναι ο Χουσείν Ζειμπέκ

Δεν ξέρουμε Αν αποτελεί είδηση ή αντεθνική δραστηριότητα των «Τούρκων» (κατά δήλωση τους) βουλευτών του Ελληνικού (;) κοινοβουλίου, αλλά εμείς θα σας μεταφέρουμε σήμερα μια είδηση σχετικά με την δραστηριότητα του βουλευτή Ξάνθης ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Έτσι, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Today’s Zaman με τίτλο «Ο διάλογος για τα δικαιώματα θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα δεινά της τουρκικής μειονότητας ΣΤΗΝ Ελλάδα», κατηγορείται η Ελλάδα ότι… καταπιέζει τους «Τούρκους» της Θράκης. Ιδού τα πιο ενδιαφέροντα σημεία: «Η αναγνώριση της εθνικής ταυτότητας των Τούρκων που ζουν στη Δυτική Θράκη, ή παροχή κατάλληλης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα παιδιά των Τούρκων, η επιλογή των μουφτήδων τους στο Ισκεντσέ και το Γιουμουλτζινέ, η διαχείριση των τουρκικών ιδρυμάτων Και η επιστροφή των περιουσιών που ανήκουν στην τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα αποτελούν σημαντικά προβλήματα που ακόμα αντιμετωπίζουν ΟΙ Τούρκοι της Δυτικής Θράκης».

Στο θέμα παίρνει θέση με δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Επικροτούμε την πρωτοβουλία που ξεκίνησε Στην Τουρκία σχετικά με τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των μειονοτήτων. η Ελλάδα πρέπει επίσης να λάβει παρόμοια μέτρα».

Και βέβαια, η θέση του αυτή ΔΕΝ είναι για μας έκπληξη, άλλα μια ακόμα επιβεβαίωση αυτών που φωνάζουμε τόσα χρόνια, ότι οι «μειονοτικοί» βουλευτές είναι τυφλά όργανα του βαθέως τουρκικού κράτους!
ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Nikos Albanis ΤΣΙΠΡΑ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΧΑΧΑΧΑ!!!!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!
Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου