Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΘΡΟ+ΒΙΝΤΕΟ.Συρία. Αλήθεια vs Προπαγάνδα Νέας Παγκόσμιας Τάξης

 

Μια γεύση για το πόσο στημένες είναι οι εξεγέρσεις(αμόρφωτος λαός=το καλύτερο πιόνι στα σχέδια των παγκόσμιων εξουσιαστών) και φυσικά αλήθειες που δεν προβάλλονται από τους δημιουργούς κάλπικων συνειδήσεων δηλαδή από τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ.

οι επαναστάσεις γίνονται με το πρόσχημα της ασκήσεως Δημοκρατίας και εκθρονισμού αυταρχικών δεσποτών, αλλά ο πραγματικός τους στόχος είναι αρχικά η δημιουργία χάους και ενός κενού εξουσίας, για το οποίο προσφέρουν αμέσως την λύση: Την εγκατάσταση μιας μαριονέτας, που θα υπακούει στις οικονομικές προσταγές τους..Οι πολίτες αποκτούν πολιτικές ελευθερίες, γίνονται όμως οικονομικά δουλοπάροικοι...

"Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού.
Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους.
Όλα αυτά τα δήθεν "δίκαια του λαού" δεν υπάρχουν παρά μόνο στη φαντασία. Δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα.
Με την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία, που ήταν η προστάτριά του και η φυσική μητέρα τροφός του, της οποίας το συμφέρον είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού. Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός έπεσε στο ζυγό των οποιωνδήποτε, των λωποδυτών που πλούτισαν, οι οποίοι τον καταπιέζουν χωρίς έλεος.--"
 
Νάσος Πάνθηρας 'Αφύπνησις  
Το Ρωσικό κανάλι "Russia 24" με απεσταλμένους στον πόλεμο που διεξάγεται στη Συρία, ξεσκεπάζει την προπαγάνδα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. "Μουσουλμάνοι" από το πουθενά, ζητάνε "ελευθερία" στο όνομα του Αλλάχ, σφάζοντας Χριστιανούς. "Τυφλωμένοι" από τα ναρκωτικά και το μίσος εναντίων των Χριστιανών, γίνονται υποχείριο της Νέας Τάξης και στρατός του Αντίχριστου με αντάλλαγμα μια θέση στον "παράδεισο" περιτριγυρισμένοι από...παρθένες!

Παρακαλούμε διαδώστε το βίντεο και όσοι από σας θέλουν, μπορούν να το ανεβάσουν από το κανάλι τους με άλλον τίτλο.
Δεν αρκεί να το ξέρουμε μόνο εμείς, πρέπει να το μάθουν όλοι!
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου