Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΦΙΛΛΑΝΔΙΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΤΑ/ΚΆΡΤΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑΤΟΣ/ΜΙΚΡΟΤΣΙΨ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!!



Η ΦΙΛΛΑΝΔΙΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΤΑ/ΚΆΡΤΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑΤΟΣ/ΜΙΚΡΟΤΣΙΨ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!!
 .
Οι Φιλλανδοί υπήκοποι εις τα αεροδρόμια τους οφείλουν να δείξουν την πλαστική ταυτότητα τους και συνάμα να πληκτρολογήσουν όνομα χρήση και διαβατική λέξη = κωδικόν προσβάσεως = προσβατική λέξη.
.
Τούτον σημαίνει είναι ότι εάν δεν γνωρίζεις το όνομα χρήστη και την διαβατική λέξη ή κάποιος σου το αλλάξει ή σου το αλλάξουν οι ίδιοι ηλεκτρονικώς θεωρείσαι ότι δεν υπάρχεις και εις το Ηλεκτρονικόν Κράτος του Αντίχριστου ό,τι δεν υπάρχει ηλεκτρονικώς κεκαταγεγραμμένον δεν υπάρχει εις την ζωήν, αν είναι δυνατόν, χαχαχαχα, τέτοια είναι η αντισοφία των αγράμματων εγγράμματων της πονηρής σπουδής της φιλοϋλοφροσύνης!!!!
.
Συνεπεία τούτου, εάν δεν είσαι κεκατεγεγραμμένος ηλεκτρονικώς ή σβυστείς από τα αρχεία θα πρέπει να σβυστείς και από την ζωήν ήτοι να θανατωθείς και αν είσαι αντιδραστικός ή Χριστιανός όπως οι Άγιοι Γεώργιος, Δημήτριος, Προκόπιος, θα θανατωθείς με φιλήδονη τυραννίαν, βάσσανον και επίδειξην και όλοι οι φιλόκακοι θα γελάνε και θα αυνανίζοντε ενώ συνάμα θα υβρίζουν τα Θεία. Κύριε Ελέησον.
.
Ο Σατανισμός θα γίνει η παιδεία τότες και έκαστη ύβρις, βλασφημία, ανομαλία, κακοδοξία θα θεωρείται πολιτισμός πρωτοφάνειας και μεγάλης ψευδοκαλλιτεχνικής συλλήψεως.
.
Η παραφροσύνη θα γίνει το επίκεντρον της ειδωλολατρείας της υλοφροσύνης και δη της κακοδαιμονοφροσύνης και διατί να μην λέγω απευθείας δαιμονφροσύνης; Επειδή η λέξη δαίμων αρχαιοελληνιστί σημαίνει ειδήμων = ειδικός = ιθύνοντας = σπουδασμένος ή κατάλληλος διά το μεν ή το δε τι. Οι κακοδαίμονες εισίν ειδικοί περί των ιδιαίτερων κακίων όπου είναι δαείμονες = ειδήμονες.
 .
Το επίγειον κράτος καθημερινώς καταργεί την θρησκείαν και την ανθρώπινην αξιοπρέπειαν αφού άθρησκος άνθρωπος ισούται με μία μάζα σάρκος και οστών. Το επίγειον κράτος είναι ψευδοκράτος. Το μοναδικόν αληθινοκράτος είναι το Θείον Κράτος.
.
Από τούδε ήρχισε το ξύλωμαν της ευλογίας Του Θεού εν ανθρώποις ευδοκίαν. Από τούδε και εντεύθεν θα καλεστούμεν να επιλέξουμεν μεταξύ κράτους του Αντίχριστου το οποίον είναι εγκόσμιον γήινον και δη θνητόν και Κράτος Του Θεού το οποίον είναι υπερουράνιον άγιον και αθάνατον. Διά να ενταχθείτε εντός του Αντίχριστου κράτους είναι πανεύκολον, απλώς δέχεσθε το μικροψήγμαν/μικροτσίψ, διά να ενταχθείτε εντός του Θεοκράτους είναι πάνδεινον διότι πρέπει να μην ενταχθείτε εις το Αντιχριστόκρατος και συνάμα να υποστείτε όλας τας διώξεις του, τας μαρτυρίας, τας κακουχίας, τας ταλαιπωρίας, τους εξευτελισμούς ακόμη και τον θάνατον. Και ποίος υπολογίζει τον θάνατον όταν μετά από αυτόν ανοίγει η θύρα του Παραδείσου;;;;
.
Καλόν και ευτυχές δύσκολον αγώναν θριάμβου να έχετε!!!!
.
ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΛΙΓΟΙ ΌΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΑΙΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ. ΩΣ ΧΡΥΣΟΣ ΕΝ ΠΥΡΙ ΕΝ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΜΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΕΑΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ = ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ ΗΘΙΚΗΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΑΡΤΗΣΕΙΣ!!!! ΤΑΔ’ ΕΦΗ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΣΩΤΗΡΙΑΣ!!!!
.
ΩΣ ΧΡΥΣΟΣ ΕΝ ΠΥΡΙ ΕΝ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙΩ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΑΠΟΜΕΊΝΑΝΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΩΒΗΤΟΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΝ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΝ ΜΕ ΣΩΜΑ Ή ΣΩΜΑ ΑΥΡΑΣ = ΑΥΡΟΣΩΜΑ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΥ+ΥΠΕΡΔΟΞΑΣΕΙ!!!! ΟΙ ΔΕ ΆΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΘΑ ΛΟΙΩΣΟΥΝ ΩΣ ΣΑΡΚΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΣΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΥΠΑΡΞΕΩΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου