Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΖΙΟΥ ΖΙΤΟΥ. Ο ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!!!!



Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΖΙΟΥ ΖΙΤΟΥ. Ο ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!!!!
.
Διεξήχθηκαν μεταξύ 16-18 Σεμπτεμβρίου 2016 μ.Χ. Παμβαλκανικοί και Παγκόσμιοι Αγώνες Ζίου Ζίτσου εις την Λάρνακα της Κύπρου.
.
Το αγόρι μου αγωνίστηκε εις την κατηγορία – 30 + 27 χιλιόγραμμα/κιλά και είναι της ηλικίας εννέα ετών.
.
Θα εισέλθω απευθείας εις το ψητόν ..... της υποθέσεως .... Επειδή έπρεπε να νικήσει ο υιός ενός διδασκάλου 7 πολεμικών τεχνών και διαιτητής, έπρεπε να αδικηθεί κατάφορα ο υιός μου. Κτυπούσαμε εμείς ήπια δηλαδή όχι επικύνδινα και αντί να λαμβάνουμε τους βαθμούς εμείς τους λάμβανε ο υιός του άλλου με την ψευδοδικαιολογία ότι κτυπούσαμε πέραν του δέοντος. Ενώ σε άλλους αγώνες παιδιά τραυματίζονταν και ημιλυποθυμούσαν οι διαιτητήτες έκριναν ότι τα κτυπήματα δεν είναι αυτούσια πραγματική μάχης, εις την περίπτωση μας ενώ ο αντίπαλος του υιού μου δεν καταλάβαινε καν το κτύπημα ο παχουλός διαιτητής έκρινε ότι κτυπούσαμε αντικανονικώς ούτως ώστε αντί να λαμβάνουμε τους βαθμούς να τους λαμβάνει ο αντίπαλος ως τιμωρρία, χαχαχαχαχα, ωραίον κόλπον!!!!
.
Δεν υπάρχει τηλεόραση επανάληψης των κτυπημάτων όπως εις την ελληνορωμαϊκήν πάλην και την καλοαθόσφαιραν διά να είναι εφικτές οι απάτες.
.
Όλη η κερκίδα έμεινε άναυδη με την παράφορη και σκόπιμη αδικία. Ακόμη και ο πλέον αδαής κατάλαβε ότι υπήρχε σκοπιμότητα και φιλία μεταξύ διαιτητή και διαιτητού προπονητού διά να βοηθηθεί ο υιός του.
.
Ο προπονητής εκπαίδευσε άρτια τον υιόν μου έχει και ο ίδιος το ταλέντον του αλλά δεν σέβομαι τον θεσμόν του Ζίου Ζίτσου εις την αθλητική του κατάσταση, είναι άθλια! Θέλω τον υιόν μου να γνωρίζει αυτοάμυνα. Το Ζίου Ζίτσου δεν βοηθάει σε πανεπιστήμια αφού δεν δίδοντε μόρια, δεν είναι ολυμπιακόν άθλημαν και βρωμάει όπως έκαστη αθλητική διοργάνωση, αυτόν είναι όλον τα άλλα είναι παραμύθια, φαντασιώσεις, ειδωλολατρείς και αφόρητα ψεύδη συμφερόντων και απάτης!!!!
.
Ο υιός μου κατατάκτησε 4ος εις τους Παμβαλκανιακούς Αγώνες Ζίου Ζίτσου ενώ κατά 99% θα έπρεπε να είχε κατακτήσει το χρυσόν μετάλλιον αν δεν είχε αδικηθεί παράφορα σε δύο αγώνες ειδικά εις τον πρώτον αλλά και εις τον τέταρτον, ενώ εις τον τρίτον ενώ τα σημεία ήταν υπέρ του ο ίδιος ανεκδιήγητος διαιτητής πάλευε με την γραμματεία ούτως ώστε να χάσει τον αγώνα κάτι όπου εν τέλει δεν έγινε. 
.
Δεν χρειάζομαι το ψευδοχρυσόν μετάλλιον του Ζίου Ζίτσου, μπορώ να αγοράσω αληθινόν χρυσόν μετάλλιον εις τον υιόν μου, δεν σέβομαι το άθλημα τους, τον θεσμόν τους και κυρίως την υποκριτικήν ηθικήν τους μέσα από τις ευγενικές δόλιες υποκλίσεις τους, χαχαχαχα, δεν θα με ξεγελάσουν, δεν τους σέβομαι!!!! 
.
Είχα διατελέσει γραμματέας σε ποδοσφαιρική ομάδα και αντίκρυσα την βρωμιά των στημένων αγώνων. Όμως εις το Ζίου Ζίτσου αντιμετώπισα χειρότερη βρωμιά, ωμή = κυνική χωρίς περιστροφές και απότομη!!!! Δεν αξίζουν τον σεβασμόν ομοσπονδίες, αθλήματα και οργανώσεις όπου λέγουν άλλα και εφαρμόζουν τα ιδιοτελή συμφέροντα τους, αξίζουν πτύσιμον!!!!
Κάποιος εκεί είπε μπορούν να δείρουν όποιον θέλουν ανά πάσα στιγμή αλλά ένας άλλος είπε, εγώ μπορώ να πυροβολήσω όποιον δή ποτέ ανά πάσα στιγμή , να ο πολιτισμός μας, χαχαχαχα! Πως μπορώ να μην νοιώθω ηλίθιος διά τον Πατριωτισμόν μου όταν οι Συμπατριώτες μου είναι ιδιοτελείς απατεώνες, χαχαχαχα!!!!
.
Η γυναίκα του Καίσαρος δεν πρέπει να φαίνεται μόνον τιμία αλλά να είναι τιμία. Ο συμπατριώτης δεν πρέπει να καλείται μόνον έντιμος αλλά να είναι τω όντι ευπατρίδης εν σχέσει με τους λοιπούς συμπάτριδους του, ηδεμή ο Πατριωτισμός αυτός είναι Καρναβάλι!!!! Χαχαχαχαχα, της μαυρόψυχης άθλιας πόρνης, χαχαχαχαχαχα!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου