Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ! ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ!!!!!






ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ! ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ!!!!!
.
Κακά τα ψεύδη! Ήρθε η ώρα να μαθευτεί η αλήθεια.
.
Ο Κοσμάς ο Αιτωλός περιφερόταν από την Στερεά Ελλάδα και προς τα κάτω νότια εις την Πελοπόνησσον και της αυτής πέριξ νήσους. Εις τούτους τους τόπους τον έταξε η Θεία Πρόνοια Του Αγίου Πνεύματος. Συνεπώς ως επί τω πλείστον αι προφητείαι όταν αναφέροντε σε συγκεκριμμένα σημεία εντάσσοντε εις τους χώρους αυτούς της περιηγητικής (Περιπατητικής κατά Σωκράτην Ηθικής Φιλοσοφήσεως) διδασκαλίας του.
.
Ο Κοσμάς ο Αιτωλός αναφέρει ότι οι Τούρκοι θα φθάσουν έως τα Εξαμίλια τα οποία ευρίσκοντε εν Πελοποννήσω και ουχί εις το Εξαμίλι το οποίον ευρίσκεται εις την Μακεδονία. Όσον περί των δήθεν έξι μιλίων από τις μικρασσιάτικες ακτές έως τις μικρασσιάτικες ελληνικές νήσους, πρόκειται περί ευσεβοποθισμού τινών επειδή δεν πίστευαν εις τα ώτα τους όταν ανάγνωσαν το όνομα ΕΞΑΜΙΛΙΑ!!!!
.
Μυσταγωγικώς κάτι υπαινίσσεται εις τους συγγενικούς συνειρμούς ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ήτοι ΕΞΙ ΜΙΛΙΑ (ΕΞΙ ΜΗΛΙΆ) και ΕΞΙ ΔΑΚΤΥΛΑ ή ΕΞ ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ. Επίσης αναφέρεται ότι το εν τρίτον των Τούρκων θα προσφύγει σκλάβον εις την ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ = συνειρμός με το ΕΞΑΜΙΛΙΑ ή ΕΞΑΜΗΛΙΑ!!!
.
Η Κόκκινη Μηλιά μήπως είναι η Περσία, τα Αραβικά Εμιράτα, το Ισραήλ; Η Μεσοποταμία ώστε ν’ αναφέρεται εις το μήλον του Προπατωρικού Αμαρτήματος; Ή μήγαρις χώρα μακρυνή της μογγολικής ανατολής όπου πρωτοβλάστησε το ερυθρούν μήλον όπως η π.χ. η Κορέα; Ερυθρή γη πάντως έχει η Μαδαγασκάρη και η Αφρική. Ίδωμεν!
.
Κατά τους συνειρμούς των προφητών από τον Μεθόδιον τον τρίτον αιώνα μ.Χ. έως τους σύγχρονους Αγιορείταις, η Τουρκία θα ηττηθεί εις αέραν και ναυς και με τα νεύρα όπου θα έχει θα εξαπολύσει έναν εκατομμύριον πεζικαρέους όπου μέσω του ποταμού Εύρος/Έβρος θα εκτοπίσουν και υποχωρήσουν τους Έλληνες έως τα Εξαμίλια.
Τότε η Ρωσσία θα εισέλθει εντός Κωνσταντινουπόλεως και θα συντρίψουν μαζί με τους Έλληνες τους Τούρκους προσυποχωρώντας αυτούς έως την Κόκκινη Μηλιά.
.
Τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ ευρίσκοντε εν Πελοποννήσω και ένεκα αυτής της επίγνωσης και συμφοράς πλήθη Ελλήνων θα μετανοήσουν ειστρεφώμενοι εις την Ελληνορθόδοξη Χριστιανοσύνη.
.
Ελληνορθόδοξη Χριστιανοσύνη δεν σημαίνει την ιδιαίτερη ιδιοτροπία/αίρεση των Ελλήνων εν σχέσει με Τον Χριστόν αλλά την εκ π.Χ. χριστιανοσύνη της φιλόσοφης Ελλάδος με Τον Χριστόν!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου