Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

ΆΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ: Η ΝΕΑ ΠΑΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!!!!

μάθε την επιβίωση με προσευχή και τέχνη
 
 ΆΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ: Η ΝΕΑ ΠΑΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!!!!
.
Γερμανός καθηγητής προπαρελεύσεως δεκαπέντε ετών, ανάφερε εις τους Ελληνοκύπριους φοιτητές ότι ένα παγκόσμιον πανεπιστημιακόν σύσστημαν επιβάλλει ασφυκτικώς εις τους καθηγητές να διδάσκουν όχι ό,τι γνωρίζουν ή ανακάλυψαν αλλά ό,τι εγκρίνει αυτή η σκοταδιστική άγνωστη γνωστή συμμορία. Συνέχισε πως όσα θα τους ειπεί απαγορεύεται να λεχθούν εντός τάξεως αλλά δεν τον εγνοιάζει, άλλωστε ήταν εξηντάρης!
.
Τους είπε ότι σε 40 έτη εσείς δεν θα λάβετε σύνταξη θα σας την ληστέψουν με ληστρικούς νόμους. Όλοι οι Ελληνοκύπριοι θα απωλαίσετε τους οίκους σας και θα είσαστε άστεγοι επαίτες ολίγης πενιχρής παγιάτικης τροφής.
.
Η λίρα σας και έδειξε με την χείραν του εν ύψει, είναι τόση, όση και η αγγλική λίρα, έχετε την καλύτερη οικονομία της Ευρώπης. Θα σας αλλάξουν την λίρα σας ώστε να σας αλώσουν μέσω των ψευδαισθήσεων του ευρωνομίσματος.
.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι δημοκρατικόν σύσστημαν. Οι αξιωματούχοι διορίζοντε και εκτελούν διαταγές των σκοταδιστών αφεντικών τους με το να διατάσσουν τους κατώτερους τους να εκτελέσουν τις διαταγές. Πρώτον διατάσσουν το ευρωπαϊκόν κοινοβούλιον (Ψευδοκοινοβούλιον).
.
Η κουλτούρα σας θα εξαφανιστεί πλήρως όπως και έκαστον μικρόν κατάστημαν!
.
Οι φοιτητές ακούωντας όλα αυτά τα «κουφά» έσκασαν εις τα γέλια και αντάλλασσαν ανά μεταξύ τους πειράγματα ότι ο καθηγητής χαποπίνει! Ο καθηγητής κουνούσε την κεφαλή σοφά συγχωρώντας την αφέλεια, την άγνοια και την οικομικίστικη αθωότητα των φοιτητών ωσάν να τους έλεγε τα μακρά κοντά θα έρθουν και θα με θυμηθείτε. Πέρασαν μόνον 15 έτη από τότε! Και τα ήμισυ εξ όσων είπε επαληθεύτηκαν πλήρως.
.
Ελληνοκύπριε με την ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ όπου προωθεί το ΔΗΣΑΚΕΛΔΗΚΟΕΔΕΚ και αι λοιπαί μασσωνικαί δυνάμεις της Κύπρου εναντίον του Ελληνοχριστιανισμού, των Χριστιανών, των Ελλήνων και της ανθρωπότητος εν γένει, ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ!!!! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΠΑΣΑ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ, ΓΙΝΟΜΕΝΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΝ ΖΟΜΠΥ ΤΩΝ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΕΡΣΥΜΜΟΡΙΑΣ (ΥΠΕΡΜΑΦΙΑΣ).
.
Η Νέα Παράλυση της Κύπρου θα στοιχίσει τριακονταπλάσια εξ όσου στοίχισε έως τούδε η Ληστοκρατία των κυπριακών κομμάτων εν συντάξει με τις συμμορίτικες/μαφιόζικες κλίκκες της Κύπρου. Τα ίδια ισχύουν αντιστοίχως εν Ελλάδι.
.
Θα πληρώνεις θα πληρώνεις και δεν θα λείπτουν αι δαπάναι της Ψευδολύσεως. Εις το όνομαν της ΨΕΥΔΟΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΨΕΥΔΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΗΤΟΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΙ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΔΙΑΓΩΓΗ ΑΛΛΗΕΥΣΕΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΘΕΟΕΥΣΕΒΕΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑΝ ΚΑΙ ΗΜΙΣΟΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΟΥ ΠΑΜΒΛΑΚΑ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ, ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΑ, ΨΕΥΔΟΗΘΙΚΕ, ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΝΥΔΗΝ (ΚΟΙΛΙΑΝ) ΣΟΥ ΣΚΈΠΤΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΗΝ ΝΗΣΤΙΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΣΑΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΝ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ. ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΙΚΡΑ ΣΟΥ ΔΑΚΡΥΑ ΣΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΨΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΞΟΝ ΤΩΝ!!!! ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΑΝΝΟΝ ΣΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΝ.
.
Πόσοι μύρμηγκες, μυρμηγκοφάγοι, λύκοι εγεννήθησαν εξ αρχής κόσμου; Ποίος εγνοιάζεται, έρχοντε και παρέρχοντε διαπαντός! Ομοίως και οι ζωάνθρωποι! Μόνον όσοι πιστεύουν και αφιερώνοντε εις Τον Θεόν έχουν σημασίαν διά Τον Θεόν είτε σας αρέσει είτε όχι, οι υπόλοιποι έζησαν ό,τι έζησαν δικαίως ή αδίκως εκτός Θεαγάπης και θα παρέλθουν εσαεί με κίνδυνον να καταλήξουν σε διαβολικά κοινόβια.
.
ΕΝΑΝ ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΜΗΝΥΜΑΝ: Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΝΩΣΗΣ ΕΝ ΘΕΑΡΕΤΗ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΓΗ ΔΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΕ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΚΕΝΤΡΙΚΗ, Η ΖΩΗ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΥΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑΝ ΑΙΩΝΙΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑΝ ΓΛΥΚΕΙΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ.
.
Ο Θεός δεν θα σώσει κανέναν επειδή ήταν καλός κομμουνιστής ή δεξιός ή εραστής, ή τεχνοκράτης! Θα σώσει όσους έπρατταν τα πάντα εφ’ ονόματι Του και συμφώνως των δυσνόητων ένεκα μαθηματικού βάθους εντολών Του!
.
Αυτά τα ευπαράξενα θέματα πολύ σύντομα και ήδη διά τους προικισμένους με χάριν, ευλογίαν και αγιοπνευματικόν έλεος θα είναι πολύ ευκολονόητα όπως συνέβηκε με τους Αγίους Αποστόλους εν Αγίω Μυστικώ Δείπνω μετά Υιού Θεού Του Χριστού εκ Αγίου Πνεύματος!!!!
.
Ο Θεός ευβοηθός και ευαρωγός εις ούλους υμών μηδενός εξαιρεμένου!!!!
.
Αναζητείστε και φωτείσει Αυτός υμάς!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου