Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Ξαναχτύπησε πάλι ο Λαπαβίτσας: Ρωτήστε τον Βαρουφάκη τι εννοεί...

Ξαναχτύπησε ο βουλευτής πλέον του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν έχει ασκήσει έντονη κριτική στις επιλογές του κόμματος του.
Αφορμή στάθηκε αυτή τη φορά η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη πως το 60-70% όσων αναφέρει το μνημόνιο θα τα έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο ΒΗΜΑ ο κ. Λαπαβίτσας πήρε αποστάσεις από τη συγκεκριμένη δήλωση τονίζοντας πως αυτό είναι εκτός γραμμής κόμματος που πάντα κατέρριπτε συνολικά το μνημόνιο. Οταν ρωτήθηκε αν εννοεί πως ο υπουργός Οικονομικών είναι εκτός γραμμής κόμματος επέμεινε στη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ για το μνημόνιο.
«Και τι εννοούσε τότε ο κύριος Βαρουφάκης» ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για να εισπράξει την απάντηση «Ρωτήστε τον Βαρουφάκη, θα τον ρωτήσω κι εγώ όταν τον δω».

Παράλληλα ο κ. Λαπαβίτσας επισήμανε πως  πως το κλίμα μπορεί να είναι καλύτερο (αναφερόμενος στις επαφές στο εξωτερικό) αλλά η πραγματικότητα δεν είναι καλύτερη. Τόνισε πως υπάρχουν δυσκολίες, μάλιστα σε κάποια αποστροφή ανέφερε πως τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου