Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΟΥ!!!! .



ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΟΥ!!!!
.
Μην εμπιστεύεστε τα κόμματα. Ο δρόμος της Ελλάδος/Κύπρου μέσα από τα κόμματα και όσων αντιπροσωπεύουν ήτοι Ε.Ε., Η.Π.Α., ΝΑΤΟ, ΤΡΟΪΚΑ, ΥΠΕΡΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, ΜΑΣΣΩΝΙΑ κ.ο.κ.. είναι κλειστός.

.
Ελιχθείτε ώστε να ελιχθεί και ο Ελληνισμός.
.
Η Ευρώπη ήταν πάντοτε πολιτικώς υπερεχθρικός έναντι των Ελλήνων, χείριστος και των Μωαμεθανών.
.
Ο Ελληνισμός εις τον τόπον του είναι περικυκλωμένος από εχθρούς.
.
Σκεφθείτε ωσάν Ιάπωνες με το ξίφος ανά χείρα, και διαλογιστείτε διατί τους μισούν οι εχθροί μας, πως το γνωρίζω, δεν του παρόντος κειμένου και είναι εν μέρει μυστικόν, υπάρχουν λόγοι να μην αναφερθούμε εις τούτον.
.
Σεβαστείτε την γλώσσα σας, τι σόϊ άνθρωποι είστε; Απόγονοι Ημίθεων που καταντήσατε αναίσθητοι κυνικοί όνοι; Κύριε Ελέησον!!!!
.
Σεβαστείτε τους θεούς σας και Τον Τριαδικόν Θεόν ή Θεόν Του Ουρανού όπως τον καλούν οι Μογγόλοι, Ιάπωνες, Αρχαίοι Έλληνες με τον Γενάρχη των θεών Ουρανόν κ.α.;
.
Προσευχηθείτε και μην απαιτείται, τότε η ευχή και ευλογία θα μας κατακλύσει, η χώρα μας θα ελευθερωθεί με το άγιον θέλημα Του Θεού επάνω εις το ξίφος μας.
.
Μην σκέπτεστε πολιτικά η σκέψη αυτή απότυχε προπολλού, μας βούλειαξε, μας βουλειάζει, μας αλληλοσκότωσε με εμφύλιες αλληλοσυγκρούσεις ουκ ολίγες φορές, ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ Ή ΔΕ ΜΗ ΛΗΣΜΟΝΗΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, Η Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΣ. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟΝ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου