Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ



ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
.
Ο βάρβαρος εις την χριστιανική ή ελληνιστική ηθικοκεντρική ορολογία σημαίνει ΑΔΙΚΟΣ, ΚΑΚΟΘΗΡΙΩΔΗΣ, ΔΟΛΙΟΣ.

.
Η Γερμανία απαιτεί από την Ελλάδα δηλαδή τους Έλληνες ζωή τε ψυχή ώστε να εισπράξει τα άψυχα χαρτιά που ονομάζονται λεπτά. "Καλά ως εδώ".
.
Και το 90% των χρημάτων όπου απαιτεί η σκοτεινή συνομωσία η οποία βάζει μπροστάρη την Γερμανία, ενώ άλλοι υπαίτιοι και αρχιτέκτονες της ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, κρύβονται και παίζουν τις αθώες περιστερές.
.
Εάν βάζαμε και εμείς τόκον διά κάθε ζωή που μας πήραν οι εταίροι οι Γερμανοί και άλλοι, τι μας χρωστάει η Γερμανιά; Και ποίος πρέπει να δώσει εις ποίον;
.
Εάν τα όσα μας χρωστούν δεν θα πληρωθούν ποτέ σημαίνει δεν έχει Θεόν ή Φιλοδίκαιον Θεόν, εκτός αν πληρώνουμε αμαρτίες γονέων, αλλά τούτο δεν σημαίνει ότι ξεχρέωσαν οι δολοφόνοι μας Γερμανοί εν έτεις ΒΠΠ και άλλων δολοφόνων μας.
.
Πόσα αγοράζεται η ζωή; Πόσ' αγοράζεται η ζωή σου Αρχιμισέλλην Σόιμπλερ, πόσα θα την στοιχειωθετούσες ως αξία;;;;
.
Οι Γερμανοί ως λαός αν είχαν ανθρωπιά επάνω τους θα έπρεπε να πληρώσουν όλον το χρέος της Ελλάδος και να δώσουν και άλλα τόσα εις τα ταμεία τους διά το κακόν όπου έκαναν εις τον ΒΠΠ και το ΑΠΠ κ.α. Βεβαίως κανείς δεν έθεσε τούτη την σκέψη με παρρησία, τόλμη και ειλικρίνεια εις τον απλόν γερμανικόν λαόν με την σωστή πλασαρισμένη ευδιαφήμιση, ώστε να αντικρύσουμε τον αληθινόν του αντίκρυπον που θέλω να πιστεύω ότι θα ήταν ΥΠΕΡΜΕΓΑΛΟΘΕΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡ ΜΑΣ!!!
Ή δε μη το να είσαι άδικος είναι χείριστον του να είσαι βάρβαρος, άξεστος, αγράμματος, βλαξ!!!!
.
Όστις δεν διαθέτει ψυχηθική υπόσταση θα γελάσει με αυτήν την ρήση, καϋμενη κολασμένη ψυχή.
Υστερόγραφον: Υπάρχει μία εσχάτη θεία ευκαιρεία διά την Ελλάδα να γλυτώσει από την Ε.Ε., ο Ελληνισμός και έκαστον άλλον έθνος δεν έχει μέλλον εις την Μαφία με το όνομα Ε.Ε., δεν έχει μέλλον η Ελλάς σ' αυτήν κανείς δεν έχει.
.
Η κυβέρνηση Τσιπροσύριζα με την υποταγή της εις την Δεξιά/Αριστερά Φασιστοκομμουνιστικοδικτατορία της Ε.Ε. υπερεπισφραγίζει το τέλος του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΗς ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΔΕ ΚΙ' ΑΛΛΑΧΟΥ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου