Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ο 8Ος ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο 21Ος. ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΠΠ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!

 

Ο 8Ος ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο 21Ος. ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΠΠ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!
.
Κάτω ακολουθεί ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο. Έχοντας υπόψιν μου τα όσα θα σας αναπτύξω παράκατω από το κείμενο, έψαξα να εύρω ακριβώς πως λέγεται η αμέσως πιο κάτω προφητεία, διά να την γράψω με ακρίβεια, την γνώριζα.

.

"ΣΤΟ ΜΕΣΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ" (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ).

.

Μας έδωσε σημάδια χρονικής προσέγγισης ο Άγιος !!!
.
.
Ο άγιος Κοσμάς Αιτωλός έχει προφητεύσει ότι «όλα θα γίνουν στον μεσασμό του ογδόου αιώνος». Πρέπει να δούμε ποιος είναι ο όγδοος αιώνας. Παλαιοτέρα, αλλά και σύμφωνα με την Αποκάλυψη, αιώνας λογιζόταν η χιλιετία. Άρα ο Άγιος Κοσμάς εννοούσε ότι όλα θα γίνουν μεσασμό της ογδόης χιλιετίας και όγδοη χιλιετία είναι αυτή που ζούμε, διότι η μέτρηση των ετών λαμβανόταν με αρχή την κτίση του κόσμου. Για την αρίθμηση αυτή λαμβάνεται υπόψη η μετάφραση των εβδομήκοντα (70) Ιουδαίων, που όμως ήταν εβδομήντα δύο (72), διότι επιλέχθηκαν 6 ραβίνοι μεταφραστές από τις 12 φυλές του Ισραήλ (6Χ12=72), και οι εβδομήκοντα δύο απεφάνθησαν ότι ο κόσμος κτίσθηκε 5508 χρόνια πριν την γέννηση του Χριστού. Οπότε σήμερα έχουμε 7524 από κτίσεως κόσμου (2016 μ.Χ. + 5508 π.Χ.), είμαστε ακριβώς στον μεσασμό του ογδόου αιώνος.
.
Προκύπτει όμως αστραπιαία ερώτημα λογικότατον. Εφόσον ο κόσμος κτίσθηκε το 5508 π.Χ. πως οι αρχαιολόγοι βρίσκουν αρχαιότητες χρονολογημένες παλαιότερα; Ποιος μας λέει ψέματα; 
Απαντώ:  Λένε οι εβδομήκοντα (70) Ιουδαίοι μεταφραστές, που ήταν εβδομήντα δύο (72), όσα ήταν και τα κομμάτια του καταπετάσματος που εσχίσθη στον Ναό του Σολομώντα, ότι ο κόσμος κτίσθηκε το 5508 π.Χ. Χρησιμοποιούν την λέξη «κτίσθηκε» και όχι «δημιουργήθηκε». Ο Δημιουργός μόνο μπορεί να δημιουργήσει, ο κτίστης κάνει «μερεμέτια» εκ των υστέρων από υπάρχοντα υλικά, τα υλικά του Δημιουργού. Οι κτίστες, που λέγονται και τέκτονες, όμως χρειάζονται και κάποιον που να τους κατευθύνει στην κατασκευή του νέου κόσμου, και αυτόν τον αποκαλούν Μέγα Αρχιτέκτων.
Να μη ξεχνάμε:
«Θάρθουν δυο χρονιές η μια πίσω από την άλλη που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας. Γράψτε το για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω» . 
Το 2017 γιορταζουν την ανάσταση του Κυρίου 16/4 ταυτόχρονα Ορθόδοξοι- Καθολικοί !!!http://anargyros61.blogspot.com.cy/2016/12/blog-post_8.html
 
.
Δεν με πείθει η ερμηνεία του συγγραφέα, ότι άλλη η ημερομηνία της δημιουργίας και άλλη η ημερομηνία της κτήσεως, επειδή πρώτον δεν παρέχει οιανδήποτε διαφορά, ούτε προσωπική του ερμηνεία διαφοράς. 
.
Δεύτερον, αν ισχύει η ερμηνεία των ραββίνων, έχει σχέση με κάποιον γεγονός αναβίωσης και αναγέννησης και πρέπει να είναι η εποχή του Κατακλυσμού του Δευκαλίωνος/Νώε = αναγραμματιστί Εών = Αιών και Νέος = νώε = new = νέω, να έγινε εν έτει 5,508 μ.Χ. ήτοι 5,508+2,017 = 7,025. Ο Κατακλυσμός του Δευκαλίων/Νώε έγινε πριν από 7,025 έτη, ώστε να έχουν αμφότερες οι παραδοσιακές ερμηνείες κάποιον λάθος.
.
Ο Κατακλυσμός του Ωγύγου έγινε την όγδοην εποχήν ήτοι πριν από 25,000 έτη. Κάποιοι διαφωνούν. Ο Πλάτων εις τους Νόμους του αναφέρει έναν Κατακλυσμόν 9,600 έτη περίπου πριν την εποχή του, αυτός πρέπει να είναι του Δευκαλίωνος. Περί του οποίου αναφέρθηκε ο Σόλων όταν επισκέφθηκε την Αίγυπτο και ο Πλάτωνας το έμαθε από στόμα σε στόμα. Ο Κατακλυσμός του Δάρδανου υπολογίζεται πριν από 14,000 έτη και ο Κατακλυσμός του Νώε πριν από μεταξύ 4950 και 4000 π.Χ., πολύ κοντά εις τον αριθμόν έτος 5508! 
.
Η κτήση ή ανανέωση και αναβίωση του κόσμου είναι η κτήση του Νέου/Νώε Κόσμου!
.
Οι 12 φυλές από 6 ραββίνους = 72 μας κάνει τον αριθμόν των 72 πυλών προς την Κωφή Γή ήτοι τις οπές του διαπλέγματος της ενέργειας της Γής περί του οποίου θ’ ασχοληθούμε εκτενέστερα άλλη φορά! Ο Ναός του Σολομώντα σχίσθηκε σε 72 τεμάχια του καταπετάσματος, επειδή σχίσθηκε σύμφωνα με την μυστική αρχιτεκτονική, εκ των τεκτόνων, ήτοι ειδικών = ειδήμων = δαϊμονων = δαιμονίων!!!! Πρώτη φορά αποκαλύπτουμε ότι τα δαιμόνια = οι ειδήμονες τέκτονες πρέπει να ήσαν 72!!!! Ένας δαϊμων φορέας δι’ έκαστον ενεργειακό ρεύμα, διά μέσω της μαγικής αρχιτεκτονικής κβαντικής μαθηματικοφυσικής επιστήμης, της μαγείας του βιβλίου «Τα Κλειδιά του Σολωμόντα», αν δεν με απατά η μνήμη μού, όταν το ανάγνωσα έγραφε κάτι διά τα 72 κλειδιά ή κάτι παρόμοιο; Ήμουν έφηβος όταν το διάβασα, πέρασαν δεκαετίες. Όπως και να έχει αποκαλύψαμε ότι τα Κλειδιά είναι Δαιμόνια/Ειδήμονες/Ειδικοί με ειδικότητα, ήτοι ειδικές ζωντανές ενέργειες. Τα Κλειδιά του Σολομώντα θα μπορούσαν να καλούντε τα Δαιμόνια του Σολομώντα ή οι Τέκτονες του Σολομώντα, να διατί η Μασσωνία καλείται Τεκτονισμός και σημαίνει Τεκτονισμός και ο αρχισχεδιαστής καλείται Αρχιτέκτων. Να λοιπόν, όπου τα μυστήρια αππομυστηριοποιούν όχι την δύναμη τους, αλλά την διάταξη της λογικής αυτοεξήγησης της χρησιμότητος και της ποιότητος τους.
.
Διά να καταλάβετε πόσον σημαντικός είναι ο αριθμός 72, επί δύο μας κάνει 144. Αναφέρεται ένας αριθμός σεσωσμένος εκ Του Χριστού, εν καιρώ Αντιχρίστου, 144,000 ψυχών, όπου πριν από δεκαετίες ισχυρίστηκα ότι θα είναι 12,000 από έκαστη φυλή του Ισραήλ. Οι φυλές του Ισραήλ, δεν είναι οι φυλές των Ιουδαίων, αλλά 12 διαφορετικά φύλα απ’ όλον τον κόσμο, όπου ήσαν σκλάβοι της Φαραϊκής (απ’ εδώ και η φάρα/φάρρα; Ήτοι ράτσα = φυλή; Τροφή διά σκέψη!!!!) Αιγύπτου.
Και τώρα εις το θέμα μας; ποίος είναι ο 8ος αιώνας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού; Επειδή δεν ανέγνωσα την Παλαιά Διαθήκη, ούτε την Καινή Διαθήκη, την μανθαίνω με περικοπές πέρα δώθε, και είναι καλύτερο διότι δεν θέλω να την αναγνώσω ως ψιττάκος (παπαγάλος), δι’ εμένα τουλάχιστον. 
.
Επειδή δεν ανέγνωσα την Παλαιά Διαθήκη αγνοούσα την ανωτέρω αφήγηση και την κτήση εν έτει 5508 (= 18 = 9). Εάν ισχύουν τα περί ηλικίας του Νώε/Δευκαλίων, γεννήθηκε εν έτει 6108 π.Χ. αφού ήταν 600 ετών όταν άρχισε να βρέχει και συνεχίστηκε διά 40 ημέρες, και απέθανε 350 έτη μετά ήτοι εν έτει 5158 π.Χ..
.
Η μία ερμηνεία περί του 8ου αιώνα όπου θα συμβούν όσα λέγει ο Άγιος Πατροκοσμάς ο Αιτωλός, είναι η ανωτέρω, απ’ αρχής του Νέου/Νώε Κόσμου του Δευκαλίωνος/Νώε (η αφήγηση της ιστορίας έκαστου αυτών των δύο είναι σχεδόν πανομοιότυπη, άρα είναι το ίδιο πρόσωπο γραμμένη από άλλους συγγραφείς, ακόμη και τα Ευαγγέλια έχουν διαφορές, αλλά η Εκκλησία δεν το έκρυψε, διότι η διαφορά του μεν από το οιονδήποτε δε Ευαγγελιστή συμπληρώνει τα λόγια τους).
Η άλλη ερμηνεία περί του 8ου αιώνα του Αγίου Πατροκοσμά του Αιτωλού, είναι αυτή όπου θα σας αναφέρω ως προσωπική μου ερμηνεία. Ο Άγιος έζησε τον 17ον αιώνα μ.Χ. άρα τε είχε περάσει ο 8ος αιώνας μ.Χ. και δεν υπήρχε πλέον άλλος 8ος αιώνας μ.Χ. να έρθη.
.
Εάν ισχύει η θεωρία ότι ο αιώνας όπου λέγει ο Πατροκοσμάς είναι χιλιετηρίδα, τότε το έτος 5508 είναι η έκτη χιλιετηρίδα π.Χ. και μέχρι το τέλος του 2000 μ.Χ. συμπληρώνεται η 8η χιλιετηρίδα = αιώνας κατά τον ανωτέρω συγγραφέα. Αν πάλαι πρέπει να συμπληρωθούν 8,000 έτη, τότε 8,000 – 5,508 = 2,492 μ.Χ. θα συμπληρωθούν και όντως μεσασμός όπως αναφέρεται ο Πατροκοσμάς αντανακλά την μέση περίοδον τινής χιλιετηρίδος ήτοι 492 έτη. 
.
Προχωρούμε όμως με την προσωπική μου θεωρία. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός κάνει τις προφητείες του περικοπές αίτινες μπορούν να πιντωθούν (συνενωθούν). Επί παραδείγματι, λέγει «τον Πάπα να καταριέστε», θα ιδούμε πάρακατω πως πιντώνεται. 
.
Ο 8ος αιώνας του Κοσμά του Αιτωλού μετράται από το έτος 1204 μ.Χ. οπόταν και έγινε η πραγματική Πρώτη Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους Ενετόφραγκούς, υπό τάς διαταγάς του υπεραιμοσταγούς τότε Πάπα Ιννοκέντιου (Ουννοκέντιου;). Σκότωσε περισσότερους Χριστιανούς εξ’ όσων οι Ρωμαίοι Αυτοκράτορες. Το έτος 1204 λογαριάζεται ως 13ος αιώνας, συν 8 αιώνες ακόμη έχουμε 21 αιώνες, η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ (αφού 13+8=21!). δηλαδή την 3η χιλιετηρίδα μ.Χ., είναι λογικόν αφού ο αριθμός 3 είναι παντού ένεκα Της Αγίας Τριάδος, και την 9η χιλιετηρίδα μετά την κτήση του ανανεωμένου/νώε = νέου Κόσμου του Δευκαλίων/Νώε! Το 9 είναι ο αριθμός της ανανέωσης επειδή η σύνθεση του ελληνιστί είναι εν+νέα = εντός του νέου = του ανανεωμένου!!!! Επίσης 3+9 = 12 = 3, δηλαδή 3 και 9 χιλιετηρίδα αντίστοιχα. 
.
Όταν ο Κοσμάς ο Αιτωλός μας λέγει τον Πάπα να καταριέσται, εννοεί το Ιννοκέντιο, αλλά όχι μόνον! Προχωρούμε να ιδούμε!
.
Στον μεσασμό του όγδοου αιώνα θα συμβούν αυτά, λέγει η παροιμία του Πατροκοσμά. Δηλαδή στα μέσα του 21ου αιώνα μ.Χ.. Όπως και να έχει, τα πράγματα θα γίνουν εις τα μέσα του οιουνδήποτε αιώνα θα συμβούν!!!! Ακόμη μία ευ+διαπίστωση! 
.
Δηλαδή έχουμε ακόμη ολίγα έτη, αφού είμαστε ήδη εις το έτος 2017 αλλά όχι πολλά και τα γεγονότα θα κλιμακώνοντε ολοένα και περισσότερο. Όπως είπα περύσι, οι Εβραίοι ανάβουν εστίες πυρός επί των καρβούνων της φουκούς/φουκούς με την λευκή πάστα στερεού πετρελαίου, μέχρι να κλιμακωθεί το συν+πυρ τους = συμπύρ και να συνενωθούν οι εστίες σχηματίζοντας παγκόσμιο/παγκόσμιο πόλεμο, όπως επί της φουκούς σχηματίζεται ολοκληρωτική πυρκαία.
.
Προχωρούμε και εις το επόμενον και έσχατον συν και έναν φιλοδώρημα! Αναγνώστε το κατωτέρω και θα συνεχίσουμε:
.
«Έχουν περάσει 961 χρόνια από το «Μεγάλο Σχίσμα» της Δυτικής και Ανατολικής Εκκλησίας. Στις 16 Ιουλίου 1054 οι Παπικές αξιώσεις και το Filioque (Φιλιόκβε), οδήγησαν στη μεγάλη ρήξη των Εκκλησιών με διαφωνίες θρησκευτικές, πολιτικές και για πολλούς αιώνες άλυτες. Η φράση «το εκ του Πατρός εκπορευόμενον», εννοώντας το Άγιο Πνεύμα που αναγράφεται στο «Πιστεύω» δημιούργησε ένα αγεφύρωτο χάσμα που οδήγησε σε αφορισμούς και θρησκευτικές ακρότητες. Οι δυο βασικές διαφορές που οδήγησαν στο «Μεγάλο Σχίσμα» Οι αρχικές αιτίες του σχίσματος ήταν οι διαφωνίες σχετικά με την παπική Αρχή. Ο Πάπας απαιτούσε να κρατάει τα ηνία έναντι των τεσσάρων Πατριαρχών της Ανατολής (Κωνσταντινουπόλεως, Αλεξανδρείας Αντιοχείας και Ιεροσολύμων) και να ασκεί κυριαρχική δικαιοδοσία πάνω τους. Από την πλευρά τους, οι τέσσερις Πατριάρχες υποστήριζαν ότι η πρωτοκαθεδρία του Πατριάρχη Ρώμης ήταν μόνο τιμητική και είχε ισχύ μόνο πάνω στους Χριστιανούς της Δύσης. Οι δογματικές διαφορές Μια ακόμα αξεπέραστη δυσκολία υπήρξε το Filioque. H διαμάχη είχε σχέση με τη διατύπωση του Συμβόλου της Πίστεως («Πιστεύω») για το Άγιο Πνεύμα. Το επίμαχο σημείο, όπως διαμορφώθηκε από τις Συνόδους Νίκαιας και Κωνσταντινουπόλεως και ισχύει έως σήμερα στην Ορθόδοξη Εκκλησία, είχε ως εξής: «…και εις το πνεύμα το Άγιον, το Κύριον, το Ζωοποιόν, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον…». Η Δυτική Εκκλησία πρόσθεσε και παράλληλα επέβαλλε τη φράση «Και εκ του Υιού» (Filioque στα Λατινικά), έτσι ώστε το Σύμβολο της Πίστεως να διαβάζεται στο συγκεκριμένο σημείο: «…και εις το πνεύμα το Άγιον, το Κύριον, το Ζωοποιόν, το εκ του Πατρός και εκ του Υιού εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον …». Η διαφορά για τους πατέρες της εκκλησίας είναι τεράστια και αλλάζει το θρησκευτικό δόγμα....”.
.
Πρώτον, δεν νομίζω ότι αλλάζει το δόγμα αλλά πιστεύουμε ότι Τω Αγίω Πνεύματι εκπορεύεται και από Τον Υιόν! Δεύτερον, δεν είναι υποτιμητικόν να λέμε ότι Τω Αγίω Πνεύματι δεν εκπορεύεται εκ Του Υιού; Αφού ο Υιός είναι Ισότιμο Πρόσωπο Της Αγίας Τριάδας και κάθε Πρόσωπο Της είναι Ομοούσιο, τότε κάθε Ένα από Τα Τρία Πρόσωπα είναι και Το κάθ’ Άλλον, τουτέστιν ο Υιός είναι και Πατήρ και Αγίω Πνεύματι και ως Πατήρ αφού είναι Ομοούσιος ο Υιός, εκπορεύει Τω Αγίω Πνεύματι! Εάν ο Υιός δεν εκπορεύει Τω Αγίω Πνεύματι, είναι ως να λέμε ότι δεν είναι Ίσος με Τον Πατέρα, δεν έχει τα Προνόμοια Του Πατέρα και έχει αδυναμία να εκπορεύει Τω Αγίω Πνεύματι, και αυτόν μου φαίνεται έστω και εξ’ αγνοίας βλασφημία και υποβίβαση Του Υιού! Και αν ο Υιός σώζει τους ανθρώπους ως ενσαρκωμένος, αλλά και μάρτυρας προς Τον Πατέρα Του, πως να μην δύναται να εκπορεύσει Τω Αγίω Πνεύματι; Άλλωστε, τεκνοποιήθηκε διά Του Αγίου Πνεύματος και η Ψυχή της σαρκός όπου ονομάζεται Χριστός ή υιός του ανθρώπου είναι Τω Αγίω Πνεύματι, και Το Οποίον έφερε εις την νυδήν/κοιλία Της Παναγίας Τον Υιόν. Επίσης αφού Η Αγία Τριάδα είναι Ομοούσια και όλη μαζί ο Θεός, και όχι μόνον ο Πατέρας, τότε πως είναι δυνατόν το κάθε Πρόσωπον Της να μην εκπορεύει Τα Άλλα Δύο Πρόσωπα Της Αγίας Τριάδος; 
.
Κατά συνέπεια, ο Πάπας είχε δίκαιον, διότι αν λέγαμε Τα Πρόσωπα Της Αγίας Τριάδος με τα ονόματα Έναν, Δύο και Τρία, ή Ύψος, Πλάτος, Μήκος, τότε θα καταλαβαίναμε πως έκαστον Πρόσωπον εκπορεύεται συνεχώς από Το κάθε Άλλον Συμπρόσωπον Του και Συνταυτότητα Του!!!! Αυτόν δεν το κατάλαβε ούτε ο Πάπας!
.
Τότε διατί κάνουν θαύματα οι Ορθόδοξοι αγίοι; Επειδή ο Θεός δεν αρνείται την εξαγιοποίηση του ανθρώπου όπου τηρεί Τον Νόμον Του και Του Θεανθρώπου Υιού, επειδή δεν καταλάβει κάποιες υπολεπτομέρειες, θεμελιώδεις και Άκτιστες γαρ, διότι γνωρίζει ότι από άγνοια και όχι κακοπροαίρεση κάποιοι δεν καταλάβουν αυτά τα νοήματα και αυτές τις αλήθειες. Η θεσπέσια δοξολογία, ευχαριστεία και προσευχή προς Τον Θεόν κάνει τον άνθρωπο άγιον, όχι επειδή τα γνωρίζει όλα αλλά επειδή έμαθε να αγαπά Τον Θεόν και τον συνάνθρωπο του. 
.
Πρέπει ν’ αναφέρουμε ότι η Αθηνά ήτις αντιστοιχεί εις το Πνεύμα του Διά, εκπορεύεται από τον πατέρα Δία, μετά όπου αυτός είχει ωδύνες εντός της κεφαλής και άνοιξε και εξήλθε η Αθηνά. Ο αδελφός της Απόλλων είναι αντίστοιχος Του Υιού, εξού άλφα στερητικό+πολλών = ένας και μοναδικός υιός. Όταν χρησματοδοτούσε εις τους Δελφούς, ελέγετο πως αν δεν θέλει ο πατέρας, εννοώντας τον Δία, δεν χρησματοδοτεί ο υιός, ήτοι ο Απόλλων.
.
Υιός είναι η σύναξη  Του Θεού σ’ έναν μέρος και Πατέρας η άναρχη άκτιστη αρχή, ενώ Αγίω Πνεύματι είναι η απειρότητα η οποία είναι αγαθοπροαίρετη. Η Παναγία είναι πλατυτέρα από τον ουρανό, διότι δέχθηκε μέσα της όλην την ευλογία και δύναμη Του Πατρός διά Του Πνεύματος/Σπερματοζωαρίου Του Αγίου διά να τεκνοποιήσει Τον Υιόν. Είναι ως να λέμε εις την καθημερινότητα ότι ο πατέρας χύνει το σπέρμα/πνεύμα = γονίδια του εντός του κόλπου της μητέρας και γεννάει τον υιόν. Η Παναγία καλείται Απειρόγαμος αλλά πρέπει να λέγεται και ΑγιοΤριαδικόγαμός, αφού εσύναψε γάμο με κουμπάρο τον Αρχάγγελο Γαβριήλ με Την Αγία Τριάδα όπου ήταν εντός Αυτής και ο Υιός Της, Τον Οποίον εγέννησε κατόπιν. Να διατί όταν ήμουν έφηβος έγραψα έναν σύγγραμμα το οποίον έκαψα και δεν θυμάμαι και τι έγραφα μέσα γενικά, με το όνομα «Θεία Μοιχεία». Άλλωστε, ο Θεός δηλαδή Η Αγία Τριάδα, είναι πανταχού Παρούσα και τα πάντα Πληρούσα, ή μήπως είναι διαφορετικού δόγματος από τον ορισμό Πανταχού Παρών και τα πάντα Πληρών; Καταλάβατε το σφάλμα; Διότι αν ο Θεός δηλαδή και τα Τρία Πρόσωπα Της Αγίας Τριάδος είναι πανταχού Παρόντα και τα πάντα Πληρώντα, τότε και όταν εκπορεύεται Τω Αγίω Πνεύματι από Τον Πατέρα εκπορεύεται συνάμα και από Τα Τρία Πρόσωπα και Αυτά Τα Τρία Πρόσωπα εκπορεύουν Τους Εαυτούς Τους ως Μία Τριαδική Θεότητα, ή διαφωνείτε; Αν διαφωνείτε τότε φάσκετε και αντιφάσκετε!!!!
Παρόλα ταύτα ο Πάπας δεν έπρεπε να προχωρήσει εις το σχίσμα, ήταν αλαζονεία του, άλλωστε, κάνωντας τον Σταυρόν με τέσσερα δάκτυλα είναι προσβολή αφού, Τα Πρόσωπα Της Αγίας Τριάδος είναι Τρία και δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνει εαυτόν. Απ’ όταν ήμουν μικρός ένοιωθα πως ο καθένας έχει και σωστά και λάθη, ή δε μή θα ήταν αναμάρτητος, ακόμη και ο άγιος αμαρτάνει ήτοι σφάλλει, αλλά αγιάζει ένεκεν της προσκόλλησης τους εις Τον Θεόν και της μαχητικότητος του να μην ηττηθεί και της φιλαγαπίας τους προς άπαντες. 
.
«Μετά τον θάνατο του Πάπα στις 15 Απριλίου 1054, η στάση του καρδινάλιου Ουμβέρτου έφτασε τη διαμάχη στα άκρα. Υποστήριξε ανοιχτά το παπικό πρωτείο. Ο Μιχαήλ Κηρουλάριος, από την πλευρά της Ανατολικής Εκκλησίας, υποστήριξε ότι ο Πάπας πρέπει να διαπραγματεύεται μαζί του ως ίσος προς ίσο και καταδίκασε όλες τις καινοτομίες της Δυτικής Εκκλησίας. Στην Κωνσταντινούπολη, όταν διαβάστηκαν οι επιστολές του Πάπα, από τους αντιπροσώπους του στην απογευματινή Θεία Λειτουργία του Σαββάτου 16 Ιουλίου 1054, το κλίμα φορτίστηκε. Την ώρα της τέλεσης του μυστηρίου, ο καρδινάλιος Ουμβέρτος κατέθεσε, στην Αγία Τράπεζα του ναού της Aγίας Σοφίας τον αφορισμό του Πατριάρχη Μιχαήλ Κηρουλάριου και αναθεμάτισε ολόκληρη την Ορθόδοξη Εκκλησία. Η ίδια «απάντηση» ήρθε και από τον Πατριάρχη, ο οποίος  στις 24 Ιουλίου 1054 συγκάλεσε Σύνοδο, στην οποία αναθεμάτισε και αφόρισε τους συντάκτες της επιστολής της Δυτικής Εκκλησίας και όλους όσοι την ακολουθούν. Έτσι, αναπόφευκτα  επήλθε το «Μεγάλο Σχίσμα» της Ανατολικής και Δυτικής Εκκλησίας....»

Ο Ος Πατριάρχης Αθηναγόρας και ο Πάπας Παύλος ΣΤ ανακάλεσαν τους αφορισμούς το
.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Αθηναγόρας και ο Πάπας Παύλος ο ΣΤ΄ανακάλεσαν τους αλληλαφορισμούς εν έτει 1965. Έσφαλλαν αμφότερες αι Εκκλησίες και με την ανακάλεση ουσιαστικά δέχθηκαν ότι έσφαλλαν μεν αμφότεροι, αλλά τα λάθη τους ήταν καλοπροαίρετα βάσει πίστεως. Και ο Θεός δείχνει πλήρην επιείκεια όταν σφάλλεις ένεκα καλοπροαίρετης πίστεως διά χάριν Του. 
.
Και το τώρα το ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ! Αφού καταλάβαμε πως ο 8ος αιώνας είναι ο 21ος αιώνας ων διανύουμε και ότι εις τον μεσασμό του θα γίνουν όλα ή και θα έρθη το τέλος, να και κάτι ακόμη! 
.
Το Σχίσμα έγινε 16/08/1054 δηλαδή με το Παλαιό/Πατρώο Ημερολόγιο 29/08/1054. Και 150 έτη μετά έγινε η Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους Ενετόφραγκους και 399 έτη μετέπειται έγινε η Άλωης της Κωνσταντινουπόλεως από τους Τούρκους.
.
Τα χίλια έτη από το Σχίσμα της Εκκλησίας συμπληρώνεται εν έτει 2054. Τότε θα συμβή κάτι! Λέγεται ότι ο Εξαδάκτυλος θα βασιλεύσει με τους υιούς του, 35 ή 36 έτη. Συνεπώς 2054 (όπου είναι τα μέσα = ο μεσασμός του 8ου αιώνα μετά το 1204 μ.Χ., πλην 35 (ή 36) = 2019 (ή αν αφαιρέσουμε 36 = 2018). Να δύο πιθανές ημερομηνίες αναλαβής του Εξαδάκτυλου, εκτός και αν αναλάβει κάπου εκεί κοντά εις τον μεσασμό και όχι πριν, ήτοι συν/πλην το έτος 2054 μ.Χ. Μπορεί και να γίνει μπορεί και όχι, διότι ο Θεός είναι Άναρχος και αναθεωρεί ή μπορεί να σφάλλουμε, ή να θέλει να τ’ αλλάξει ο Θεός επειδή απλά επιχειρούμε να τα ερμηνεύσουμε διά να δοκιμάσει την πίστη μας, αλλά μην λησμονάτε τις ημερομηνίες αυτές και τα όσα είπαμε. 
.
Τροφή σκέψης, 5508+2054=7562 =20 = 2 = η Δευτέρα Παρουσία; Το 7 του 7562 συμβολίζει την αρχή του 72 και το 2 του 7562 το 2 του 72 και την Δεύτερη Παρουσία Του Χριστού, αλλά και την διαίρεση των αγαθών από τους κακούς εν ημέρα Κρίσεως; Αλλά μάλλον, δεν είναι ακριβώς ωσαύτως, αλλά όχι και πολύ διαφορετικώς. Αν ο Αντίχριστος αναλάβει την εξουσία εν έτει 2054 μ.Χ. αν Δευτέρα Παρουσία θα είναι σε 7 έτη όπως προφητεύει ο Ιωάννης ο Θεολόγος, θα λάβει χώρα εν έτει 2061 μ.Χ. (ή 2060 μ.Χ. αν η εξουσία του Εξαδάκτυλου εκλείψει εν έτει 2053 μ.Χ..
.
Πάντως ο Τρούμπ κατά τον Νοστράδαμο θ’ αλλάξει τους νόμους του Βυζαντίου = Ελλάδα. Ο Τρούμπ είναι ο πρόεδρος της ΗΠΑ Τράμπας, και ο Νοστράδαμος αναφέρεται ότι επί εποχεί του θα αλλάξουν οι νόμοι της Ελλάδος, από τον Τσίπρα, και όντως έγινε. Διδάσκοντε τα παιδιά τον σοδομισμό, την αθεϊα, το μίσος προς Τον Χριστιανισμό καλπάζει με άμεση και έμμεση πολύτροπον καταδίωξη. Όταν ο Τσίπρας πήγαινε στην Αμερική όντας καθώς πρέπει υποκριτής σιωνιστομασσωνοκομμουνιστής, ποίον συναντούσε; Ποίον άλλον από τον προδιαγραφόμενον καινούργιο επερχόμενο πρόεδρο, τον Τρούμπ, που του υπόδειξε το πρόγραμμα πως να αφανίσει τους νόμους του Βυζαντίου ήτοι τους Χριστιανικούς νόμους και να τους αντικαταστήσει με βλάσφημους όπως αυτούς όπου περιγράφει ο Ιωάννης ο Θεολόγος εις την Αποκάλυψη. 
.
Και μην νομίσετε ότι έναν εξ’ όλων των ανωτέρων τουλάχιστον δεν θα συμβή. Έστω και κάπως διαφορετικά αλλά με το ίδιο νόημα κάποια θα συμβούν. Συγκρατείστε τα, διότι θα σας δώσουν κουράγιον όταν το διαδίκτυο θα πέσει μαζί με την επίπτωση της ένδειας, του πολέμου, της επιδημίας, της πάσας κρίσεως των αρχών, των αξιών και του Θείου Θυμού. Ο Θεός μαζίν μας!!!!
.
Σώστε τα άρθρα θα σας χρειαστούν, το διαδύκτιον άμα την κλιμάκωση της πολεμικής συρράξεως θα πέσει.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
 
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου