Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΦΟΡΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΗ ΣΑΜΨΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΓΑΜΟΥΣ; ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΝΤΟΙ = ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ!!!!
 .
Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΦΟΡΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΗ ΣΑΜΨΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΓΑΜΟΥΣ; ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΝΤΟΙ = ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ
 .
Περί ποίου λόγου αφορίζεται ένας άνθρωπος από την Εκκλησία; Από αγάπη ή από μίσος; Μάλλον μηδένα εξ αμφοτέρων.
 .
Αφορίζεται λόγω προσβολής προς Τον Θεόν και τους ανθρώπους δεύτερον. Είναι όπως το αγάπα Τον Θεόν και τον πλησίον σου ως εαυτόν.
 .
Η αγάπη είναι παρεξηγημένη έννοια. Αγάπη δεν είναι η αρεσκεία και το κέφι της φιληδονίας και της φιλιότητος αλλά η θυσία υπέρ του άλλου. Η αγάπη είναι συνώνυμον της ηθικής. Η ηθική είναι συνώνυμον της δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη είναι συνώνυμον της προκοπής. Η προκοπή είναι συνώνυμον της αγιότητος κ’ ετούτη της οσιότητος.
 .
Η αγάπη δεν είναι τυφλή μήδε αδιάκριτη μήδε ασυνείδητη και ασυναίσθητη. Η αγάπη δεν εμπεριέχεται εις ο,τιδήποτε άδικον, κακόν, ιδιοτελές, φιλόλαγνον διότι τούτον είναι φιλήδονη νάρκη και ουχί αυτοθυσία υπέρ της υγείας του πλησίον.
 .
Με άλλα λόγια, η αγάπη ήτις αδικεί ή η αγάπη της αδικίας δεν είναι αγάπη, διότι αγάπη είναι δικαιοσύνη και δικαιοσύνη Θεία Ηθική.
 .
Δοκιμάστε, ό,τι δεν συμφωνεί με την ηθική Του Θεού δεν είναι αγάπη ό,τι και αν ισχυρίζοντε οι ανθρώποι. Ο Θεός γνωρίζει την Αλήθεια επειδή είναι η Ουσία Του.
 .
Αγάπη δεν είναι ό,τι μας αρέσει αλλά να κάνουμε το αγαθόν, το θείον, το θεάρεστον, το δίκαιον, το ηθικόν, το έντιμον, το υγειές, έστω και αν δεν μας αρέσει και να το κάνουμε υπέρ των άλλων έστω και αν μας βλάπτει. Εάν αγαπάεις τον εχθρόν σου ως σ’ εαυτόν τότε δεν έχεις τίποτε εχθρικόν εις το Άπειρον Πανσύμπαν.
 .
Καταλάβατε ότι δεν μισούμε ούτε τους κίναιδους, ούτε τους ψεύτες, ούτε τους διαβόλους, ούτε τους παιδεραστές, ούτε τους μέθυσους, ούτε τους οργίλους, ούτε τους φονεύοντες, ούτε τον Κκεμάλ Αττατούρκ, ούτε τους Σιωνιστές, ούτε τον Χίτλερ κ.ο.κ. αλλά τας ιδιότητας αυτών. Άλλωστε, η Του Χριστού ρήσις ουδείς αναμάρτητος υποδηλοί ότι εις εξ απαντός έχει τινές αμαρτίες, αδυναμίες, κακές και ανήθικες ιδιότητες και χρέος μας είναι να αγαπάμε εαυτούς και αλλήλους με τις αμαρτίες των και να προσπαθούμε να διορθώσουμε εαυτούς και αλλήλους. Αυτός όπου αγαπά διά να επανορθώσουμε εν δικαίω και εν αληθείας λόγον, θυσιάζει εκείνα όπου του αρέσουν διά χάριν του σωστού, της ηθικής, του δίκαιου, αυτό θα ειπεί αγάπη!!!! Δεν σφάζεις τους άλλούς σφάζεσαι ή αυτοσφάζεσαι διά χάριν των άλλων. Αυτός όπου αγαπά υπερασπίζεται τον εαυτόν του αλλά απ’ αληθινή αγάπη όχι εξ αυταρέσκειας και ιδιοτέλειας μένος, πάθος και πόθηση.
.
Η κιναιδογαμία ήτοι ο ομόφυλος έρωτας και η νύμφευση των ομοφυλόφιλων διά γάμου δεν είναι ομαλή υπόθεση αλλά ανόμαλη, όπως δύο θετικοί μαγνήτες φυσιολογικώς αλληλαποθούντε.
.
Δεν μισούμε τους κίναιδους αλλά την κιναιδιακή έκπτωση, ξεπεσμό, ανηθικότητα, είναι όπου απεχθανόμαστε.
.
Ο Απόστολος Παύλος ήταν φονιάς του αρχιδιακόνου Στέφανου πριν αγιάσει. Όλοι μπορεί να είμαστε εν βούρκω και να αναπτερωθούμε ηθικώς, ακόμη και ο κίναιδος, ο φονιάς, ο απατεώνας μπορούν ν’ αγιάσουν εάν «πατήσουν εις τον λαιμόν τον εγωισμόν, τα πάθη, την φιληδονία, ώστε ν’ αντιληφθούν και να αισθανθούν την αληθινότητα της αγνότητος».
.
Έγινε ο πρώτος γάμος κίναιδων εις την Κύπρο και κουμπάρος/σύμβαρος ήταν ένας «εθνικόφρονας» ο Σωτήρης Σαμψών. Η εθνικοφροσύνη συνταυτίζεται με την φιληθικότητα, την Ευορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία και όχι με την αρσενοκοιτία (ομοφυλοφιλία).
.
Η αρσενοκοιτία από την Χριστιανική Εκκλησία θεωρείται ως η χειρότερη αμαρτία, άμα οι Αδάμαντος κα Εύα έφαγαν τον απαγορευμένον καρπόν έπραξαν σοδομισμόν.
.
Ερωτώ λοιπόν, τον Σωτήρη Σαμψών τι εκτιμάει περισσότερον τους Νόμους Του Χριστιανικού Τριαδικού Θεού ή τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης οίτινες είναι όλως διόλου ως επί τω πλείστον αντίθετης ηθικής εξ εκείνων Του Χριστού ήτοι Αντιχριστιανικοί. Δεν μπορεί να φιλεί, ν’ ασπάζεται και να υπερασπίζεται Χριστόν και Αντίχριστον, κανέναν εξ αμφοτέρων δεν κοροϊδεύει. Αυτοβλάπτεται όστις είναι υπερασπιστής αμφότερων των διιστάμενων αντιθέσεων όποιες και αν είναι αυτές.
.
Ερωτώ τους κιναιδόγαμους οίτινες θα υιοθετήσουν τέκνα. Θα άγουν εις την Εκκλησία να τα ευεκκλησιάσουν άμα αποσαραντόσουν της γέννησης των; Θα τα βαπτίσουν; Και θα τους αρέσει να κράξει ο ιερέας παρέλαβε μητήρ το τέκνον σου εις έναν εκ των δύο αρρένων όπου προσποιείται την γυναίκα ή έχει γυναικείες ορμόνες ή γυναικείες προτιμήσεις; Η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια, όπως η παιδεραστεία, η κλεψιά, η ψευτιά, η κατάθλιψη, η διαρκής φοβία κ.ο.κ. ΖΗΤΟΥΜΕΝΟΝ  εκ Θεού και εκ πολιτισμού είναι η θεραπεία του ασθνεή και όχι η υιοθέτηση της ασθένειας ως ψευδοϋγεία, μέχρι σημείου να νομίζεται η αρρώστια υγειέστερη υγεία εκ της ίδιας της υγείας, πρόκειται περί παράφρονητικής ανομαλίας. Ο Θεός ζητεί να πολεμήσουμε και εξουδετερώσουμε έκαστος τις εκάστοτε άρρωστες ορμές μας και όχει να τις αναβιβάζουμε και να τις δοξάζουμε ως αιώνιες αθάνατες αξίες. Γίνου ειδωλολάτρης Του Θεού όχι οιασδήποτε ασθένειας, ελλειπτικότητος, ματαιότητος, πάθους, ιδιοτέλειας, τρέλλας κ.α.. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΙΩΝΊΩΣ. ΕΥ+ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΆΝΕΥ ΔΥΣΤΑΓΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΡΟΑΣΘΕΊΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ ΠΤΗΝΑ ΝΑ ΨΕΛΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ.
.
Οι νόμοι της Εβραϊκής Ευρωπαϊκής Ένωσης στοχεύουν εις την αποχριστιανικοποίηση των Ελλήνων και όλης της ανθρωπότητος. Δεν εξηγούντε αλλιώς, να θέλουν να νυμφεύουν κίναιδους. Δεν τους ενδιαφέρουν οι κίναιδοι ως άνθρωποι με ψυχή αλλά ως ζώα τα οποία χρησιμοποιούντε ως θύτες και κυνηγοί εναντίον της δομής των αγνών χριστιανικών εθίμων τα οποία υπήρχαν εις την Αρχαία Ελλάδα, διότι αν η Παλαιά Διαθήκη η μητέρα της Καινής Διαθήκης η Αρχαιοελληνική Φιλοσοφία, Ιστορία και Μυθολογία είναι η γιαγιά της Καινής Διαθήκης.
.
Εάν, οι ιερείς αρνηθούν να βαπτίσουν τέκνον υιοθετημένον από ζεύγος κίναιδων τότε αμαρτάνουν επειδή δεν εξαλείφουν το στίγμα του προπατωρικού αμαρτήματος, εάν πάλαι το βαπτίσουν και το παρδαδώσουν σε αρσενική μητέρα κολάζουν την Εκκλησία και τον περιρέοντα χώρον ώστε να ελκύσουν την οργήν Του Θεού. Κατά συνέπεια, εμπρός κρεμνός κι’ οπίσω ρεύμα. Με αυτήν την τακτική οι Εβραιομασσώνοι εφαρμόζουν εκείνον όπου κατηγόρησε ο Χριστός τους υποκριτές Γραμματείς και Φαρισσαίους Εβραίους, ήτοι επειδή οι ίδιοι οι ραβίννοι δεν μπορούσαν να εισέλθουν εντός του Παραδείσου έκλειναν και την θύρα εις αλλήλους Συνεβραίους των ή άλλης εθνικότητος.
.
Όταν ο ανθρώπινος νόμος επιβάλλεται εις την Θρησκεία δηλαδή Τον Θείον Νόμον η ευσέβεια έχει εκλείψει.
.
Ένας φιλιερός άνθρωπος θεωρεί ανώτερη την θρησκεία από την πολιτεία, ανώτερον Τον Θεόν από τον άνθρωπον, ανώτερη την Ηθική από την Ιδιοτέλεια, ανώτερη την Αγάπη από την Φιληδονία και την Φιλαρέσκειας πάσης φύσεως, χυμού και συνδοιασμού.
.
Ερωτώ τον Αρχιεπίσκοπον της Κύπρου, θα αφορίσει τον Σωτήρη Σαμψών και τους κίναιδους κουμπάρους/σύμβαρους του; Σε τι είναι καλύτεροι από τον Ανδρέα Πιτσιλίδη ή σε τι είναι χειρότερος ο Ανδρέας Πιτσιλίδης; Ποίον είναι το κριτήριον; Μήπως εάν υβρίσω επίσκοπον αφορίζομαι ενώ αν υβρίσω με τις πράξεις μου Τον Θεόν δεν αφορίζομαι; Μήπως αφορίζεται η γλώσσα επειδή κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακκίζει κατά την λαϊκή παροιμία και όχι η κακάσχημη πράξη ήτις συνοδεύεται με καταγοητευτικόν χαμόγελον; Τέτοια είναι η κρίση και διάκριση αρχιεπισκόπου, επισκόπου, πατριάρχου και άλλων;
.
Πότε θα δράσει η Εκκλησία; Δηλαδή πότε θα πάψει να είναι μία βαριεστημένη χορωδία η οποία ναι μεν θεουργεί με την Θεία Λειτουργία ώστε να κατέβει έως τας ψυχάς των πιστών αλλά ο μη αγώνας διά την πίστη σου ισοδυναμεί με εξευτελισμόν της πίστης σου εξ εσένα του ίδιου ως υποκριτής.
.
Εάν η Εκκλησία παραμείνει αδρανής έναντι των νόμων της Εβραιομασσωνίας όπου μάχεται λυσσαλαία να την εξαφανίσει θα είναι υπόλογη εις Την Κρίση Του Θεού διά μη εφαρμογή Ευαγάπης διά χάριν και υπέρ Θεού. Κρίση ιερέων και λαϊκών με αναλογία ευθύνης βάσει θέσεως, διαθέσιμου νου, χρήματος μόρφωσης κ.τλ..
.
Θα έρθει στιγμή όπου θα κριθούμε να επιλέξουμε αναμεσίς του νόμου του ανθρώπου ή μάλλον του διαβολάνθρωπου και Του Θεού και η επιλογή θα οικοδομήσει και την ανάλογη στοά εις την αιωνιότητα, κόλαση/τιμωρρία ή Παράδεισος και Σωτηρία Ψυχής.
.
Φίλε Σωτήρη Σαμψών ως εθνικόφρων όπου ισχυρίζεσαι ότι είσαι, την επόμενην φοράν όπου θα σταθείς δωρικά εντός χριστιανικής ορθόδοξης εκκλησίας σε μνημόσυνα, κηδείες, βαπτίσεις, γάμους, ιορτές, αναλογίστου την διαφορά να είσαι κουμπάρος σε χριστιανικόν ανδρόγυνον γάμον και σε κιναιδικόν ανδρόανδρον ή γυναικογύναικον γάμον. Επέλεξε στατόπεδον! Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ!!!! ΜΆΓΚΙΚΑ ΣΤΑΡΑΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ.
.
Όλοι μας ως Έλληνες και ως Χριστιανοί δεν μπορούμε να θεωρούμε σωστόν και Τον Νόμον Του Χριστού κα τον νόμον του Αντίχριστου μέσω της Εβραϊκής Ευρωπαϊκής Ενώσεως ή δε μη έχουμε πρόβληψα ψυχής, νου, αίσθησης, αντίληψης, συναίσθησης. Καιρός να επιλέξουμε. Ούτως ή άλλως, όταν επιλέγουμε αμφότερα, όταν επιλέγουμε και αγαθόν και κακόν το κακόν επιλέγουμε διότι το αγαθόν δεν ευκαταδέχεται ανάμειξη εις την λερωμένη υπόθεση του κακού και ο νοών νοείτο!!!!
.
Άραγε η Νέα Τάξη Αποτυχημμένων Σατανικών Πραγμάτων εξανάγκασε ανθρώπους να κάνουν πραξικοπήματα και να αναλαμβάνουν την ολιγοήμερη ή πολυήμερη εξουσία και να υποστηρίζουν υπερανήθικους ευρωπαϊκούς και διεθνείς αντίχριστους νόμους;;;; ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΕΛΕΓΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΝ ΔΙΑ ΤΑΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥΝ ΧΡΟΝΟΝ ΑΚΟΜΗΝ, ΠΙΣΤΕΥΣΑΤΕ ΤΟΥΤΟΝ!!!!
.
Εν τέλει και εν κατακλείδει, ο Θεός ας συγχωρέσει όλους μας και ας μην μου βαστάει κακίαν ο αρχιεπίσκοπος επειδή τον καλώ Ττόμυς δε Μπυ, ας μη με αφορίσει. Ούτε ο Σαμψών να μου κρατάει κακίαν επειδή λέγω την αλήθειαν. Ούτε έχω εναντίωση κακίας κατά μηδενός όπου ανάφερα εδωμέσα.
.
Αγαπώ και τους κίναιδους και τους φονιάδες και τους προδότες και τους ψεύτες και τους υποκριτές και τους εχθρούς, αλλά δεν αγαπάω τις κακές ιδιότητες, πάθη, έξεις, πράξεις, αντιλήψεις.
 .
Πάντως η Αποκάλυψη τα λέγει ότι θα συμβούν όλα αυτά τα παράνομα εναντίον Του Θεού και το αρχιβιβλίον των Εβραιοσιωνιστών το παραδέχεται και ο νοών νοείτο!!!! Πότε θα τα αναγνώσετε;;;;
.
Μην μου κρατάτε κακίαν, όχι σκληρά αισθήματα. Ο Θεός μεθ’ υμών!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου