Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗ ΑΝΟΜΑΛΩΝ, ΝΑΡΚΟΫΠΝΩΣΙΣ

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗ ΑΝΟΜΑΛΩΝ, ΝΑΡΚΟΫΠΝΩΣΙΣ
.
Βλέπουμε τους εξ ανέκαθεν ψευδοεθνικόφρονες Ψευδοελληνορθόδοξους να θεσπίζουν τον γάμον κίναιδων όπως ορίζει ο μανιακός όφις του Εβραιοσιωνισμού της Μασσωνίας. Είχαν διά σήμα τους του το αγγελούδι του Μασσωνισμού. Μοίρασαν την Κύπρο, έκλεψαν, ατίμασαν, πρόδωσαν και συνεχίζουν. Οι παλαιοί μάγκες της Κύπρου έλεγαν εις τύπους ωσαύτους ότι εππούστιεψαν, εντούτοις, οι ίδιοι μάγκες όντες βλάκες υπερψήφιζαν εξ ανέκαθεν τους αποκαλούμενους ππούσσστιηες εις την συνείδηση και όχι μόνον λόγω αδιάκριτης βλακείας και κομματικού εγωιστικού φανατισμού.
.
Νυμφεύοντε κίναιδοι και με κουμπάρους (χαχαχαχα) εξευτελίζοντας κάθε ίχνος ΗΘΙΚΗΣ όπως προορίζει ο Μέγας Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος.
.
Ας με συγχωρέσουν οι ιερείς αλλά τα λέγουν Μοναχοί και άλλοι Άγιοι και ο Κοσμάς ο Αιτωλός διά τον κλονισμόν κλήρου και λαού εις τους έσχατους λαούς και ότι κάποτε οι ιερείς θα γίνουν ψευδοϊερεις. ΝΑ ΠΩΣ:
.
Παρότι το τέρας της Εβραϊκής Ευρωπαϊκής Ένωσης το οποίον προλογίζεται εις τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, νομιμοποιεί την ΑΝΟΜΙΑ όπως λέγει η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, τίποτε δεν αναγνώθουν ιερείς και λαϊκοί εξ αυτών ινά ιδώσι του λόγου το αληθές.
.
Λοιπόν, όταν θα προσέλθουν δύο νυμφευμένοι κίναιδοι εις τα γελοία ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ σε Χριστιανική Εκκλησία να βαπτίσουν το υιοθετημένον τέκνον τους, τι θα κάνουν οι ΙΕΡΕΙΣ, προσέξετε την λέξει όπου σας αποκαλούν Ι Ε Ρ Ε Ι Σ όχι ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΑΙ, ΑΛΛΆ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Τι θα κάνετε λοιπόν;;;; Θα βαπτίσετε το τέκνον και θα ειπείτε ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΤΕΚΝΟΝ ΣΟΥ εις έναν εκ των δύο ομοφυλοφιλοπουστοκίναιδων;;;;;;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ;;;; ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥΔΕ ΤΌΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ;;;;;
.
Να η απόδειξη λοιπόν ότι όσοι δεν εμπειστευόμαστε Πατριάρχη, και Αρχιεπισκόπους Ελλάδος, Κύπρου και αλλαχού έχουμε δίκαιον, διότι κωφεύουν, είναι εις το κόλπον ως Τέκτονες οι Φοβοτέκτονες, είναι ανίκανοι, φιλοβολευμένοι και ανάξιοι να ειναι ΠΡΩΤΟΜΑΡΤΥΤΕΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
.
Να η απόδειξη ότι θα πλανηθούν ακόμη και οι εκλεκτότεροι όπως προόρισε ο Χριστός.
.
Να η απόδειξη ότι δεν αρκεί η Θεία Λειτουργία, η Αμφιφιλοπτωχεία, τα Εγκώμεια, τα Μεγάλα Ψεύτικα Λόγια των Ιορτών, ούτε το Φλύαρον Κατηχητικόν, αν δεν έχουμε ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΞΗ, ΟΡΓΗ, ΜΑΧΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΡΤΙΣΤΟΥ. Όσοι δεν δράσουν ως Ιωάννηδες Πρόδρομοι, Αποστόλοι και Ισαποστόλοι σε Κρυφά Σχολεία, σε Πίκνες/Καφενεία, Πλατείες, Γειτονιές, Επαρχίες, Χώρες, θα κριθούν με την ίδια υποκριτική αδιαφορία εκ Τριαδικού Θεού. ΔΟΚΙΜΑΖΕΣΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΨΙΝ, Ή ΤΑ Ή ΕΠΙ ΤΑΝ, Ή ΕΙΣ ΚΟΡΥΦΗΝ Ή ΕΙΣ ΠΑΤΟΝ!!!!
.
Δεν περιμένω να μην είμαι ΜΙΣΗΤΟΣ από εντός και εκτός Εκκλησίας μετά από ταύτα τα λόγια μου. Ούτε περιμένω ότι αυτοί όπου δεν δρουν εφημερών θα αρνηθούν να θέσουν εν γονιδίω αυτών το ΜΚΡΟΨΗΓΜΑ/ΜΙΚΡΟΤΣΙΨ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
.
Αναγνώστε άμεσα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, ότι σχεδίασαν αιώνες πριν γίνεται σήμερα, Αποκάλυψη του Ιωάννη όπου συν τοις άλλοις προβλέπει ότι όταν θα σφάξουν τον ίδιον, τον Ηλία και τον Ενώχ εις Ιερουσαλήμ θα το ιδεί ο κόσμος όλος, πρόβλεψε τηλεόραση και διαδίκυτον 2,000 έτη πριν!!!! Και τους προφήτες σύγχρονους και παλαιούς περί του τι μέλλει γενέσθαι συναμφοτέρως (κούλλου μάτσα) εφημερών.
.
Δεν μισούμε ούτε το φονιά ούτε τον κίναιδον ούτε τον κλέπτη ούτε τον ψεύτη αλλά τις ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΒΑΣΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΩΤΕΙΣΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
.
Δεν γίνεται να είσαστε και Χριστιανοί και Αντιχριστιανοί, με ανόμαλους νόμους να προσβάλλουν ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!!
.
Να με συγχωράτε διά την υπεραμαρτωλή μου υπεροψία εν Χριστώ αδελφός!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου