Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ελλάδα και Κύπρος 2 Νέες Μικρές Ασσίες, το πολύ έως το 2022 μ.Χ.. Δύνασθε να κάνετε ό,τι είσαστε ικανοί ινά το αποτρέψετε;;;;

Ελλάδα και Κύπρος 2 Νέες Μικρές Ασσίες, το πολύ έως το 2022 μ.Χ.. Δύνασθε να κάνετε ό,τι είσαστε ικανοί ινά το αποτρέψετε;;;;
.
Κατάργηση εθνικών στρατών όπως προαγγέλουν τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών (Βίβλος Εβραιομασσωνοσατανιστών). Η Κύπρος γίνεται πειραματόζωον με το σιωνιστικόν δόγμαν Κληρίδη ώστε να αποστρατικοποιηθεί η Κύπρος και να σφακτεί ευκολότερα όπερ εγένετο άλλοτε με τις πρακτικές Βενιζέλου και Βασιλέα από κοινού όπως εφημερών όλων των κομμάτων Κύπρου και Ελλάδος.
.
Φυλάξετε όπλα, μαχαίρια, σκεύη, αναπτήρες, μακρύπνοην τροφήν, βιβλία, πληροφορίες, αναγνώστε αρχαίες και πρωτόγονες πληροφορίες επιβίωσης, επικοινωνίας, διαφυγής, αντίληψης, αντοχής, μάχης κ.α. Μάθετε πού φυτρώνουν απόκρημνα ή κρυφά δένδρα ή χόρτα προς βρώσιν και πού θα εύρετε νήρον (καθαρόν = νεαρόν) ύδωρ. Θα χρειαστούν έως τετελειώσει ο πόλεμος, διότι εις τον καυγάν όπου θα ηρχίσει εναντίον μας και άλλοι θα εμπλακούν, φίλοι εκτός από εχθρούς.
.
Εν Κύπρω η ανάπτυξη με την διαφθορά συνώνυμη. Ισχύει και αλλαχού.
.
Έλληνες μάθετε να πολεμάτε τον πόλεμον δεν σημαίνει μάθετε να είστε μαλάκες αλλά μάθετε να επιβιώνετε και να προβλέπετε τρόπους επιβιώσεως. Ο προφητάναξ Δαυίδ = Διάβιος (βίον Δία = Θεού) δήλωσε εις τον ψαλμόν 32,10 εν έτει 1,000 π.Χ. :" Κύριος διασκεδάζει βουλάς εθνών, αθετεί δε λογισμούς λαών και αθετεί βουλάς αρχόντων". Επίσης από το Ευαγγέλιον: "μωραίνεται λαός θέλει αυτόν απωλαίσει Θεός", τα ίδια είπε ο Στράβων αν δεν με απατάει η μνήμη πρότερον περί Μέγα Αλέξανδρου άπαξ και εγένετο ασεβής προς Θεόν και φίλιους Έλληνας!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου