Τρίτη 19 Μαΐου 2015

19 ΜΑΪΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ/ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ, ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ!!!!


19 ΜΑΪΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ/ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ, ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ!!!!


Αυτήν την ημέρα οφείλουμε όλοι φόρον τιμής προς τους συμπατριώτες και συνανθρώπους μας Έλληνες του Πόντου.

.
Οι ιερείς όφειλαν την τοιαύτην ημέραν όπως και παρόμοιες ημέρες να ευμνημονεύουν τους νεκρούς και ακόμη και τους θύτες διότι ως Χριστιανοί όπου είμαστε αγαπάμε αλλήλους και αγαπάμε εχθρούς, όπως είπε και ο Χριστός. Ο Χριστός δήλωσε ότι μπορούμε ακόμη και να τον προσπεράσουμε εις θείες πράξεις, δεν γνωρίζω αν ο Ίδιος μακάρισε την ψυχήν του Ιούδα αλλά μπορούμε να το κάνουμε εμείς δι' έκαστον Ιούδα. Τούτον δεν σημαίνει ότι θα παραδοθούμε ή δεν θα σκοτώσουμε τον εχθρόν αμυνόμενοι ενεργώντας πότε πρώτοι και πότε κατόπιν πολέμιας επίθεσης αλλά σημαίνει ότι αγαπάμε και τους εχθρούς ως συνάνθρωπους και προσευχόμαστε διά την σωτηρία των ψυχών των, αυτή είναι η ανωτερότητα όχι οποιουδήποτε Χριστιανισμού αλλά του ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!!
.
Οι ιερείς όφειλαν να προσεύχοντε υπέρ αναπαύσεως των ψυχών έμφυλων και άφυλων/αλλοδαπών, φίλων και εχθρών όπου έπεσαν εν δικαίω ή αδίκω κατά τους εθνικούς αγώνες, τις γενοκτονίες, ολοκαυτώματα, σφαγές, εμφυλίους πολέμους κ.ο.κ. Δεν το κάνουν, μνημονεύουν παρά ελάχιστα άτομα, αυτούς τους λαϊκούς όπου προσέρχοντε διά τα ημερομηνιακά μνημόσυνα των συγγενών ή φίλων ή γνωστών. Και οι ιερείς προσεύχοντε διά τους Μητροπολίτας, Επισκόπους, Αρχιεπισκόπους και Πατριάρχες και τους Αγίους εν γένει όπου ιορτάζουν αυθημερόν αλλά ουχί όλους, αν υπάρχει εικόνα εις την εκάστοτε εκκλησία γίνεται μνημόσυνη αναφορά του αγίου.
 .
Οι ιερείς μνημονεύουν τους εν ζωή δεσπότας δηλαδή ευλογούν τα γένια τους και ο νοών νοείτο, δυστυχώς, κάθε φορά λέγουν εις πολλά έτη δέσποτα και άλλα φλύαρα και αυτοαναφερόμενα, αντί να προσεύχοντε ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΝ ΠΑΣΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ;;;;; ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;;;; Όποιος ισχυριστεί πως δεν είναι αληθινά τούτα τα λόγια δεν υβρίζει ή υποτιμάει εμένα αλλά ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ!!!! Η υποκρισία, η αδιαφορία, η προσχηματοποιεία έχει εκπεράσει παν προηγούμενον αναισθησίας, ψευδοθρησκευτισμού και καταφρονητική ψευδοπιστίας.
 .
Λοιπόν Υπέρ αναπαύσεων των ημών Συγχριστιανών, Συνανθρώπων και Συνελλήνων Ποντίων των πεσόντων κατά την αυτών Γενοκτονία, Ολοκαύτωμα με χημικά γερμανικά όπλα παρά χειρών Νεοτούρκων και Τσετών και υπέρ αναπαύσεων των θυτών οίτινων εσκότωσαν, εκατάστρεψαν, εκτόπισαν τους ημών αδελφούς Πόντιους, Αμήν!!!!
 .
Σήμερα διαφημίστηκε το άνοιγμα λογαριασμούεις το ττουίττερ του Μπάρακ Όμπαμα και τα φλύαρα σχόλια αυτού με τον Μπιλ Κλίντον. Αυτά τα πράγματα διαμαρτύρομαι δεν έγιναν τυχαία είναι για να τονίσουν την ανυπαρξία εις το ποντιακόν ολοκαυτωματικό ζήτημα και να δείξουν την περιφρόνηση τους, δεν θα έκαναν έτσι σε άλλες γενοκτονίες ή δήθεν γετοκτονίες διότι τις θεωρούν ή είναι ιδικές τους, αίσχος ύβρις, και μην νομίσετε ότι δεν το γνωρίζουν πως αυτή ημέρα ήταν η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΝ ΠΛΗΓΜΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΕΚ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!!!!
 .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου