Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

Τί του είπε ο φαντάρος που δεν «ψάρωσε» μπροστά στον Αβραμόπουλο.

avramopoulos_3
Επίσκεψη του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου και των αρχηγών ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΑΣΔΕΝ πραγματοποιήθηκε στον Αη Στράτη, με αφορμή τη συμπλήρωση 22 χρόνων από τον θάνατο του πιλότου Ν. Σιαλμά.

Σε κάποια στιγμή ένας φαντάρος που υπηρετούσε εκεί εντυπωσίασε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας με τις γνώσεις του στη φωτογραφία του. Ο Δ. Αβραμόπουλος του είπε ότι αφού υπηρετεί πέντε μήνες στη παραμεθόριο θα πάρει μετάθεση για το υπουργείο καθώς τον χρειάζεται εκεί. Βέβαια ο υπουργός ανάφερε ότι θα πρέπει να δώσουν το «πράσινο φως» και οι αρχηγοί, ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΑΣΔΕΝ, ο διοικητής του στη Λήμνο και μετά να μετατεθεί. Οι αρχηγοί αμέσως απάντησαν θετικά στον υπουργό.
Ο φαντάρος όμως δεν συμφώνησε! Δεν «ψάρωσε», ούτε δελεάστηκε από τον ερχομό του στην Αθήνα. Ως ισότιμος συνομιλητής ο εν λόγω φαντάρος απάντησε ότι δεν φτάνουν μόνο οι αρχηγοί να συμφωνήσουν καθώς πρέπει να του το επιτρέψουν και οι άλλοι συνάδελφοί του ώστε να μη «χωθούν» για να φύγει αυτός για Αθήνα. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος απευθύνθηκε στους άλλους φαντάρους και τους είπε: «Του δίδεται την άδεια να μετατεθεί;» Και όλοι απάντησαν με βροντερή φωνή «Ναι»!
Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»Διαδώστε το!


* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου