Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΣΩΝΙΑ, Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΝ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΙ AC/DC!!!!

ΕΝ ΤΩ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΤΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΟΦΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΤΡΩΓΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΑΡΑ ΤΕ ΤΑΧΑΤΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ! ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!! Ο ΑΥΤΟΦΑΓΩΜΕΝΟΣ ΟΦΙΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΗΤΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΩΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΈΣΩ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΚΟΛΛΑΣΕΩΣ!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΣΩΝΙΑ, Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛΗ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΝ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΙ AC/DC!!!!

Θυμάμαι εν έτει 1988 μ.Χ. μετά την περιφορά του Επιτάφιου πέριξ της Ι. Μ. Αγίας Νάπας και του παλαιού οικισμού ανέβηκα τον ανήφορον προς την μνημειώδη δισκοθήκη εις όλη την Δυτική Ευρώπη The Cave Rock Club η οποία ενευρίσκετο εις αληθινόν σπήλαιον. Τότες οι δισκοθήκες εν Αγία Νάπα άνοιγαν στις 9:00 μ.μ. 9:30 έβαζαν κολλητά/σλόου για να για να μπουν στο ψητόν οι Κύπριοι με τις τουρίστριες…. Ανοίγωντας την θύρα εισόδου αφού πρώτα κατέβηκα τα σκαλοπάτια και έστριψα αριστερόστροφως, ήκουσα ευθύς την ωδή των AC/DC Hells Bells με τους ομώνυμους εν αυτής κώδωνες/καμπάνες. Συγκλονίστηκα με απερίγραπτον πολυσυναίσθημα, από την μια απολάμβανα τον αισθησιασμό των της ωδής και από την άλλη ένοιωθα την κάθοδον εις τον Άδη της αμαρτίας, της ανηθικότητος, της βδελυγμίας και κατάλαβα πως ο κολασμός επέρχεται αργά και σταδιακά όπως σήμερα η σήψη αρχών και η προδοσία της πατρίδος και δη Του Θεού. Ο βάτραχος βράζεται αργά για να μην εκπηδήξει έξωθεν του ζωμολέβητα! Η ημέρα εκείνη με σημάδεψε, με έθεσε σε περίσκεψη και η περίσκεψη σε μακρά και επίπονη έρευνα. Ένοιωθα ότι im going a high way to hell… όπως λέγει η άλλη ομώνυμη ωδή των AC/DC. Ο Διάβολος έσυρε τα δίκτυα τους είς όλους τους δρόμους, στην πολιτική και τον πλούτον την Μασσωνία, στους πτωχούς και ακόλουθους τα κόμματα, στους νέους τον εκλελυσμόν των αρχών όπου άρχισε από το «αθώον» μίνι και πήγε εις την υπανδρειά μεταξύ ανδρών και θα πάει εις την καταραμένη διαστροφή εντός εκκλησιών όπως έκαναν οι Πρωτοδυτικομασσώνοι Ναϊτες Ιππότες εν Εκκλησίας Βυζαντίου. Ο συρμός της Δύσης είναι η αιτία, ίσως περί τούτου η προφητεία ο πάπας θα φταίει αυτόν να καταριέται από τον Πατροκοσμά τω Αιτωλώ. Η καλύτερη περίπτωση να κατανοείσετε τι συμβαίνει εις τον κόσμον και πως άπαντες είμαστε θύματα και προδότες Του Θεού περισσότερον ή ολιγότερον είναι ο διαλογισμός επί της σιγανορεμπέττικης ωδής «το δίκτυν»….!!!!

Ο πρέδρος Ν. Αναστασιάδης δεν άντεξε ν’ ακυρώσει την συνάντηση του στο Ισραήλ την Δευτέρα του Πάσχατος και μετά, αψηφώντας την χριστιανική θρησκεία του Ελληνοκυπριακού Λαού και στέλνωντας υποσυνείδητως ακόμη έναν πολυπολιτιστικόν μήνυμα. 

Βεβαίως θα συζητηθεί πως θα «φάμεν» από κοινού με τους Εβραίους τα πετρέλαια μας. Εννοείται εμείς οι «απλοί» πολιτές δεν θα φάμεν όπως τους άλλους αλλά όπως τους Καραγκιόζηδες: «θα φάμεν και θα πιούμεν και νηστικοί θα κοιμηθούμε» επειδή είμαστε ήδη κοιμισμένοι. Όταν λέμε θα «φάμεν» θα φαν τα κόμματα,σχεδόν τουλάχιστον όλα οι βουλευτοβολευτές και η κυβέρνηση όσοι έχουν θέσεις υψηλές και οι αρχιμασσώνοι βεβαιώς της Κύπρου. Οι Εβραίοι όταν συντρώγουν μαζί σου το κάνουν ως εξής: «εκείνοι τρων και οι άλλοι μυρίζονται αγόγγυστα και δοξολογούν τους αφέντες τους».

Καμμία πετρελαιοφόρα χώρα ο λαός πλουτίζει χωρίς να εργάζεται επειδή διαθέτει ορυκτά ο τόπος του. Στην Αραβία εκτός της Ολιγαρχίας της Πετρελαιοκατάστασης οι άλλοι είναι κανονικοί πτωχοί και μεσόπλουτοι όπως σε άλλες χώρες. Στην Αφρική όπως στην Νιγηρία, την Σομαλία κ.α. όσα περισσότερα ορυκτά έχει η χώρα τόσον πτωχότερον το βιοτικόν επίπεδον ανά κεφαλή. Στην Νορβηγία ο μισθός είναι ισχυρός αλλά το 40% και πλέον συνάττεται από τις εξαναγκαστικές συντάξεις και άλλα ποσά από φόρους. Εργάζεσαι και είσαι κανονικός ημιπλούσιος εργάτης ως δημόσιος υπάλληλος στην Κύπρο που πολλοί αυτοκαλούντο ημιεπιχειρηματίες!!!! Η διαφορά στην Νορβηγία είναι πως με τις συντάξεις τους οι άνθρωποι άμα τη αφυπηρετήσει τους μπορούν να έχουσι αρκετά για τροφή και μερικά ταξείδια, εξού και διαμένουν σε σκανδυναυικά ξενοδοχεία της Μεσογείου και αλλαχού πολυμηνώς. Τα ίδια ωφελήματα είχαν και έχουν δημοσιοι υπαλλήλοι ως γνωστόν εν Κύπρω και εν Ελλάδι παλαιότερα δίχως να τα δικαιούνται, αφού το κράτος σκόπιμα δανείζετο για να τους υψηλαμοίβει με σκοπόν να υπάρχει η αιτία της πτωχεύσεως του, ενώ στην Νορβηγία και Σουηδία είναι μέρος του μισθού από τον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα είναι τόσον πολλές οι εισπράξεις από τις κοινωνικές ασφαλίσεις όπου ο γέρος της Σκανδυναυίας θα περάσει χάρμα τα γεράματα του αλλά δεν θα μπορέσει ποτέ να πάρει εις συντάξεις τα όσα έδωσε εκτός εάν φτάσει τα 120 έτη ζωής!!!! Αυτόν το σύσστημα είναι το ιδανικότερον αλλά μην αυταπατείστε δεν πρόκειται να εφαρμοστεί εν Κύπρω ούτε με βόμβες, θα τα φάνε μόνοι τους, μαζί επί σκοπού και την υποθηκευμένη Κύπρο και οι πτωχοί Κύπριοι άξιον απορίας αν θα ζήσουν όπως και οι άνεργοι ενώ οι πλούσιοι θα πτωχεύσουσι. ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑΝ!!!! ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΟΝ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!!

ΚΑΙ Νύκαρε Αναστασιάδη όχι να σου γελάσουν οι Αντίχριστοι (διότι περί τούτου πρόκειται να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, τα σύκα σύκα και την σκάφην σκάφην) οι Εβραίοι να σε μυήσουν εις τον 32ον βαθμόν Μασσωνίας, διότι αφού σου φιμώσουσι τους ομματούς και σε περιστρέφουν προς τ’ αριστερώς εντός της στοάς υπό εκτυφλωτικού εωσφορικού φωτός ως σύμβολον Εωσφορικής Επιφοίτησις/Επιφύτησις ψέλνωντας σατανικεκστατικούς υποποιητικούς ύμνους προς τιμήν του Εωσφόρου και με τις υπνωτιστικές παρρησίες τους σου υποβάλουν εν υποσυνειδήτι την διαβολική βλάσφημη μαγεία τους όπου θα χρειάζεται απανωτούς εξορκισμούς με την σύμφωνη γνώμη της κατέχοντας ψυχής για να επαναπατριστεί εις την αγνή καλοσύνη και θεία ευγένεια και αγάπη, κατόπιν σου ξεφιμώνουν απότομα τους οφθαλμούς και εκεί η ζάλη και η εκτύφλωση σου προξενούν εν υπνώσι δέος, τρόμον και σφηρυλάτηση των όσων ψέλνουν οι αδελφοί Μασσώνοι. Ευθύς αμέσως απαγγέλλεις το ιδικόν τους ΠΙΣΤΕΥΩ ως νεοβαπτισθείς εις το ψευδοφώς τους και αφού μιμούνται τον Χριστιανισμόν. Το ΠΙΣΤΕΥΩ τους λέγει απεταξάμην εξ έκαστης ρινίδος Χριστιανισμού, υβρίζει Τον Θεάνθρωπον Χριστόν με τις πιο απαίσες παραινέσεις και λέγει πως ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΙΣ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ (που είναι ο ψευδοθεός) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΝ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΝ. ΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΕΥΠΡΟΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ!!!! 

Πρόσεξε Νύκαρε διότι η αγαπημένη τους ώρα να μυούν ειδικά τους Χριστιανούς εις τον 32ον βαθμόν του Τεκτονισμού είναι την ώρα του Καλόλογου/Ανάστασις όταν ο ιερεύς λέγει Χριστός Ανέστη εκ νεκρών θανάτω θάνατον πατήσας και της εν τοις μνήμασοις ζωήν χαρισάμενος…………….. Όποιος τους κάνει το χαττήρι ή εξαναγκασθεί να κάνει κάτι τέτοιον του δίνουν ό,τι θέλει αλλά του παίρνουν την ψυχή. Εν ερήμω ο Ιάσων Χριστός επειράχθηκε παρομοίως εκ Σατανά. 

Και δύο αποκαλύψεις. Οι βαθμοί της Μασσωνίας όλων των ειδών φτάνουν ως τους 365 με 365ον τον ίδιον τον Δράκοντα του Κακού. Οι βαθμίδες δεν ανεβαίνουν αλλά κατεβαίνουν. Ο βαθμός μηδέν είναι εις τον ουρανόν, ο 1ος κατεβαίνει και ούτω καθεξής άγωντας εν υπογείοις έως τα έγκατα του Άδου εκεί όπου κατοικεί ο Δράκος του Κακού και εκεί είναι ο ανώτερος βαθμός της Μασσωνίας ήτοι πλέον κατώτερος αβυσσαλαίος χάραδρος εν χαοτι τόπος της Κολλάσεως (Κόλλαση όχι Κόλαση επειδή κολλάεις και δεν μπορείς να φύγεις ή να κινηθείς, η κίνηση = ζωή). Ο Εωσφόρος προσπαθώντας να ανεβεί πονηρά εις Τον Θεόν όχι εξ αγάπης αλλά από γνώση ημιγνώση αφού ουκέστι όριον της γνώσης, ινά υφαρπάξει τον θρόνον Του Τριαδικού Θεού κατέβαινε κατέβαινε έως την Κόλλαση. Εις την κυριολεξία εν ριπή οφθαλμού και κεραυνού «ανέβηκε» = κατέβηκε και τους 365 βαθμούς Τεκτονισμού αφού ταχυέπεσε και ακόμη λόγω υπερηφανοπαράνοιας υποψιάζεται πως τω όντι ανεβηκε!!!! Διά της διαβολής υποαυτοδιαβάλθηκε και εν τέλει φανερώς αυτοδιαβαλθηκε, η μεσολάβηση υποαυτοδιαβολής και αυτοδιαβολής δεν υπήρξε σε μέτηρηση χρόνου και ώρας αλλά συνταυτοχρόνως. 

Η δεύτερη αποκάλυψη είναι πως οι Μασσώνοι = εκ του μάσσω/μάττω ήτοι μαγειρεύω, μαγεύω, αναταράσσσω, ζυμώνω, οικοδομώ, αυτοκαλούνται Τέκτονες (mason αγγλιστί ήτοι οικοδόμος εκ του μάσσω/μάττω) ήτοι Κτίστες/Οικοδόμοι και χαλούν Τον Θεόν και την Φύσι Του διά να κτίσουν με τις ουσίες Του την παράνοια που θα τους κάνει να Τον ρίξουν και να πάρουν την θέση Του, τι Απειροϋβρις!!!! Η διαφορά Τεκτόνων/Κτιστών και και του θεού τους Εωσφόρου με Τον Τριαδικόν Θεόν είναι πως ο Θεός είναι Άκτιστον/Ατέκτωνον Φως!!!! Τόσον οι ίδιοι όσον και ο θεός τους είναι κτίσματα και δημιουργήματα Εκείνου που σατανοπαρανοοπροσδοκούν να χαλάσουν και ύστερα ν’ αποθάνουν όπως ο καρκίνος αποθαίνει άμα εξαποθάνει το σώμαν εντός του οποίου ενευρίσκεται ως αντεξουσιαστικός κακεπαναστάτης που διαμαρτύρεται διατί να μην είναι υγειές κύτταρον του σώματος, ερώτα Τον Πλάστη μας!!!! Η λέξη τέκτων/τέκτονας είναι σύνθετη εκ των τε+κτων/τε+κτονάς, κτόνας/κτώνας είναι ο φονέας εξού και αυτοκτονώ, εντομοκτόνος κ.α.. Μυστικιστικά μα άμεσα η ελληνική γλώσσα μας φανερώνει την εν πράξει αληθεία, ότι ο τέκτονας/κτίστης/οικοδόμος/χαλαστής για να κτίσει κάτι πρέπει να χαλάσει κάτι τις άλλον ή να καταστρέψει ή αλλοιώσει ή καταχώσει ό,τι υπήρχε εκεί όπου κτίζει/τεκτονεί. Επίσης επεξεργαζόμενος ένα υλικό το μεταβάλλει άρα τε σκοτώνει (στέλνω εις το σκότος λόγω θανάτου) την προηγούμενη μορφή, κατάσταση, αξίωση κ.α.. Η λέξη φόνος έχει σχέση με το φως/ψευδοφώς ετυμολογικώς όχι τυχαία, άλλωστε φονεύουμαι κτήνη και καρπούς διά να επιζήσωμεν, και με την λέξη τε κτονάς = ο τε σκοτώστρας, αλλοιωτής, μεταβολέας, καταστροφέας. Ο Χριστός είπε εις Τον Πατέρα Του όταν Τον Ενσταύρωσαν Πατέρα συγχώρεσε τους δεν εξεύρουσι τι γαρ ποιούσι, δηλαδή κτίζουν τινές μορφές, μηχανές και ιδέες χωρίς να έχουσι επίγνωση τι τω όντι εισίν αυτά και όχι κατά λέξει και κατά προψευδοφαινομενισμόν!!!! Οι τέκτονες του πύργου της Βαβέλ ήσαν οι πρώτοι παρανοϊκοί Τέκτονες που ήθελαν να φτάσουν Τον Θεόν και τους τρέλανε καταριώντας τους, οι Μασσώνοι υπήρχαν από τότες, βασικά πρώτος μασσωνος ο Διάβολος/Εωσφόρος και εμύησε τους Πρωτόπλαστους για να ανεβούν και κατέπεσαν εν χαότι αβύσσου Κολλάσεως ευθύς αμέσως καμπόσους βαθμούς!!!!





ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου