Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΟΙ ΗΠΑ, ΡΩΣΣΙΑ


 



ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΟΙ ΗΠΑ, ΡΩΣΣΙΑ
.
Στην Θεομετρία και Κόντρα είχαμε με πείσμα εκδηλώσει την πεποίθηση ότι οι ΗΠΑ είναι εχθροί του Κουρδικού Λαού,  εναντίον στο κατά εποχές ρεύμα των καιρών ότι οι ΗΠΑ είναι φίλη χώρα των Κούρδων και ότι θα τους ιδρύσουν το Κουρδιστάν. Εμείς λέγαμε με γινάτι το αντίστροφο και να που δυστυχώς δικαιωθήκαμε. Ήταν όμως «φώς φανάρι» αδιαμφισβήτητον.
.
Λοιπόν, διά την Σατανική Αταξία Πραγμάτων κάθε λαός είχαμε ειπεί όπου είναι δυνάμει γνώσεως, εμπειρίας και τρόπου διαβίωσης αυτοεπιβίωτος είναι επικύνδινος. Διότι η ΣΑΠ θέλει τους ανθρώπους μαλθακούς, αποβλακωμένους, ανθρωποειδές ρομπότ να τους τοποθετήσει το οιονδήποτε τέλος πάντων χάραγμα πανηλεκτρονικού ελέγχου και να ξεμπερδεύει από επαναστάτες, αντιστασιαστές, πατριώτες και δη σκεπτώμενους και περισσότερο απ’ όλα ΑΥΤΟΕΠΙΒΙΩΤΟΥΣ ανθρώπους. Ο Ιωάννης ο Θεολόγος μας πληροφορεί πώς θά καταδιωκτούν σφόδρα όσοι δεν γελαστούν να χαρακτούν με το μικροψήγμα του Αντίχριστου. Όλα εκεί οδηγούν.
.
Οι Αμερικάνοι, πίονες των Σιωνιστών ξεγέλασαν τους Κούρδους εκμεταλλευόμενοι τον διακαήν τους πόθον δι’ απόκτησιν «πολιτισμένης πατρίδος», ενώ η αληθινή ελεύθερη πατρίδα είναι τα βουνά όπου κρύβονται και επιβιώνουν, έστω κάποιοι εξ’ αυτών. Έδωσαν δώρα οι Αμερικανοί/Ιουδαίοι είς τους Κούρδους όπως οι Δαναοί Δούρειους Ίππους εις τούς Τρώες. Τά δώρα αυτά ήταν όπλα, πολεμοφόδια, εκπαίδευση, τρόφιμα κ.α., αλλά κατασκόπευσαν τους τρόπους όπου επιβιώνουν, τί τρώνε, πώς ιατρεύονται, πώς εμπνέονται, πού κρύβονται, πώς σκάβουν, πώς παν+δρούσι. Και τους παρέδωσαν τούδε εις την Τουρκία ώς άλλους Πόντιους, Αρμένιους, Ερυθρόδερμους, την ίδια ύπουλη στρατηγική εφάρμοσαν είς όλας αυτάς τά περιστάσεις, με διαφορά λεπτομερειών.
.
Πήρε το ΝΑΤΟ τις πληροφορίες, τις θέσεις, τους τρόπους κ.α. από τους Κούρδους και τα παρέδωσαν είς την Τουρκία η οποία δήθεν δεν έχει ευ+ικανοποιητικές σχέσεις με τον συνασπισμόν τους (ΝΑΤΟ) διά να βλακοχαίρονται οι Κούρδοι (όπως κάνουν συχνά οι Έλληνες κάθε λίγο και λιγάκι για διάφορες κοροϊδίες των ΝΑΤΟ.Ε.Ε.Εσιών) και να εμπιστεύονται τους δήθεν εχθρούς των Τούρκων ήτοι τους ΗΠΑνέζους/Εβραίους. Τώρα οι Τούρκοι με τα δώρα πληροφοριών των ΗΠΑ θά γενοκτονήσουν τούς Κούρδους και θα γεννηθεί η αιτία να κατασκοτωθούν και οι Τούρκοι. Διότι σκοπός της Διεθνής Συμμορίας είναι να καταστραφούν όσοι είναι επικύνδινοι, ικανοί, αυτοεπιβίωτοι, ατίθασοι πατριωτικώς, πολιτικώς, οικονομικώς, ελευθεριακώς. Βάζουν τους άλλους να αλληλοσκοτώνονται με την σειράν. Ώσπου να αποδυναμωθούν όλοι ενώ λαούς όπους τους Έλληνες δεν τούς θέλουν ούτε πέτρα να τούς θυμάται, τουτέστιν, αν μας εξαφανίσουν θά συνεξαφανίσουν αμέσως μετά και τας ιεράς πέτρας, παραδόσεις και παρακαταθήκας μάς και ό,τι διασπείραμε εις τον πολιτισμόν θά επινοήσουν ψευδείς αλλοκαταβολικές καταγωγές.
.
Η Ρωσσία, από την άλλην δέν διέπεται από εχθρική στάση έναντι των Κούρδων, αλλά επειδή γνωρίζει πόσον απειλείται από το ΝΑΤΟ της Σιών, με πυραύλους να την περικυκλώνουν και με κίνδυνον να την κατακλείσουν εντός της Μαύρης Θαλάσσης, προσποιείται ή και εξαναγκάζεται να φιλιώνει με την Τουρκία. Μην λησμονούμε ότι από τόν καιρόν των S-300 οι Ρώσσοι εμμέσως/ή και αμέσως πλήν υπερσαφώς εξέφρασαν την επιθυμία νά κάνουν μία μικρή υπερδύναμη την Ελλάδα, αληθώς ανεξάρτηση από την μοχθηρή μαλθακή Ευρώπη, την Αμερική, το Ισραήλ, αλλά προσφάτως κατάλαβαν όταν ήθελαν να μας δώσουν σε Ελλάδα/Κύπρο δάνειον με 0% τόκον και προτιμήσαμε τα Μνημόνια και άλλους καταστροφικούς της απάτης παραμέτρους, ότι η Σιωνομασσωνία είναι ριζωμένη ώς τά κόκκαλα της πολιτικής των Συνορθόδοξων χωρών της, σε σημείον πολιτικής λευχαιμείας!
.
Τότε, διά λόγους επιβίωσης στράφηκε πρός την Τουρκία διά δύο λόγους: α) να την έχει σύμμαχον και β) να μπορεί να την παρακολουθεί έκ τού σύνεγγης ούτως ώστε άν ταχθεί σ’ επικύνδινον βαθμόν εναντίον της ή εξοπλιστεί από την Δύση σ’ απειλητικόν βαθμόν νά προλάβει να την καταστρέψει ολοκληρωτικώς.
.
Αυτή τη στιγμή η Τουρκία είναι «φίλη» και με την Ρωσσία και με την ΗΠΑ, μία ανύπανδρη μοιχαλίδα ήτις «αγαπάει δύο και περισσοτέρους εραστές». Οι εραστές προσποιούνται τύφλα αλλά η στάση αυτή προδιαγράφει εκδίκηση, εκτός εάν η πόρνη αρωγήσει πρός τόν οίονδήποτε εραστή ινά δολοφονηθεί ο άλλος, τότε θα συγχωρεθεί από τον μέν και θά πολεμηθεί από τον δέ. Όμως υπάρχει περίπτωση να πολεμηθεί ως απατεώνισσα έξ’΄αμφοτέρων.
.
Να διατί η Ρωσσία προσποιείται ότι δεν ενδιαφέρεται και τόσον πολύ διά την Γενοκτονία των Κούρδων από τους Τούρκους. Διότι έχει ανάγκη τούς Τούρκους, αλλά εάν εξοπλισθούν περισσότερον από τό επιτρεπτόν όριον εξ’ ΗΠΑ τότε θά κτυπηθεί από την Ρωσσία. Αι ΗΠΑ εκ διαφόρων λόγων δέν μπορούν να κτυπήσουν άμεσα την Τουρκία και έχουν συνάμα την τάση νά εισέρχονται είς τους παγκοσμίους πολέμους έσχατοι όταν οί άλλοι είναι κουρασμένοι διά νά νικούν. Μία αφρικάνικη παροιμία λέγει: «είναι η τελευταία τσεκουριά που ρίχνει το δένδρον».
.
Οί γεωστρατηγικεξελίξεις πύραν φώκον και θα έχομεν ανεξέλεγκτες συνέπειες, να προσδοκάτε τα πάντα ανά πάσαν στιγμήν. Τα πράγματα ξέφυγαν διότι η στείρα φύση της κατασκοπευτικής και ωφέλιμης χρονοτριβής της διπλομματίας στέρεψε και στέγνωσε. Τώρα θά συντύχει το σάλιον υπερπολυφονικής δράσης και διάδρασης. Θεός ημάς φυλάξοι!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου