Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Γιατί η Ρωσσία συμπεριφέρεται Αντιελληνικά; Μάθετε τον λόγον.


 


Γιατί η Ρωσσία συμπεριφέρεται Αντιελληνικά; Μάθετε τον λόγον.
.
Η Ρωσσία ζήτησε άδεια από την Τουρκία να διενεργήσει ναυτική άσκηση έξω από την Κάρπαθο, αγνωόντας την Ελλάδα και συνάμα ως να αναγνωρίζει εμμέσως πλήν σαφώς την περιοχήν του 25ου παράλληλου ήτοι το ήμισυ Αιγαίο ως τουρκικό έδαφος. Τι τήν ώθησε να κάνει κάτι τέτοιο αισχρό;
.
Δύο πυλώνες την ώθησαν, η ανάγκη της να επιβιώση έναντι των γενοκτονικών επιδιώξεν του ΝΑΤΟ εναντίον της και η αισχρή παθητική στάστη της Ελλάδος έναντι της Ρωσσίας.
.
Η Ελλάδα εντός ημερών υπογράφει εκ νέου συμφωνία ναυτικών βάσεων με την Αμερική, στην Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη και ελικοδρόμειο στο Στεφανοβίκειο. Η Ελλάδα με την στάση της αυτής εάν παρατηρήσουμε την συμπεριφορά της ώς τρίτα πρόσωπα είναι Αντιρωσσική, Αντιορθόδοξη και βλακώδης συνάμα.
.
Η Ελλάδα θέτει αμερικάνικες δηλαδή αντιρωσσικές βάσεις έξω από τα Στενά του Βοσπόρου δηλαδή σε νευραλγικό σημείο για την επιβίωση του ρωσσικού έθνους. Το σημείο αυτό είναι η Αλεξανδρούπολη. Στο πόκερ αυτό η Ρωσσία επιχειρεί ναυτική άσκηση στην άλλη αμερικάνικη ναυτική βάση ήτοι έξω από την Σούδα δηλαδή στην Κάρπαθο και αξιώνει ότι το ήμισυ Αιγαίο δεν είναι ελληνικό για να επιβιώσει μέσω στρατηγικής.
.
Γιατί το κάνει αυτό; Διότι η Ρωσσία γνωρίζει κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς ή αρνούμαστε να συνειδητοποιήσουμε δήθεν. Η Ελλάδα δέν είναι έθνος ούτε χώρα αλλά νατοϊκό έδαφος, δυτικών συμφερόντων βάση.
.
Σ’ έναν πόλεμο πρωτίστως στρατηγικής και κατόπιν πυροκρουσίας αναγνωρίζεις μόνον δύο πράγματα, τα εχθρικά και τα φιλικά εδάφη και επίσης ενίοτε τα φιλικά εδάφη εντός των εχθρικών εδαφών και τα εχθρικά εδάφη εντός των φιλικών εδαφών.
.
Οι πολιτικοί της Ελλάδος δέν είναι κάν πίθηκοι αλλά προπειθήνια ανθρωποειδές ρομπότ της Δύσης, κατά συνέπεια, η Ελλάδα ως χώρος, ως περιοχή είναι εχθρικόν διά την Ρωσσία έδαφος.
.
Η Ρωσσία γνωρίζει εκ παρακολουθήσεως και έκ των πραγμάτων της συμπεριφοράς, τις προθέσεις της Παγκόσμιας Σατανικής Τάξης Πραγμάτων που αντιπροσωπεύεται ώς επί τω πλείστον από τους πολιτικούς και άλλους ηγέτες της Δύσης. Ξεχύθηκε στους δρόμους για να κλείσει τους διόδους εκ των οποίων πιθανόν να εισέλθουν οι συμφορές για την ίδια. Μία δίοδος είναι το ελληνικό έδαφος και η πολιτικοστρατηγική στάση της Ελλάδος.
.
Εν κατακλείδι, έχω να ειπώ τα εξής: α) Η Αμερική, η Ε.Ε. και το Ισραήλ δεν βοηθούν την Ελλάδα, τουναντίον την εκμεταλλεύονται οικτρά σέ διάφορους τομείς τοίς πάσοις γνωστούς, όπως στρατοσυμμαχία, οικονομία, την γενοκτονούν με τα χρέη, της στέλνουν εμμέσως μετανάστες για να χαθεί το δημογραφικό ελληνικό στοιχείο της κ.α. Η Ελλάδα είναι σκλάβα, όμηρη και αιχμάλωτη εφ’ όλης της ύλης από την Δύση β) Η Ρωσσία γνωρίζει την προαναφερώμενη κατάσταση της Ελλάδος και δεν την υπολογίζει πλέον ως ανεξάρτητη και υπαρκτή χώρα αλλά ως Δυτική Αντιρωσσική Βάση και δη μετά την προσφορά της για συνεργασία πρίν μερικά έτη γ) για να σωθεί η Ελλάδα, οι Έλληνες και η Χριστορθοδοξία πρέπει πρωτίστως να σωθεί η Ρωσσία, διότι γνωρίζουμε την Αντίχριστη και Αντιελληνική υπερπρόθεση της Δύσης. Συνεπώς εάν χαθεί η Ρωσσία θα χαθεί συνάμα η Ελλάδα και η Χριστορθοδοξία. Εάν νικήσει εις την προσεχήν αναμέτρηση η Ρωσσία την Αμερική τότε θα ελευθερωθεί η Ελλάδα και θα αναβιώσει ήτοι αναλάμψει η Χριστοελληνορθοδοξία. Δυστυχώς για τους Αντίχριστους, άθεους, αλλόθρησκους, Αντιορθόδοξους και Αντιέλληνες, οδεύουμε πρός ολοταχώς προς την επαλήθευση των προφητειών δι’ επανελευθέρωση της Κωνσταντινουπόλεως και εμφάνισης του βασιλέως Εξαδάκτυλου ήτοι του ηγεμόνα όχι του Μακιαβέλλι αλλά του ηγεμόνα της Χριστοελληνορθοδοξίας.
.
Όλ’ αυτά μέσω διαφόρων αφορμών και πεπραγμένων τα είχαμε πολυειπεί εις την Θεομετρία και Κόμπρα πρό ετών. Νάτα που έρχονται και τα επανυπενθυμίζουμε δι’ εσχάτης φοράς. Από του νύν και είς το εξής θά παρακολουθούμε το νήμα του κουβαριού των προφητειών να εξετυλίγεται ενώπιον των οφθαλμών μας με κάθε λεπτομέρεια.
.
Εύχομαι είς όλους αντοχή, υπομονή και προπάντων προσευχή έναντι των δεινών όπου έρχονται σιγά σιγά σταδιακώς και Ό Θεός μαζίν μάς. Σύντομα θά εισέλθωμεν εις τό ακραιφνές βάθος του ωκεανού των προφητειών διότι μέχρι τώρα εμπειρηθήκαμε τα ρηχά νερά των προφητειών όπως εκείνα που παίζουν τα νήπεια στις λακκούβες των παραλιών.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου