Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΟΠΑΔΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΕΡΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΜΜΕΣΑ




 


ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΟΠΑΔΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΕΡΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΜΜΕΣΑ.
.
(Ανοικτή επιστολή σε αρχηγούς, επικεφαλείς και παράγοντες των συνδέσμων των ποδοσφαιρικών και άλλων αθλητικών οργανώσεων και προς έκαστον οπαδόν πατριώτη, ο πόλεμος ζυγώνει, η προετοιμασία είναι η μητέρα της νίκης και το θάρρος ο πατέρας της. Απαιτείται άμεσα η τροποποίηση του οπαδισμού σε πατριωτισμό διά να μην απομείνουμε απάτριδοι, ας γίνουμε αντάξιοι των ηρωικών αρχιδάτων προγόνων μας έκαστης εποχής! Ο οπαδισμός ειδικά εφημερών συμπίπτει με την Σατανική Αντιελληνική Διάταξη Επίθεσης διότι προάγει ούτως ή άλλως τον άνεϋ προηγουμένου διχασμό. Αφύπνιση τώρα χωρίς πολλές και αδύστοκες περιστροφές και βλακοφλυαρίες του εγωισμού και του πώς. «Όποιος δεν θέλει ν’ αλέσει σαράντα ημέρες κοσκινίζει λέγει μία παλαιά σοφή ελληνοκυπριακή παροιμία! – Οπαδοί ομάδων συνεργαστείτε, η ισχύς εν τη ενώσει έλεγαν οι Προγόνοι μας! Όσοι εξ υμών έχετε νουν όταν θα χαθεί η Πατρίδα θα με θυμηθείτε και θα δηκνύωμεν/δαγκώνουμε τοις δακτύλοις ημών! ΕΥΠΑΤΡΙΔΙΑ ΕΥΑΦΥΠΝΙΣΙΣ!).
.
Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοι, Ακετζήδες, Παοκτζήδες και άλλοι τιμάτε την ψυχήν σας εδώ και τώρα, τιμάτε την με τα αρχίδια σας, το σημάδι ότι είστε άνδρες, αυτόν δηλαδή όπου διαφημίζεται με την αρρενωπότητα των καυγάδων σας ανά μεταξύ σας, αλλά τούδε ενωθείτε, όπως ενώθηκαν τότες οι Έλληνες κατά των Περσών, κατά των Τούρκων κ.α.. Σας παρακαλώ παραμείνετε άνδρες, άνδρες τιμούντες την Κοινών ρήμασι Πατρίδαν! Τα ίδια να συμβούν εις την Κύπρον και ανά τω παγκόσμιω! ΕΝΩΘΕΙΤΕ! Διά να υπάρχετε! ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΌΣΤΙΣ ΛΑΒΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΕΥΛΟΓΗΤΟΤΕΡΟΣ!
.
Όποιος φέρει αντίσταση εις την εξέλιξη των ομάδων σε Πατριωτικά Συντάγματα, είναι βέβαιον πως εάν δεν είναι αδιάφορος, φιλήδονος, ιδιοτελής και βλαξ, είναι συν τοις άλλοις πράκτορας των εχθρών και των διεθνών οργανώσεων του και τούτον ισχύει ακόμη και εάν φέρει αντίσταση και χρονοτριβή μετά την όποια πρόοδον και οργάνωση των ομάδων σε Πατριωτικούς Θήλακες και Φύλακες Θερμοπυλών! Τα μάτια 14!
.
Είκοσι και περισσότερα έτη πριν, παρακολουθώντας τα έκτροπα της νεαράς βλακείας, μανίας και δειλίας πολλές φορές μεταπροσωποποιημένης σε θάρρος, των οπαδών των ποδοσφαιρικών ομάδων της Ελλάδος και της Κύπρου (αν και τότε τα εν Κύπρω έκτροπα ήσαν ελάχιστα) και την αλληλομισία, τον διχασμό, με γνώμονα την ομάδα και την περιοχή όπου κατοικεί ο οπαδός και την έδρα της ομάδας, κατάλαβα πως με βεβαιότητα η Ελλάδα και ο Ελληνισμός παραπαίει και πνέει τα λοίσθια. Θλίψη με καταβάλλει έκτοτε διά την κατάρα της ανοησίας μας!
Διά να δικαιολογήσω και να πιστεύσω πως υπάρχει ακόμη ελπίδα, έλεγα ότι οι οπαδοί των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων κάνουν εν αγνοία τους εξάσκηση πατριωτική, δι’ ώραν πολέμου! Το ελληνικό ένστικτο της μάχης!
.
Και τότε αιφνιδιαστικά ήρθε μία ακτίδα φωτός από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ προπυλακίζοντας τους θρασείς Μωαμεθανούς οίτινες κατέκλυσαν την Πλατεία Ομονοίας διά να προσευχηθούν με υποτίμηση προς τους Χριστιανούς και δη Τον Υιόν Του Ιάσων Χριστόν, εις Τον Θεόν!
.
Πλατεία Ομονοίας, αλλά ποίας ομόνοιας; Της ελληνικής ομόνοιας μετά τον αισχρότατον, καταστροφικότατον και βλακότατον Εμφύλιον Πόλεμον! Ο Θεός επέλεξε εις την πλατεία της Ομόνοιας να γίνει ο προπυλακισμός των Ελλήνων Χριστανών καθώς προπυλάκιζαν τους εχθρούς Του Χριστού και της Ελλάδος, όπου ήθελαν να κατακλύσουν συμβολικά διά να μας δείξουν την περιφρόνηση τους!
.
Εκεί εις την Πλατεία Ομονοίας, έγινε η αρχή από τους Παοκτζήδες, να γίνει η μυστική συνένωση των οπαδών των μεγάλων και μικρότερων ομάδων, εκεί εις την Ομόνοια κάπου κρυφά να ορκιστούν ν’ αγωνίζοντε διά την πατρίδα διότι χωρίς πατρίδα δεν θα υπάρχουν και οι ομάδες τους.
.
Κάθε ομάδα να συντάξει τα συντάγματα της αλλά να μην λάβουν υπόψιν τους μεν και δε οπλαρχηγούς του Διχασμού του Εμφυλίου Πολέμου, αλλά της συνένωσης των Ελλήνων κατά των Γερμανών, των Τούρκων, των Περσών, όποτε ούτοι απειλούσαν την ύπαρξιν μας!
.
Η παλλικαριά και η σοφία μας θα φανεί εάν ενωθούμε έξω από αθλητικές ομάδες και κόμματα, εάν ενωθούμε εις το Όνομα Του, Θεού, της Πατρίδος και της Οικογένειας, διότι άνεϋ αυτών τι απομένει; Μία μεγάλη βλακεία ματαιοδοξίας.
 .
Υστερόγραφον: Δεν είμαι μισητής των ξένων αλλά όποιος ξένος ή σύμφυλος είναι εχθρός Του Θεού, της Πατρίδος και της Ανδρόγυνης Οικογένειας είναι εχθρός και εμού και πιστεύω κάθε φυσιολογικού Έλληνα!
.
Γνωρίζω ότι υπάρχουν αθώοι ξένοι λαθρομετανάστες ή μετανάστες εις την Πατρίδα μας, αλλά όχι όλοι, και όποιος δεν σέβεται τα πάτρια εδάφη όπου τον φιλοξενούν είναι ανεπιθύμητος, όπως είναι ανεπιθύμητος όστις δεν σέβεται τον ιδιοκτήτη τινός οίκου και τα ιερά και τα όσια του!
.
Η μωαμεθανική θρησκεία ειδικά των φανατικών σουνιτών δεν έχει θέση σε χριστιανική χώρα διότι δεν σέβεται τίποτε άλλον παρά τον εαυτόν της και αυτόν εάν τον σεβόταν δεν θα ήταν κτηνώδης, τέτοιες θρησκείες υπάρχουν και άλλες και πρέπει να προσέχουμε την Πατρίδα μας εξ’ αυτών, όπως έπραξαν και οι προγόνοι μας. Δεν μισούμε τον άνθρωπο αλλά τις πράξεις του και αν είναι φορέας Αντιχριστιανισμού, Αντιελληνισμού και Αντιανθρωπισμού πρέπει να μην είναι ευπρόσδεκτός! Επίσης όσοι μάχοντε να μας παρουσιάσουν τα κακά, τα αισχρά, τα ανόμαλα, τα πρόστυχα, τα κακόγουστα, ως ιερά και όσια, είναι εχθροί Του Θεού, διότι ο ανθρωποκεντρισμός είναι ό,τι χειρότερο και βαρβαρότερο έχει να υποδείξει ο ανθρώπινος πολιτισμός. Υποβιβάζει Τον Θεόν υπό του χωρίς φειδώ και τούτον είναι ύβρις και θεωρεί τον εαυτόν του ανώτερον από Τον Θεόν και κάθε άλλη ύπαρξη. Ενώ εις την πραγματικότητα ο άνθρωπος είναι ασήμαντος όσον και το κτήνος εάν δεν ομοιάσει εις Τον Θεόν, ως θνητός όπου είναι και ουδέποτε ως κτίσμα ανώτερος από Τον Άπειρον σε κάθε μέγεθος Τριαδικόν Θεόν!
.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου