Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΩΣΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ



ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΩΣΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ
.
Εαν και εφόσον η Ρωσσία δεν κινείται υπό της επιρροής των Σιωνιστών και η Τουρκία τω όντι επιδιώκει ή επιθυμεί την αυτονομία της εκτός σιωνιστικής επιρροής, τότε μία σύμπνοια, συνεργασία και συμβιβαστική αλληλοπροσέγγιση μεταξύ των δύο χωρών συμφέρει την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμόν, αφού εις τα μέτρα του αλληλοσεβασμού μεταξύ Ρωσσίας Τουρκίας ενυφίσταται ο σεβασμός προς έκαστη Ορθόδοξη Χώρα. Βεβαίως η άμυνα και η προοπτική της δεν παύει ποτέ να ευγρυπνεί δεόντως με όλας τας δυνάμεις της.
.
Μία τέτοια εξέλιξη εάν και εφόσον είναι ειλικρινής ως επί τω πλείστον, τότε η Τουρκία και η Ρωσσία εν μέρει απεξαρτοποιείται εκ της επικύνδινης επιρροής του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. και των άλλων Εβραιομασσωνικών Οργανώσεων όπου ως γνωστόν ορκίστηκαν να εξαλείψουν τους Έλληνες και τους Χριστιανούς και δη τους Ορθόδοξους. Θέλουν τους Έλληνες νεκρούς είτε έχουν χριστιανική είτε νεοεθνικοκεντρική συνείδηση και αντίληψη ή πεποίθηση, ασχέτως τι και πόσον είναι εσσφαλμένον ή μη εις τας εν λόγω πεποιθήσεις.
.
Η επιρροή των Ιουδαίων επί των Τούρκων κατά των Ελληνοχριστιανών είναι ανεπαίσθητη και κατάφορη. Ώθησαν τους Τσέτες Τσετσένους Τούρκους εναντίον μας εξ’ ανέκαθεν διά μέσω οίασδηποτε τουρκεθνότητος. Εάν η καταλυτική αυτή ιουδαϊκή επιρροή εκμειωθεί ή εκλείψει είναι προς το συμφέρον μας εκτός και αν το μετατρέψουμε προς ζημίαν μας. Βεβαίως κάλλιστα η συμμαχία Ιουδαίων Τούρκων κατά των Ελληνοχριστιανών θα μπορούσε να είναι υπέρ μας εάν η πίεηση αυτή ευμετασχηματιζόνταν σε επωφελείς επινοήσεις, προγάμματα και ταπεινωτικές πνευματικές προσευχές και πράξεις αγνής δύναμης!!!!
.
Εάν οι Τούρκοι πιστεύσουν ότι ο πρώτος τους εχθρός είναι ο Ιουδαίος Εβραιομασσωνιστής Αμερικανοκεντρικός Δάκτυλος τότε είμαστε σ’ ευοίωνον δρόμον, αλλά προσέξετε οι δρόμοι αλλάζουν απότομα ένεκα της ικανότητος, της κινητικότητος και της δολοπλοκίας των εχθρών. Εις τέτοια περίπτωση εάν οι Σιωνιστές καταλάβουν ότι χάνουν το παιχνίδι πριν το χάσουν προσφέρουν γενναία δώρα κολακείας των πρώην εχθρών τους ούτως ώστε να διαιρέσουν τους εθχρούς τους και να τους μεταβάλουν σε αλληλοεχθρούς με τους ίδιους να παραμένουν ουδέτεροι και ψευδόφιλοι προς αμφότερους, σχηματίζονταν ομάδες όπου συμβουλεύουν και συνάμα υπονομεύουν αμφότερα τα στρατόπεδα. Είναι ως να παίζουν μπιλιάρδον, όποια ομάδα (ξένη χώρα) χάσει κερδίζουν και όποια κερδίσει πάλαι κερδίζουν επειδή την ελέγχουν και λαμβάνουν εκ του κέρδους την κρυφή και φανερή μερίδα του λέοντος. Τέτοια πρέπει να κάνουμε και εμείς διά τους ανθρώπους μας έστω και αν οι Σιωνιστές δεν το κάνουν όσον σωστά το διηγούμαι. 
.
Η Τουρκία είναι αναμεσίς δύο εχθρών και φίλων, της Αμερικής των Ιουδαίων και της Ρωσσίας των Χριστιανών με την συνεπιρροή των Ιουδαίων. Όποιον δυσαρεστήσουν θα τους κτυπήσει και επειδή απειλεί να γίνει υπερδύναμη ίσως να στήνεται η πλεκτάνη εξόντωσης της εκ κοινού και ύστερα ν’ ακολουθήσει ο γενικότερος πολυπλόκαμος Ρωσσοαμερικανός πόλεμος όπου εις αμφότερα τα στρατόπεδα θα λαμβάνουν σκληρές αποφάσεις οι Ιουδαίοι Μασσώνοι σε μεγάλον ποσοστόν.
.
Η παγκόσμια πολιτική είναι έναν παιχνίδι όπου ο καθείς κατασκοτώνει (καταστρέφει ή ανακόπτει την πρόοδον του και την ύπαρξην του ει δυνατόν) όποιον μπορέσει συνεργαζόμενος με εθχρούς και φίλους ή και αμφίφιλους μέχρι να παραμείνει ένας νικητής. Η πολιτική είναι η ευγενική και δολοπλόκα διπλομματική υπερπολυυποκριτική οργανωμένη εγκληματικότητα. Οι Σιωνιστές έχουν καταφέρει εν πολλοίς κάποιες χώρες να μην έχουν ιδική τους πολιτική μυόντας τους πολιτικούς μέσω της Μασσωνίας σε ακριβοπληρωμένους ποταπούς βδελυγματικούς πιθήκους και υπερπιθήκους (μεγάλους ψευδοηγέτες των χωρών των). 
.
Πάντως πρωτίστως πρέπει να διαλύσουμε την Ε.Ε. η οποία εν τέλει θέλει να μας επιβάλει το ζομπυκό καθεστώς της ταυτότητος του μικροψήγματος/μικροτσίψ πλήρους ελέγχου σώματος και πνεύματος εκ του Αντίχριστου Σατανοθηρίου το οποίον προφητεύει με λαμπρή επίκαιρη διαύγεια ο μέγας άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος ο καταγώμενος φύσει γονιδίων εκ της Ιωνίας της Μικρασσίας μας. 
.
Η πολιτική είναι η πρόοδος του νόμου της ζούγκλας.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου