Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!!! ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!! ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ/ΚΥΠΡΟΥ!!!!



ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!!! ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!! ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ/ΚΥΠΡΟΥ!!!!
 .
Ακολουθεί το σημείωμα μου πριν την ανάγνωση του συγκλονιστικού νέου της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ/ΤΟΥΡΚΙΑΣ εκγελοιοποιώντας τους ψευδοηγέτας μας και τους οπαδούς/κοπαδούς τους που πίστευσαν πως η θρησκεία όπου υμνεί τον Αντίχριστον και καθυβρίζει ακόμη Τον Χριστόν αγαπάει τους Χριστιανούς!!!! Αναγνώσατε παρακάτω: (εις τον χάρτην φαίνεται ότι καταλαμβάνουν ελληνοκυπριακόν έδαφος με το ζόρι ινά περάσουν τον αγωγόν μέσω Τουρκίας εις την Ευρώπη, αφού έπειται επίθεση της Τουρκίας ώστε να καταλάβει την Δυτική Θράκη μας και να συνορεύει με την Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να μεταφέρνεται ο αγωγός, αυτή η υπόθεση είναι αιτία όπου πιθανόν να αντιδράσει η Ρωσσία διά τα συμφέροντα της επειδή θα χάσει την αγορά της Ευρώπης, αν γίνει θα καταλάβει την Κωνσταντινούπολη και θα ευπληρώσει την γνωστή προφηγεία, εσείς συνεχίστε την μετάνοια, την προσευχή και Την ΤριαδικοΘεοΛατρεία και όλα θα ευτρέξουσι κατ’ ευχήν, μην εντρέπεστε ένεκα εγωισμού, αρχίστε σήμερα διά πρώτη φορά την προσευχήν, καλόν αγώναν ευόμωροι της αρετής!!!!).
.
Μέσα από δεκάδες άρθρα σε Θεομετρία και Κόμπρα ισχυριστήκαμε με μένος ότι το Ισραήλ δεν είναι αξιέμπιστος σύμμαχος αλλά λυκόφιλος, δούρειος ίππος που έμαθε από τους προγόνους μας πως να μας "γαμάει" διά της σπουδής του Διεθνούς Σιωνισμοσατανομασσωνισμού και πως με όποιον έκανε παρέα αυτός εν τέλει ενταφιάστηκε από τους πολλούς ταχυδακτυλουργικούς δάκτυλους του, που χρησιμοποιεί ακόμη και χώρες, διεθνείς οργανισμούς, όπως ΟΗΕ, ΕΕ, ΔΝΤ Ερυθρός Στυαρός κ.α. για κατασκοπεύει, συμβουλεύει εσσφαλμένα τους εχθρούς του και να εξαγοράζει, συν και της μυήσεως σε απόκρυφες οργανώσεις όπου ύστερα προωθεί σε πάσης φύσεως σημαντικές θέσεις. Υποστηρίξαμε ότι εξ' ανέκαθεν χρηματοδοτούσε τους Τούρκους, τους παρακινούσε να μας σφάξουν επειδή απειλούνταν τάχα εξ' ημών των Ελλήνων ώστε οι Τούρκοι εν τέλει να μας γενοκτονούν, τροφοδοτούσαν με έκαστη πληροφορία και βοήθεια τους Οθωμανούς, τους Ναζί, τους Βούλγαρους, τους Κομμουνιστές, την ΣΙΑ κ.α. εναντίον μας. Συμπράττουν με τους εχθρούς τους διά να καταστρέψουν άλλους κοινούς ή μή εχθρούς και εκκαθαρίζουν έναν έναν. Σήμερα η σειρά της Συρίας όπου προφητεύεται εκ της Παλαιάς Διαθήκης ότι θα γενοκτονηθεί πλήρως, ύστερα της Τουρκίας, της Ελλάδος κ.α. ώσπου να παραμείνουν μόνον αυτοί επί γής και καμπόσες μάζες δούλων με μικροψήγμα/μικροτσίπς Αντιχρίστου εντός των γονιδίων (Γονιοδομής = Ντι Εν Εϊ). Το σχέδιον τους είναι πανέξυπνον και δεν αλλάζει ποτέ, ισχυρίζοντε ότι ακόμη και αν δεν είναι το ισχυρότερον και ευφυέστατον δυνατόν η διάρκεια του το κάνει ισχυρότερον επειδή δεν αλλάζει όπως των κορόϊδων εις τις ψευδοδημοκρατίες όπου έσπειραν με τους νεοτερισμούς τους οι ίδιοι. Μεγάλος τους εν κρυφώ διδάσκαλος είναι ο Κινέζος Μαέστρος του Πολέμου Σουν Τσου με το αριστούργημα "Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ  ΠΟΛΕΜΟΥ". Όποιος ηλίθιος των πολιτικών ιδεολογιών το αναγνώσει αν διαθέτει κόκκον σινάπες νου θα καταλάβει ότι δεν υπάρχουν ιδεολογίες παρά κακοπνευματικές ενέδρες ούτως ώστε να μαστουρώνουν και εν τέλει να εκβαρβαρίζουν με βλακείαν φανατισμού και αυταπάτης τον νουν. Πληρώνουμε την μη τιμήν όπου υπεδείξαμε εις τους Αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους και Του Χριστού με τους Φιλόθεους αλλά και Φιλόσωστους αντίστοιχους φιλόσοφους και την πολλήν ευλογίαν μέσω της προσευχήν όπου μας διδάσκουν όπως και οι Αρχαίοι Έλληνες. 
 .
Σημειώνω ότι ούτε οι Αρχαίοι Έλληνες άκουαν όσον άρμοζεν τους τότε Πρωτοφιλόσοφους της εποχής τους αν και υπήρχαν και οι Παλαιοπρωτοφιλόσοφοι, εξού και αλληλοσκοτώνονταν "διά ψύλλου πήδημαν" όπως λέγει και η κυπριακή παροιμία.
.
Εν κατακλειδίω, θυμίζω ότι πρώτος σκοπός του Σιωνομασσωνισμού ό,τι και αν ψευδοϊσχυρίζεται απέξω (βλάκας είναι να ομολογεί τα εγκλήματα όπου επιδιώκει ή έκαμεν;) είναι η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΠΟΣΩΣ; ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΛΕΓΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ. 
.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΤΩ ΟΝΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΓΗΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΙΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ, Η ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ή ΤΩΝ ΜΥΡΜΥΓΚΙΩΝ Ή ΤΩΝ ΒΟΥΒΑΛΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ;;;; ΕΛΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑΝ;;;; 
.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΝ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΙΚΟΝ ΑΓΩΝΑΝ ΕΥ+ΣΥΝΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Τα βρήκαν Τουρκία -Ισραήλ και κατασκευάζουν αγωγό Φ.Α προς Ευρώπη
Ιούνιος 5, 2016 - Διεθνή, Πρωτοσέλιδο
Απολογήθηκε τελικά το Ισραήλ στην Τουρκία  και εντός των ημερών ανακοινώνεται η συμφωνία επαναπροσέγγισης των δύο χωρών. Σύμφωνα με δηλώσεις του Μπενιαμίν Νετανιάχου, του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Τουρκίας και του ισραηλινού Υπουργού Ενέργειας οι δυο χώρες συζητούν την κατασκευή αγωγού από το κοίτασμα «Λεβιάθαν» προς την Τουρκία.
Μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην Αγκυρα ο Τούρκος αναπληρωτής πρωθυπουργός, Numan Kurtulmuş, είπε ότι «οι δύο από τις τρεις απαιτήσεις της Τουρκίας δηλαδή η απολογία και η αποζημίωση έχουν ολοκληρωθεί και απομένει η τρίτη απαίτηση που αφορά στην άρση του αποκλεισμού της Γάζας».
Βέβαια, αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, αλλά είναι μάλλον βέβαιο ότι θα βρεθεί λύση αν κρίνουμε από τις συνολικές δηλώσεις και το γενικό κλίμα που επικρατεί πλέον στις τουρκοϊσραηλινές σχέσεις.
Γενικώς η διαγραφόμενη κατ’αρχήν αποκατάσταση και εν τέλει στρατηγική συνεργασία Τουρκίας-Ισραήλ κρίνεται αρνητική για την Κύπρο…καθώς απομακρυνεται  η προοπτική να κατασκευαστεί   σταθμός υγροποίησης φυσικού αερίου στην Κύπρο που θα δέχεται  το ισραηλινό φυσικό αέριο, αφού θα πηγαίνει μέσω Τουρκίας στην Ευρώπη.
Ο Ισραηλινός Υπουργός Ενέργειας και έμπιστος του Μ.Νετανιάχου δήλωσε ότι όλα τα ζητήματα επανασυμφιλίωσης με την Τουρκία έχουν σχεδόν επιλυθεί.
«Έχουμε επιτυχώς τελειώσει με το 90% των ζητημάτων» είπε ο Υπουργός Ενέργειας Yuval Steinitz said σε ραδιοφωνική συνέντευξη.
«Τις επόμενες εβδομάδες η συμφωνία θα ολοκληρωθεί» είπε.
«Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, ένα στρατηγικό ενδιαφέρον και μια οικονομική και κατά βάση ενεργειακή στρατηγική σχέση» πρόσθεσε.
«Σκοπός είναι η εξαγωγή φυσικού αερίου μέσω Τουρκίας στην Ευρώπη».
«Οι εξελίξεις είναι πολύ θετικές».
Από την πλευρά του και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, ανέφερε επισκεπτόμενος αντιπροσωπεία του Κογκρέσου των ΗΠΑ ότι μια συμφωνία συμφιλίωσης με την Τουρκία είναι πολύ κοντά.
Ο Μ.Νετανιάχου ήταν πολύ αισιόδοξος για τις σχέσεις με την Τουρκία και τόνισε ότι αν και οι σχέσεις δεν μπορούν να επιστρέψουν στο επίπεδο που ήταν μια δεκαετία πριν, εντούτοις η αποκατάσταση των σχέσεων θα βοηθήσει και τα δύο έθνη.
Ο Γενικός Πρόξενος του Ισραήλ στην Τουρκία κινήθηκε στην ίδια γραμμή με τον Υπουργό Ενέργειας και τόνισε ότι «ο μόνος δρόμος για την εξαγωγή του φυσικού αερίου του Ισραήλ είναι μέσω της Τουρκίας».
Ο Shai Cohen σε συνέντευξή του μίλησε για πιθανή συμφωνία μεταφοράς του ισραηλινού αερίου στις Ευρωπαϊκές αγορές μέσω Τουρκίας!
«Μια συμφωνία Ισραήλ-Τουρκίας είναι φυσικά κάτω από τις περιστάσεις που επικρατούν στην περιοχή, και  τις σχέσεις μας με τους γείτονες μας. Αυτή είναι ρεαλιστική πολιτική. Η κατάσταση στην περιοχή τώρα απαιτεί αυτού του είδους την ενεργειακή συνεργασία για το Ισραήλ και την Τουρκία» είπε ο Cohen.
«Από γεωπολιτικής άποψης χωρίς την Τουρκία ως σταυροδρόμι ενεργειακών πηγών και ειδικά φυσικού αερίου από ανατολή προς δύση και από βόρεια προς νότια, θα είναι πολύ δύσκολο να είμαστε αποτελεσματικοί ταυτόχρονα σε αυτή την διαφοροποίηση των ενεργειακών πηγών» πρόσθεσε.
«Απαιτούνται επιπλέον υποδομές αγωγών και σταθμών LNG» ανέφερε.
«Πρόκειται για ακριβό πρόγραμμα που απαιτεί επενδυτές, κατασκευαστικές εταιρείες και από τις δύο χώρες και καλή θέληση των κυβερνήσεων». «4 δισ. θα κοστίσει μόνο ο αγωγός προς τη Νότια Τουρκία…».
Η μόνη που αντιδρά στη δημιουργία αγωγού από το «Λεβιάθαν» προς την Τουρκία, είναι η Ρωσία και το έχει διαμηνύσει στον Μ.Νετανιάχου…
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου