Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

ΚΟΜΜΑ GRECXIT: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΕΡΕΣΤΡΩΙΚΑ: ΔΙΑΛΥΣΗ Ε.Ε.Ε. ΟΠΩΣ ΣΩΒΙΕΤ!!!!
ΚΟΜΜΑ GRECXIT: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΕΡΕΣΤΡΩΙΚΑ: ΔΙΑΛΥΣΗ Ε.Ε.Ε. ΟΠΩΣ ΣΩΒΙΕΤ!!!!
.
Η Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η άλλη όψη της δικτατορίας του κομμουνισμού του παλαί ποτέ Εβραϊκού Σωβιέτ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ!!!!
.
ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΑΘΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!
.
ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΝΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑΙ Ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ. 
.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΑΓΑΘΕΣΤΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑΣ ΤΑ ΧΩΡΑΣ, ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ. 
.
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΙ ΎΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΗΡΩΕΣ!!!! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑΣ ΠΑΝΕΘΝΙΚΑΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΑΥΤΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΘΝΩΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΙΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.
.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΟΛΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.
.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΨΕΥΔΟΘΡΗΣΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΝ ΑΓΑΘΟΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΩΣΗ. 
.
ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΣ, Ε.Ε.Ε., ΣΩΒΙΕΤ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΨΥΧΑΠΟΠΛΑΝΗΤΙΚΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. 
.
Ο ΑΛΗΘΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΨΥΧΗ ΕΝΤΟΣ ΜΑΝΔΥΑ ΣΩΜΑΤΟΣ.
.
ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΧΕΤΑΙ, ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ, ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΟΧΙ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΤΙ ΤΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΝ ΤΟΥ ΑΡΜΑ = ΣΩΜΑ.
.
ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΝΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ, ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΔΥΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΑΝΔΥΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ή ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ.
.
Ο ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙ ΓΗΣ, ΤΟΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΜΑΤΑ ΚΤΗΝΟΒΙΟΤΗΤΟΣ ΒΡΑΔΥΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΦΟΡΙΚΗΣ ΖΩΗΣ!!!! ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;;;; ΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ;;;;
.
ΧΑΙΡΕ ΚΕΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΜΑΡΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ!!!!
.
ΧΑΙΡΕ ΚΕΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕ ΠΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ!!!!
.
ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣΑΥΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ!!!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ!!!!
.
ΦΥΛΑΞΑΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ (ΒΟΗ+ΘΕΟΥ = ΒΟΗΘΕΙΑ!!! = ΒΟΗ ΘΕΊΑ!!!!), ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΣΝΤΡΟΦΕΥΣΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΒΑΤΟΝ = ΕΥ+ΆΒΑΤΟΝ = ΕΙΣ ΆΒΑΤΟΝ = (ΕΙ)Σ+ΑΒΑΤΟΝ = ΣΑΒΑΤΟΝ = ΣΑΒΒΑΤΟΝ, ΠΟΙΕΣ ΙΟΥΔΑΪΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΦΘΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΥΡΑΝΙΩΝ ΒΛΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣΙΝ!!!!
.
Ο ΑΠΕΙΡΟΚΥΡΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΕΤ’ ΥΜΏΝ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου