Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗ

ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗ
.
Βουλευτίνα της Κύπρου ζήτησε επίδομα για το κομμωτήριο, ενώ δίδεται ήδη επίδομα για «αλμυρά» ήτοι αλαντικά τουτ κυλικείου της Βουλής! ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΤΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ;;;; 11 χιλιάδες η σύνταξη τους μαζί με τα επιδόματα!
.
Άνεργοι μαλάκες ζητήστε να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών από 56 σε 6 να δώσουν έναν εις τον καθένα αφού ούτως ή άλλως οι αποφάσεις τους είναι προσχεδιασμένες από τα αλλοδαπά πλούσια αντίχριστα αφεντικά τους! Τα εξοικονομημένα χρήματα μοιραστείτε τα!
.
ΆΝΕΡΓΟΙ 170 εκατομμύρια αύξηση στους κυβερνητικούς υπαλλήλους και κηφύνες θα δώσει αυτή η κυβέρνηση και αυτή η Βουλή, τι κοιμάστε ωρέ; Αντιδράστε, με 170 εκατομμύρια κτίζουμε ολάκερες πολυκατοικίες, νοσοκωμεία, συσσιτιοθαλάμους και σας ταϊζουμε 20 έτη!
.
Έχετε δικαίωμα να σας ψηφίσουν. Αντί να ψηφίσετε ψηφίστε τον αντιπρόσωπο σας και δεσμεύσετε αυτόν δι’ υπογραφής ότι θα μοιράζει τον μισθόν του σε πτωχούς και άνεργους ή άστεγους με την σειρά ανά μήνα. Να εγώ δέχομαι, ούτε βενζίνη να μου πληρώνει ο βουλευτικός μισθός, εσείς δεν δέχεστε;
.
Όταν ο βουλευτής είναι επάγγελμα είναι έγκλημα όταν είναι λειτούργημα είναι ευλογία! Τώρα τι σόϊ υπόθεση νομίζετε είναι;
.
ΑΝΕΡΓΟΙ, αφού δεν ψηφίζετε ψηφίστε τον εαυτόν σας, τον αντιπρόσωπο σας! Γιατί ψηφίζετε εκατομμυριούχους που θέλουν να αφαιμάξουν περισσότερο το κράτος, γιατί ψηφίζετε ψεύτες, ορκισμένους εχθρούς, δοσίλογους, πατριδοκάπηλους, προεξαγορασμένους, προδότες; ΕΙΣΤΕ Κ’ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ή ΜΑΛΑΚΟΒΛΑΚΕΣ; ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΑΡ! ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΝΟΗΣΙΝ ΝΟΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΕΙ!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου