Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΣΥΓΓΝΩΜΗ: Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ: Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!
.
Συγγνώμη διά το συμπέρασμα αλλά προβάλλω ώστε να αφυπνίσει ει δυνατόν, τελευταία ευκαιρία!!!!
Την ώρα όπου οι Έλληνες της Κύπρου σκέπτονται τα κόμματα τους, τα ποδόσφαιρα τους, τας ηδονάς τους και τα προσωπικά προβλήματα τους, και είναι διαιρεμένοι πολυτρόπως, τα κόμματα ψευδοπατριωτικά και προδοτικά = το ίδιον είναι αμφότερα τους προδίδουν ή δεν αναγνωρίζουν επίσης την ηλιθιότητα τους.
.
Η ανθρωπότητα και δη η ελληνική ανθρωπότητα μαζί και καμπόσοι άλλοι έπαψε να σκέπτεται υποσυνείδητα και ν' αντιλαμβάνεται πλέον έστω και τα πιο χρειώδη της ενσυνείδητης προορρησίας και να διατί.
.
Πωλείται εν Κύπρω η ΑΗΚ (Άρχη Ηλεκτρισμού Κύπρου) και οι μόνοι όπου πήγαν στο συλλαλητήριον εναντίον ήταν οι εργαζόμενοι της ΑΗΚ εξ' έκαστου κόμματος επειδή πληρώνονται εξ' αυτής. Οι ηλίθιοι οι Ελληνοκύπριοι εθνικόφρονες δήθεν από την μεν και φιλάνθρωποι αριστεροί δήθεν από την δε, δεν κατάλαβαν ότι ιδιοτικοποίηση της ΑΗΚ σημαίνει ήμισυ (πλήρης ουσιαστικώς) ιδιοτικοποίηση του κράτους, αφού εις το μέλλον η εταιρεία θα χρεώνει όσα θέλει όπως τώρα κάνουν οι πετρελαιοπωλητικές εταιρείες και ενώ η τιμή του μαύρου χρυσού καταβυθίστηκε. Επίσης εις το μέλλον η ιδιοτική πλέον ΑΗΚ θα αρνείται συνεργασία με οποιονδήποτε πολίτη κατά το δοκούν και υπό οιασδήποτε προφάσεως. Σήμερα, ισχύει το ευανθρωπιστικό πνεύμα να έχει ρεύμα οποισδήποτε, τούτο δεν θα υπάρχει πλέον λίαν συντόμως.
.
Η ιδιοτικοποίηση της ΑΗΚ θα ακολουθηθεί με ιδιοτικοποίηση της Υδατοπρομήθειας, όπου κάποιος θα μπορεί να σου κόψει με γελοίες ή πονηρές προφάσεις το νερό και τρέχα γύρευε να εύρεις να πιείς! Μετά θα έρθει ο νόμος ή το μέτρον/συρμός/μόδα του μικροψήγματος/μικροτσιψ επί χειρός δεξιάς ή μετώπου και σε κάποια φάση του χρόνου οι δυο ανωτέρω ιδιωτικές εταιρείες δεν θα σου πωλούν ρεύμα και ύδωρ για την οικία και την επιχείρηση και είτε θα πρέπει να πωληθείς στον Αντίχριστο ή να πας να γαμηθείς να ψοφίσεις εκεί έξω που θα είναι προτιμώτερον αφού και εκεί έξω θα καταπολεμηθείς. Εν τω μεταξύ θα έχουν ιδιωτικοποιηθεί ΑΤΗΚ (Αρχή Τηλεπικοινωνιών) και άλλα νευραλγικά κρατικά κύτταρα, και η αποδόμηση της Δημοκρατίας θα καταστεί πλήρης.
.
Θα μπορούν να καιρώ πολέμου με πρόφαση άγνοιας και χάους να διαποτίσουν με φάρμακο τάχατες φιλικό προς τους πολίτες το νερό διά της ιδιωτικής Πανυδατοπρομήθειας και να τους αρρωστήσουν όλους ή να τους δηλητηριάσουν άμεσα, εσάς ρε, εμάς, αφυπνστείτε επιτέλους, και πήγαν στο συλλαλητίριον μόνον εργαζόμενοι της ΑΗΚ, εδώ πρόκειται διά την επιβίωση όλων μας!!!! Το κράτος μας, το έθνος μας, την ύπαρξη μας!!!! Συνεχίστε να νοιώθετε ωραίοι με αρλουμπολογίες των ιδεολογιών και άλλων κατεστημένων όπου ευνοούν την αποχαύνωση και την ουσιαστική διάδραση και αποτελεσματικότητα ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!
.
Τα ίδια συμβαίνουν εν Ελλάδι και άλλες χώρς της Ε.Ε. και αλλαχού. Ο Θεός βοηθός, ο Ιωάννης ο Θεολόγος ευ+επαληθεύεται τραντακτώς έμπροσθεν των ομματών μας αλλά ημείς ΤΙΠΟΤΕ = Τί; Ποτέ; = ΤΙ ΠΟΤΕ!!!! ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου