Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΣ 1821


Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΣ 1821
.
Η Εκκλησία δεν πρέπει να αντιμετωπίζει τους πολιτικούς ως ανώτερους των άλλων ανθρώπων διά της προνομιούχας εύνοιας των εντός των ναών, με το να τους παραχωρεί σκάμνους σε περίοπτες θέσεις σκάμνων. Η υπόθεση αυτή αποτελεί σκάνδαλον το οποίον αποκάμνει τους αγνούς Χριστιανούς και αγνούς Πατριώτες.
.
Η Εκκλησία αν θέλει να κομπάζει ως Ορθόδοξη πρέπει να και καλείται και να είναι όπως η γυναίκα του Καίσαρος πρέπει και να είναι και να φαίνεται εύπιστη κυρία, κατά το γνωστόν ρητόν.
.
Η Εκκλησία να πάψει να συνεχίζει τον ρόλον των ραββίνων/παπάδων προδοτών Του Χριστού ήτοι Γραμματέων και Φαρισσαίων και ν' αναλάβει με ιερότητα την ευθύνη της χωρίς υποκρισία. Για να το επιτύχει αυτόν πρέπει να παραδεχθεί ότι πολιτικοί Ενσταύρωσαν Τον Ιάσων Χριστόν, πολιτικοί λοιδώρησαν και συνεχίζουν να λοιδωρούν με τα μεπτά έργα τους ανά τους αιώνες την χριστιανοσύνη, καταστρέφοντας και πράττοντας έργα όπου το ευαγγέλιον κατακρίνει και αν προκληθώ θα τα αναφέρω. Η Εκκλησία να παραδεχθεί ότι πολιτικοί συκοφαντούσαν, σκότωναν και κατάστρεφαν τους Οπλαρχηγούς και άλλους ήρωες του 1821 και 1955 μ.Χ.. Πολιτικοί έστησαν τους δύο εμφυλίους πολέμους εις το έπος του 1821, τη διχόνοια εις το έπος της ΕΟΚΑ και τον εμφύλιον σπαραγμόν εν Κύπρω 1974 μ.Χ..
.
Αναθεματισμένη η φάρρα/ράτσα/φυλή των πολιτικών όποιον μανδύα, φορεσιά, ράσο, κοστούμι, κόμμα, ιδεολογία, καλυπτική προπαγανδιστική ιδιότητα και αν φορούν!!!!
.
Αίσχος, πολιτικοί και δη κομμάτων όπου υποστηρίζουν Τρόϊκες και ξερριζωμόν των Ελληνόπαιδων εν Ελλάδι και εν Κύπρω από τα σπίτια τους διά χάριν της ΥΠΕΡΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΙΣ μία οργάνωσης της ΑΧΡΗΣΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου