Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ GERMANWINGS ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ GERMANWINGS ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ!!!!
.
Σε άρθρον από την πρώτη ημέρα της πτώσης του αεροσκάφου των μαλαισσιακών αερογράμμων ισχυριστήκαμε ότι κατέπεσε με δέσμες ηλεκτρικών δεσμών όπλον όπου ανέπτυξε ο Νικόλας Τέσλα τέλος του 19ου αιώνα και αρχές του 20ου αιώνος μ.Χ.. Οι ηλεκτρικές ακτίνες διαλύουν το σκάφος πριν καν προλάβουν τα καύσιμα του να εκραγούν, όπερ και έγινε εξού και "εχάθην και δεν εφάνην" κατά το ρητόν ο εν λόγω αεροσκάφος. Το αεροσκάφος κτυπήθηκε επάνω από αμερικάνικη στρατιωτική βάση.
.
Εις την περίπτωση του αεροσκάφους της γερμανικής εταιρείας της Λουφτάνσνα ήτοι των Γερμανικών Πτερών τα πράγματα είναι ακόμη πιο αποκρουστικά και εκτρομακτικά, όχι επειδή οι άνθρωποι όπου επέβαιναν ήταν μεγαλύτερης αξίας από τα αντίστοιχα θύματα των μαλαισσιακών αερογραμμών, προς Θεού, Κύριε Ελέησον συναμφότερων των δυστυχημάτων τα θύματα.
.
Το εκφοβιστικό είναι πως οι βρυκόλακες της ΑΧΡΗΣΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ αποθρασύστηκαν πλήρως κτυπώντας αεροπλάνα εντός της Ευρώπης και ο λόγος χωρίς περιστροφές είναι για να παρα+εκ+πείσουν τους αντιρρησίες πολιτικούςτης Ευρώπης τι μέλλει γενέσθαι αν δεν εισακούουν εις τις εντολές των και απο την άλλη να φέρουν τους Ευρωπαίους πολίτες "πιο κοντά" λησμονώντας την κακουργηματική συνομωταξία της Ε.Ε. όπου τους οδηγεί εις τα Τάρταρα ενός εκατομμύριων ετών σκλαβιάς και τους παγίδεψε σ' έναν ενιαίον πλαστόν χρήμα.
Λοιπόν, "τα πολλά λόγια είναι πτώχεια". Το αεροσκάφος έπεσε απότομα από τις 38,000 μέτρα εις τα 35,000 μέτρα και ύστερα δύο χιλιόμετρα ανά λεπτόν ήτοι σχεδόν κατακόρυφα, κάτι τις όπου μπορεί να συμβεί μόνον εάν κάποιος καθοδηγεί με τέτοια ταχύτητα, μανία και φορά το αεροσκάφος και όχι εξ αποσυμπιέσεως του θαλάμου επιβατών διότι εις την περίπτωση τούτη δεν θα είχε αυτήν την κατακόρυφη βουτιά μάλλον. Παρακολουθήστε μαγνητοσκοπημένες πτώσεις αεροσκαφών μετά όπου καταπροσβλήθηκαν από πυρά και θα παρατηρήσετε τα ίδια συμπτώματα κατάπτωσης με το εν λόγω αεροσκάφος, μάλιστα ένα πολύ αποδεικτικό στοιχείο είναι ότι οι αεροπόροι δεν πρόλαβαν καν να στείλουν μήνυμα οιουνδήποτε κινδύνου και αίτησης βοήθειας, τι σας λέγει αυτόν;
.
Η κατάρριψη βεβαίως δεν έγινε με υπερεξελιγμένα πυρά τύπου ηλεκτρικών δεσμών ή άλλων μέσων, ούτε μέσω ηλεκτρονικού πολέμου, τότε πως;;;;;;;;;;;;; ΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
.
Ήλεγξαν τηληλεκτρονικώς (τηλε+ηλεκτρονικώς) το αεροσκάφος και το καθοδήγησαν με τηλεχειριστήριον προς τα κάτω. Τούτο μπορείτε να είστε ικανοί σε ηλεκτρονικά να το κάνετε σε αεροπλανάκια του αερομοντελισμού, κάποιοι έχουν τα εργαλεία να το κάνουν σ' αληθινά αεροσκάφη! Βεβαίως, δεν θα αναφερθεί καν αυτή η θεωρία από επίσημα ή υποεπίσημα στόματα δι' ευνόητων λόγων.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

2 σχόλια: