Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΑ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.Χ.Ο.Κ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "GAY PRIDE" ΚΥΠΡΟΥ!


Ο Χριστιανικός Όμιλος ΠΑΧΟΑΚ νίκησε την προγραμματισμένη καραγκιοζοκαρναβαλιστική εκδήλωση μαζί με παιδιά (!) "ΠΟΥΣΤΕΥΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ της Κύπρου, ενώ το Γραφείον της Αρχιεπισκοπής του αρχιεπισκόπου Ττόμμυ the Β΄ με μηνύματα στα κινητά συμβούλευε τους πιστούς να αγνοήσουν τους τρελοΠΑΧΟΑΚ (μάλλον επειδή: "πουστοσύνη εν φυλή συνότζαιρη των Σοδόμων κανένας δεν εβρέθηκεν για να την ηξηλείψει κανένας γιατί σιέπει την που τ' άψη ο Βαάλ...). Διαβάστε ποίοι ενεργοποιήθηκαν.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΑ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.Χ.Ο.Κ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "GAY PRIDE" ΚΥΠΡΟΥ! 

 







 




 Με την βοήθεια του Τριαδικού  Θεού,  έλαβεν τέλος η ηχηρά και δυναμική διαμαρτυρία του ΠΑ.Χ.Ο.Κ. κατά της “υπερήφανου κιναιδοφιλίας”!!!

Διαβάστηκε εξ αρχής η εγκύκλιος του σεβασμιωτάτου, Μητροπολίτου Τριμυθούντος, κ. Βαρνάβα Σταυροβουνιώτη και μετά ακολούθησε δυναμική πορεία προς την Βουλή...!


Μοναχοί της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου, πλήθος πιστών Ορθοδόξων Χριστιανών και μελών του Παγκύπριου Χριστιανικού Ορθόδοξου Κινήματος ο Άγιος Νίκων ο Μετανοείτε οργανωμένα, με ειρηνικό και καθόλα Χριστιανικό τρόπο, διαμαρτυρήθηκαν κατά της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας, η οποία συντελείται, οργανωμένα, από τα εωσφορικά Σιωνιστικά και κιναιδόφιλα λόμπι!
Οι εντόνως διαμαρτυρόμενοι, μοναχοί, αδελφοί/ες, Χριστιανοί της Κύπρου, διέσωσαν το κύρος της Ορθοδόξου Πίστεως μας και είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων και εύγε, δια την ισχυρά ομολογιακή στάση ολονών τους!

Λάβετε σοβαρά υπόψιν, ότι το Γραφείο Αρχιεπισκοπής Κύπρου, έστελνε μηνύματα σε κινητά, να αγνοήσουν οι πιστοί (άκουσον άκουσον!), το οργανωμένο κάλεσμα διαμαρτυρίας του ΠΑ.Χ.Ο.Κ και των μοναχών!!!

Ωστόσο, συνέβησαν και μερικές συγκρούσεις με την αστυνομία, δια τον λόγω του ότι, από την πλατεία του “ΟΧΙ”, οι διαμαρτυρόμενοι Χριστιανοί, θέλησαν να πορευθούν προς στην Βουλή, το οποίο και επετεύχθη μέχρι, ολίγων μέτρων προ της Βουλής, σπάζοντας συνεχώς οι διαμαρτυρόμενοι, ανά την διαδρομή τους, τέσσερεις φορές(!!!), τον ισχυρό κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων!

Μάλλον οι αγαπητοί αστυνομικοί χρήζουν καλύτερης εκπαίδευσης, μια και εφόσον, οι πλειοψηφία των Χριστιανών ήταν άνω των 50 ετών! Φυσικά, υπήρχε και μεγάλη μερίδα νεολαίας και αυτό είναι προς τιμήν τους!

Αναμένουμεν απο τους αγαπητούς αδελφούς και πατέρες στην Θεσσαλονίκη και Αθήνα να πράξουνε, ανάλογες, δυναμικές διαμαρτυρίες!

Έχουμε επίσης, την πληροφορία ότι ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής κ. Ησαϊας με κλήρο, μοναχούς/ές και πλήθος λαού, κατευθύνθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο και παρέδωσαν ειδικό ψήφισμα με προτάσεις περι νομοθεσιών, και 5.000 υπογραφές απλών πιστών,  κατά των προπαγανδιστών κιναίδων, ΛΟΑΤ ατόμων!

Οι δύο σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες κ.κ. Ησαϊας και Βαρνάβας, είναι φανερόν του μεγίστου Εκκλησιαστικού ηγετικού αναστήματος των, και του παραδοσιακού ανδρείου φρονήματός των!

Ενώ, θεωρούμεν περιττό να αναφέρουμε κάτι προς τιμήν της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου, και του αγίου Γέροντος Αθανασίου, μια και ειδικά τα τελευταία 8 έτη περίπου, όλα τα άλλα μοναστήρια, ανδρικά και γυναικεία, της Κύπρου βρίσκονται σε "ακτιστοφωτιστικές" εμπειρίες(sic)...!

Να πούμε όμως ότι, μερικοί ολίγοι αδελφοί και αδελφές, με αγωνιστικό φρόνημα, έλαβαν ευλογία απο την Ιερά Μονή Μαχαιρά και ήρθαν στην διαμαρτυρία...! 

Οι υπόλοιποι εν Κύπρω άγιοι Ηγούμενοι,  άγιοι Μητροπολίτες και Χωρεπίσκοποί μας, ποιούν την νήσσαν, υπέρ της ομοφυλοφιλίας...;

Ελπίζουμεν, οι διάφοροι τινές οπαδοί και φίλοι, όλων αυτών, των Εκκλησιαστικών αγίων Ιεραρχών μας,  να προβληματιστούν βαθέως για την αντιπατερική στάση και α-πνευμάτιστη απάθειά τους! 

Το επιχείρημα, "της προσευχής", πλέον είναι έωλο!!!

Π.Ν.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες…!








Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

1 σχόλιο: