Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΕΣ

Εγώ έχω ως έναν εθνοπατέρα και πνευματοπατέρα τον Θεμιστοκλή, κοιτάξετε πρόσωπον, εσείς;;;;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



.
Πριν συνεχίσω θα πρέπει να σημειώσω ότι γράφω πολλάκις μέχρι και πέντε άρθρα στο πι και φι την ημέρα. Δημοσιεύω έναν ανά ημέρα αλλά όχι κάθε ημέρα διότι αρέσκομαι να τα διαδίδω και αν δεν έχω χρόνον συνήθως δεν αναρτώ μονότοπα το άρθρον. Έχω πολλους αναγνώστες αλλά ελάχιστους ακόλουθους επίσημα, δεν με πειράζει αυτόν.
Εκείνον με εξεπλήττει είναι τόσες πολλές οι παλαβωμάρες που κάνουμε όπου ακόμη και αν γράψω πέντε άρθρα την ημέρα την άλλη ημέρα θα πρέπει να γράψω άλλα πέντε και έτσι είμαι εκπρόθεσμος, δεν προλαβαίνω. Είθε να συνετιστούμε και δεν είναι το πρόβλημα αυτόν.
.
Έγινε έρευνα στο σπίτι του Χρήστου Παππά βουλευτού της Χρυσής Αυγής όνομα που χρησιμοποιεί εν πάσει περιπτώσει η μασσωνική στοά των μάγων με 100 βαθμούς, η δε κορωνίδα ανήκει μόνον εις τον αρχηγόν Εωσφόρο, ο μυημένος δύναται να φθάσει μέχρι και τους 99ο βαθμούς βράσης στην Κόλλαση. Ευρέθηκαν στο σπίτι του Παππά πεπαλαιωμένοι οίνοι του αρχιφασίστα και ιδρυτή του φασισμού πανηλίθιου κατά τον όμωρον Αδόλφο Χίτλερ Μπενίτο Μουσολίνι. Όταν το κόμμα του η Υπεραριστερά βγήκε εκτός νόμου ίδρυσε ως Υπεραριστερός τον φασισμό από το ξύλινον ρόπαλον των Ρωμαίων με ακίδες η λέξη φάσις.
.
Και θα ειπεί ο Χρυσαυγίτης προβατοπαδός: «ε και τι μ’ αυτόν;». Μην ξενχάμε ότι οι νυν Χρυσαυγίτες ήταν κάποτε Πασόκοι και ήταν βέβαιοι διά τον Ανδρέα και τον Γιωργάκη Μενέϊκο Τζιέφρυ τους όπως άλλοι τόσοι ήταν Νδημοκράτες και παρότι η λέξη Έβερτ προσδίδει εβραϊκή καταγωγή δεν τους πείραζε, όπως δεν τους πειράζει όπου ο Παππάς λατρεύει οίνους με την φωτογραφία του ηλίθιου εχθρου Μουσολίνι (Κορόϊδο Μουσολίνι… κτλ, τώρα λατρεύουμε το κορόϊδο ή τους λάτρεις του κορόϊδου χαχαχαχα) και του αρχιυπερεγκληματία μασσώνου Εβραίου Χίτλερ και αλλών Γερμανών αιμοσταγών καραγκιόζηδων αφού ο Παππάς είχε στο σπίτι του και κράνος του ΠΠΠ γουάου!!!!
.
Εντάξει ΜΩΡΕ Χρυσαυγίτη, αν ο ιδικός σου δικαιούται να λατρεύει τους εχθρούς και δολοφόνους των παππούδων μας στην Ήπειρο, θα τρίζουν τα κόκκαλα των Ηπειρομάχων και θα βάζουν κατάρες από του τάφου μαζί και οι συγγενείς τους που υπόφεραν από τον Μουσολίνι και τον Χίτλερ σας, τότε ΔΙΑΤΙ ο Ιωάννης Μπούταρης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν δικαιούται να λατρεύει τον άλλον εχθρόν τον Κκεμάλ Αττατούρκ;;;; Δηλαδή οι Έλληνες που απόθαναν εξ αιτίας του Μουσολίνι και του Χίτλερ ήταν κατώτερης ποιότητος Γρουσαφκίτη/Γρουσαυκίτη (απόδοση του Χρυσαυγίτη κυπριαστί) από εκείνους όπου σκότωσε ο Αττατούρκ;;;; Ή μήπως ολιγότεροι;;;; ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ Ή ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ;;;; ΝΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: «Εύλογον ερώτημα πως θα μας σώσουν οι φίλοι των εχθρών από τους εχθρούς μας; Όποιος το απαντήσει να του βάλω ευχή από τα είκοσι μου νύχια όπως έλεγε και η γιαγιά μου. Ακόμη έναν εύλογον ερώτημα είναι πατριώται ή προδόται οι φίλοι των εχθρών μας όταν έχουσι τους αρχηγούς των πρώτυπα; Όποιος το απαντήσει ακόμη μία εικοσόνυχη ευχή. Μπασταρδοπατριωτισμούς έχουμε ξυπνάτε κού κού του εχθρού Χίτλερ και Μπασταρδοψευδοανθρωπισμούς από την άλλη της Αριστεράς. Το Ελληνικόν Εβραϊκόν Συμβούλιον κράτος εν ψευδοκράτει και κάνουν ό,τι θέλουν υμνώντας οι ψευδοπατριώτες τον Εβραίο Χίτλερ και οι Ψευδοανθρωπισταί τον Εβραίο Μαρξ που έκλεψε από την φιλανθρωπία του Χριστιανισμού και την σοφία του Πλάτων και αντί να πάτε στην πηγή πίνετε παστεριωμένο ύδωρ από την πλαστική φιάλη. Κουτοέλληνες όχι Νεοέλληνες, εχεχεχε εχεχεχε εχεχεχε!!!!! Τι τα ψάχνουμε τι υπόθεση να έχουμε με αρχηγούς των βαρβάρων τους κατακτητές και σκοτόστρους προς ημάς;;;; εχεχεχε.....».
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΡΟΥΣΑΥΚΙΤΗ. Είσαι Κομμουνιστής όπως επανάλαβα από την αντίστροφη και ο Μπούταρης Φασίστας από την αντίστροφη. Α και κάτι άλλον μήπως πίνεις οίνον Μπούταρη, ακούς Νταλάρα και θαυμάζεις την Μούσχουρη; Εν ολίγοις θα λέμε: «Πας προδότης, μαλάκας και φιλεχθρός Έλλην» χαχαχαχα. Δηλαδή μιλάμε για πολύ γέλιο, παράνοια, εγωισμό και σχιζοφρένεια, καϋμένη ΕΛΛΆΣ!!!! Ή οίνον Μπούταρη πίνεις ή Μουσολίνι πάλαι ατέρμονα θα ξενυχθίσει εν μεθύσει…………….
.
Γρουσαυκίτη να σου ειπώ και κάτι τις άλλον. Ο Χίτλερ δεν ήταν Εθνικιστής Επεκτατιστής ήταν δηλαδή διατί τον θαυμάζεις;;;; Επεκτατιστής ήταν και ο Στάλιν με μεγαλύτερες επιτυχίες και διάρκεια διά το Σωβιέτ έως την δεκαετία του 1990 μ.Χ.! Τουτέστιν είτε Χίτλερ είτε Στάλιν λατρεύεις και τους δύο λατρεύεις αφού είναι «άγιοι» της ίδιας επεκτατικής παραθρησκείας του Σιωνισμού, χαχαχαχαχα! Τι νόμιζες δηλαδή;;;; Θυμήθου κάποτε ήσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τώρα Σύρριζα ή Γρουσαυκή, το ίδιον όλα είναι. Ο Εθνικιστής είναι καθαρός και έντιμος όρος και ομώνυμος του οικογενειάρχη, σέβεται τον οίκον του μαζί και των άλλων αλλά δεν δέχεται να απελείται ο οίκος του, προαμύνεται ναι αλλά δεν είναι επεκτατιστής, εσύ τι είσαι εθνικιστής, πατριώτης, επεκτατιστής;;;;
.
Η αρρωστημένη ουτοπία και κατάσταση της Ελλάδος είναι άνευ προηγουμένου. Διά να καταλάβεις πόσον Σιωνομασσωνοκρατούμενη είναι η Ελλάς και η Κύπρος εννοείται, κατάλαβε αυτόν με νουν! Αν υπήρχαν μη μασσωνικά κόμματα πατριωτικά εν Ελλάδι και εν Κύπρω θα είχαν ως σήμα, πνευματικούς πατέρες τον Θεόδωρο Κωλοκοτρώνη, Γεώργιο Καραϊσκάκη, Κίτσο Τσαβέλλα, Παπαφλέσσα, Ιωάννη Μακρυγιάννη, Ιωάννη Μεταξά, Γρηγόριο Αυξεντίου, Γεώργιο Γρίβα Διγενή κ.α.. Εξήγησε μου Γρουσαυκίτη πως είναι δυνατόν να έχεις είδωλα συνταυτοχρόνως τον Ιωάννη Μεταξά και τον Μπενίτο Μουσολίνι ή κάποιον που θαυμάζει τον δεύτερον και τον Αδόλφον Χίτλερ;;;; Εάν ζούσαν οι Ιταλομάχοι και οι Γερμανομάχοι θα σ’ έθαυαν ζωντανόν με τις κατάρες χωρίς να σ’ εγγίξουν. Ο Μεταξάς πάντως υπερδιασκέλισε τον Μουσολίνι σας και τον Χίτλερ σας με το ΟΧΙ του. Τώρα αντί να έχετε λάβαρα την φάτσα του Μεταξά έχετε την φάτσα και την σβάστικα του Χίλτερ, δηλαδή μιλάμε για τρέλα άπειρη…. Αυτόν δείχνουν πως οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουν ιδανικά…. Κάτι τέτοια βλέπουμε και με διάφορους Περσομάχους π.Χ. Έλληνες όπου εντέλει έτρωγαν και έπιναν εις τας αυλάς των Μήδων και των Περσών, αυτά για εκείνους που λένε πως υπήρχαν ευτράπελα εν καιρώ Χριστιανικών θεσμών. Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΕΡΗ, Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!!
 .
Δεν μπορεί η Ελλάς Γρουσαυκίτη να έχει πατριωτικόν κόμμαν δίχως έστω μία σταλιά ξένου και βάρβαρου πινέλου, τύπου Χίτλερ, Μουσολίνι, Εβόλα, Νίτσε κτλ. Ούτε ανθρωπιστικόν κόμμαν χωρίς κομμουνιστοφασίστες τύπου Μάρξ, Έγκελ, Στάλιν, Τρότσκυ κτλ. Εξεύρηκες διατί Γρουσαυκίτη;;;; Επειδή η Ελλάς δεν είναι ελεύθερη αλλά νόθα και μπαστάρδα σε ιδέες, το Ψευδορωμαίικο που έλεγε ο Υπερμέγας Κοσμάς ο Αιτωλός θυμάσαι;;;; Να το, ή δε αλλέως και Μαϊμουδορωμαίκο (μαϊμού και ρωμή = δύναμη = ψευδοδύναμη). Θα φύγει απ’ εκεί όπου ήρθε τον Σιωνομασσωνισμό…. Είπε ο Κοσμάς ο Αιτωλός ο Υπερμέγας, ήδη φεύγει…. Και άμα φύγει όλον και πάει στον διάολον, την ανακύκλωση και το ανάθεμα/αναποίηση τότε θα έρθει το Αληθινόν Ρωμαίικον. Δηλαδή Γρουσαυκίτη η Ελλάς δεν θα σωθεί από κανέναν κόμμα της διότι κανέναν δεν είναι αληθινόν τέκνον της αλλά όλα υιοθετημένοι όφεις Εβραιοαμερικανογερμανοσωβιετικής Λερναιοϋδροπροελεύσεως!!!! Η όρνιθα (κόττα) με τα γρουσα αυκά (χρυσά αυγά) Γρουσαυκίτη δεν είναι τα κόμματα σας αλλά η πίστη εις Τον Θεόν και η Αγάπη εις τους καθαρούς Έλληνες ήρωες. Για δοκίμασε να κάνεις Γρουσαυκίτη κόμμα με λάβαρον το πρόσωπον και το όνομα του Μεγαλέξανδρου, του Μεγακωλοκοτρώνη, του Μεγαόμηρου, του Μεγαπλαστήρα και θα ιδείς τι αντίδραση θα γίνει εξ έσωθεν και έξωθεν ψευδοπατριώτες που καραδωκούν. Γιατί νομίζεις ότι ο Μπούταρης θέλει να μετονομάσει την πλατεία Καραϊσκάκη σε πλατεία Αλβανίας;;;; Για να προξενεί ένταση διχόνοιας Γρουσής Αυκής Σύρριζα ξερρίζωμα της Ελλάς και να γίνει ένας «ωραίος» εμφύλιος να πάρουν οι Αλβνανοί την Τσαμουδιά, οι Τούρκοι την Θράκη και Μακεδονία και οι Έλληνες τα πουλιά τους χαχαχαχαχα!!!! Έμπα στην αρρένα της παλαβωσύνης των κομμάτων σας…..
.
ΚΑΙ κάτι τελευταίον περί του άλλου «σοφού» σπουδαίου πνευματικού τέκνου του «σοφού γέρων». Του Αναστάση του Άδη κωμικά όχι δα όπως τυχαίως λαχαίως εξομολογείται το όνομα του. Ακούστε προσεκτικά τι έκανε έναν άλλον τέκνον  του τάγματος του Σιωνομασσωνισμού εν Κύπρω: «ΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΣΕ ΥΦΗΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΝΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΦΕΣΗΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΕ. ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;;;; ΔΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΡΑΓΕ;;;; ΟΣΟΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΠΤΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΝ ΜΟΥ». ΟΙ ΔΕ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΚΕΛΙΚΟΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΕΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΑΤΗΚ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΘΩΟΙ. ΜΑ ΤΙ ΑΡΝΙΑ ΜΑΝΙΑΚΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;;;; ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΡΑΖΕΤΕ».
.
ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ Ή ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΕΣ;;;; ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΚ ΚΥΠΡΟΥ;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ;;;; ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΥ+ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!
.
ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. Μπαίνουν στα σπίτια οι δημοκράτες αστυνομικοί και κατηγορουν τους ανθρώπους ότι έχουν μαχαίρια και λάπτοπ? Υπάρχει σπίτι χωρίς μαχαίρια στην κουζίνα? Και προβαίνουν και σε ...συλλήψεις?
    ΧΑ ρε θα ψηφίσει όλος ο κόσμος με τις βλακείες σας........ κλικ εδώ
    http://efoploo.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να φυλακίζετε βουλευτές, που τους ψήφισαν χιλιάδες λαού για να διώξουν τους λ/μ και να βάλουν φυλακή τους κλέφτες πολιτικούς, απλά θα τους κάνετε ήρωες. Θα εκτοξεύσετε την ΧΑ ακόμα περισσότερο. Δείτε εδώ... http://efoploo.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προώθουν τον καυγάν, τον εκνευρισμόν, την πίκκαν διά να ανάψει εμφύλιος πόλεμος ή τουλάχιστον περαιτέρω διχόνοια και να μας βαστούν απασχολημένους ώστε μην παράγουμε δραστικά και ουσιαστικά αφού δημιουργούν κάθε φορά άλλες φασαρίες. Εις τον στρατόν θυμάμαι τον εκπαδευτή που έτασσε δύο φίλους ν' αλληλοραπίζονται με διαταγή κάθε φορά του διατακτή να κτυπάει έκαστος δυνατότερα και παρότι ήξευρε ο στρατιώτης ότι υπαίτιος ήταν ο εκπαιδευτής, μισούσε τον αίτιον συνστρατιώτη του μέχρι που πειάνονταν εις τα χέρια. Αυτόν μας κάνουν πάντοτε οι μασσώνοι...

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή